0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde (867 puan) tarafından
Kızlar elmali.kurabiye yaptım ama hamurun hepsini yapamadım fazla oldu bir tepsi çıktı harç da arttı artan harçla hamuru buzluğa atsam.bişey olurmu oğlum. Durmuyor yapamicam

5 Cevaplar

0 oy
(1,573 puan) tarafından
Bence bisey olmaz. İc harcini ben koyarim zaten buzluga. Hamurunun da bisey olmaz bence cunku buzluk kurabiyeleri oluyor pismeden. Atabilirsin sanmam bisey olacagini. Rulo olarak uzat oyle koy buzluga
(867 puan) tarafından
Sağol cnm vlla oğlan durmadi harç arttı baya hamurda arttı bi tepsi zor yaptım yanından ayrilmican beyfendinin gözleri hep üstümde mutfağa gideyim başlıyor aglamaya geliyorum gülüyor
(1,573 puan) tarafından
Hahaha kuzum ya.
Baska uygun zamanda yaparsin canim. Pisirirsin oyle buzluga atarsin. Misafire de cikart yedir. Eskiden hep oyle yapiyordum
(867 puan) tarafından
Biliyor işini ya yanina gelince sikirdak la oynuyor çıkıyorum atıyor elinden basliyir 3 buçuk aylık daha
(1,573 puan) tarafından
Anaam kucukmus daha hareketlere bak sen masallah.
Bebeklerin yanindan gidince bir daha gelmeyecegimizi sanip o yuzden aglarlarmis devamli. Kaybetme korkusun dan canim. Bunu bi yerde okumustum. O yuzden hic birakamiyorum kizimi
(867 puan) tarafından
Tm.bı uyanık babası gelince beni gözü görmüyor
(1,573 puan) tarafından
Babaci mi olcak ne
(867 puan) tarafından
Vlla aynn okadr bak ilgilen aksma babası gelsin biz yokuz
(1,573 puan) tarafından
Ayy evet bi heyacan bi cigliklar hava da uçuşur
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Pişirip dondurucuya atman daha mantıklı olur
(867 puan) tarafından
Vlla cnm oğlan durmuyor yoksa hepsini yapacaktım
(7,617 puan) tarafından
Doğrudur
(867 puan) tarafından
Attım buzluğa  artık çıkar bı ara yaprum olmadi
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Hamuru hiç denemedim ama iç attim
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Buzluga degilde dolaba kaldirp aksam yaparsn
(867 puan) tarafından
Cnm oğlan durmuyor eşime hamuru yapacam  çocuğa bak desem şimdi onla uğraşma gel yanımıza otur der yaptirmaz
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Çocugun uyuyunca yap yada sakin olduğu bi zaman yap canim. Ici buzlukta olurda hamuru bilemedim.

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 145 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
7 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 240 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 272 göst.
13 Eylül 2021 Diğer kategorisinde ikbal (53,949 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,440 soru

24,085,763 cevap

331,459 kullanıcı

...