0 oy
386 göst.
Diğer kategorisinde (862 puan) tarafından
Benim 2015 üniversite girişim var 2 yıllık ikinci sınıf ikinci dönem gitmedim turizm işletme şimdi onu bitirme imkanım yok başka sehirdeydi evlendim istanbula geldim açıktan bitirilmiyormus okula gitmek gerekiyormus bende ikinci bir üniversiteyi başka bölümü okumak istiyorum tekrar sınava mı girmem gerekiyor yoksa acikogretimden ikinci üniversite diye kayıt olabilir miyim bilginiz varmı? 

5 Cevaplar

0 oy
(103 puan) tarafından
Mezun olmadığın için ikinci üni kaydı yaptiranazsin canm ama yeni okumak için de yeniden sınava girmen lazım 
(862 puan) tarafından
Yeniden sınava girip açıktan okunabiliyor mu
(865 puan) tarafından
Ama ben farkli farkli iki bölüm aynı anda okuyan var diye biliyorum.bu işleri bilen bi rehber öğretmen gibi birine sorarsan daha iyi olur aslinda
(862 puan) tarafından
Öyle yapayım en iyisi belki okuyan vardır sorayim dedim
(103 puan) tarafından
Ben okuyorum cnm ama sen sınavsız ikinci üniversite diyorsun senn üni ile ilişkin kesildi mi ?sen yinede bilen birine sor tatlım
(862 puan) tarafından
En son ikinci sınıfın birinci dönemi  gitmiştim ama halen kaydım var sisteme girebiliyorum
(103 puan) tarafından
Canm bildiğim kadarıyla o dönemi de para yatırman lazım diye biliyorum uzun zaman olmuş e devlette ne olarak görünüyorsun. Bende 3.uni okuyorum sen istersen üni nin bakalbilirsin sayfalarına orda canlı destek var sorabilirsin
(862 puan) tarafından
Hiç bakmadım ki bakayım bir ne olarak göründüğüme cok teşekkür ederim
(103 puan) tarafından
Rica ederim canm sen yinede teyit et .sene uzun
-Reklam-
0 oy
(69 puan) tarafından
Yanlış hatırlamıyorsam okurken ikinci üniversite okuyabilirsin sınavsız ya açıköğretim okullarının sitelerine girip araştır yada telegramda hangi üni. Hangi bölüm istiyorsan grupları var onlara sorabilirsin ben mezun olarak ikinci üni. Okuyorum 
(862 puan) tarafından
Ya öyle mi istediğim bölümü seçebiliyor muyum puan filan isteniyor mu
(69 puan) tarafından
İkinci üniversite okuma şansın varsa puan falan istemez ama diğer türlü yks girip barajdan biraz fazla alacaksın
(862 puan) tarafından
Aof sitesine mi girip bakıyorum yoksa aramam mi gerek aofu
0 oy
(4,007 puan) tarafından
auzeften 2. universite kaydi yapabilirsin canim keske gecen donem yapsaydin simdi 1 donem beklemen gerekecek
(862 puan) tarafından
Evet ya ağustosta açılıyormuş galiba istediğim bölüme yapabiliyor muyum
(4,007 puan) tarafından
daha onceki universiten 2 yillik oldugu icin bitek iki yilliklara yapabilirsin canim
(862 puan) tarafından
Aofun sitesinden mı bakıyorum aramam mı gerekiyor
(4,007 puan) tarafından
acikogretimde bikac tane okul var . ben auzefi biliyorum . istanbul universitesininki o , internet sitesinden basvuru oluyor ama daha aylar var basvuruya
0 oy
tarafından
Okul ile ikisinin kesilmediği sürece aöf den ikinci üniversite başlığı altında yeni bir bölüm okuyabilirsin 
(862 puan) tarafından
Yok kesilmedi onu nasıl yapıyorum aöf sitesinden mi istediğim bölümü okuyabiliyor muyum yoksa belli bölümler mi
tarafından
Ikinci uninin  belli bölümleri var canım iki ve dört yıllık oradan istediğini seçiyorsun sen google ikinci üniversite kayıt diye yaz oradan çıkar
0 oy
(3,302 puan) tarafından
Benimde 2009 dan bir kaydim var hala bitiremedim. Bir tane de 2015ten var ikisini bir götürüyorum. Bence olur iyi araştır uzun zaman gecti ben cok hatırlamıyorum. Net bilgi veremeyeceğim canim
(862 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 157 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Yettigarii (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 439 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde SweetDreams00 (1,008 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 682 göst.
25 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Gmzasya (411 puan) tarafından soruldu