0 oy
1,285 göst.
Diğer kategorisinde (1,698 puan) tarafından
Anne neden benim kardesim yok herkezin var bende kardes istiyorum derse ne derim 

Zaten cok az konusmaya basladi ileride sorar biliyorum

Ne dicemi bilmiyom ama 

Varmi  benim gibi düşünen 

31 Cevaplar

+1 oy
(1,456 puan) tarafından
Yapıver ozaman sende☺☺
(1,698 puan) tarafından
Kubra twk basimayim cnm kimse yok etrafimda ve ben inan kendime hiicc guvenmiyom
tarafından
Ceylin bacım ben 3.yü buyutuyorum tek başıma zor ama imkansiz degil kardeş gibisi yok bence
(1,698 puan) tarafından
Yok ama iste inan cesarette yok biliyorum bakamam yani sirf oglum kardes isiyor yeni bir can dunyaya getiremem onemli olan yapmak degil onu herseyden koruyup duzgun bir insan olarak yetiştirebilmek
Ben 1 çocuğa bakabilecegimi düşünüyorum demekki sen kendi guvendin ki yaptin ama bwn guvenmiyom
tarafından
Bebeğin kac yaşında canim
(1,698 puan) tarafından
22 aylik cnm
-Reklam-
+1 oy
(6,396 puan) tarafından
Pskolojim bozulur yapamam demisinde emin ol Allah bi kolaylik werir benim annem ben ikiz kardeslerim bi ahır dolusu ha.yvan hasta kaynana ahlaksiz kayinbaba 5 cocuk icinde bizi buyuttu bakti maddi zorlukta cabasi simdi kendi rahatimiz icin pskolojim bozulur die bahane uyduruyorz bence snin gorsn istemeye bilirsin kimsenin haddinede deil ama Allah sabrini yolunu werir bacim 
(1,698 puan) tarafından
Cnm zaten oglumda bozuldu psikolojim ilac kullandim okadar yani yazik olur banada onlarada
(6,396 puan) tarafından
Kuzumm o kadar ne yasamis olabilirsn ki kimin bebegi kolay ha ikinci bi cocuk istemezsin anliyorum ama pskolojim bozuluyor demeni anlayamadm
(1,698 puan) tarafından
Iste istemiyorum cunku bakamam cnm bakamazsamda psikolojim bozulur
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Kardes düşünmüyor musun 
(1,698 puan) tarafından
Hayir cnm
0 oy
tarafından

Yap o zaman bir tane :Döyle dedirtme

(1,698 puan) tarafından
Hayir cnm yapamam oglumun psikolojisi bozuk bir annesi olacagina kardesi olmasin daha iyi yani iki cocuga malesef bakamam
tarafından
Neden o kadar insan çocuk yapıyor hepsinin psikolojisimi bozuk.ben ikinciye hamileyim çok şükür ben senin gibi düşünmüyorum
(1,698 puan) tarafından
Herkes ayni degil ki cnm ben asla bakamam zaten siz bakabileceginizi dusundugunuz icin yapiyorsunuz ben bakamam
tarafından
Allah yardım ediyor. En fazla 2 sene zorluk oluyor
0 oy
(1,585 puan) tarafından
E yap ona bı kardeş bı sorun mu var 
(1,698 puan) tarafından
Hayir cnm yapamam oglumun psikolojisi bozuk bir annesi olacagina kardesi olmasin daha iyi yani iki cocuga malesef bakamam
(1,585 puan) tarafından
Niye öle diyorsun psikoljin bozulur diye çocuğu kardessiz mi birakcaksin millet 4 çocuğa birden bakıyor örnek eltim
(1,698 puan) tarafından
Herkes ayni degil ki cnm onlar kendilerine guvenip yapiyorlar ama ben istemiyom bakamam inan
(1,585 puan) tarafından
O an o bebek geldiğinde inan ole bı bakarsın ki kendin bile şaşırirsjn
0 oy
(5,327 puan) tarafından
2 ci kardeşi neden düşünmüyorsunuz derim önce size
(1,698 puan) tarafından
Benim psiklojim bozulur ogluma bunu yapamam yani cnm iki cocuga bakamam
(5,327 puan) tarafından
Ozaman bişey diyemem
0 oy
(53,863 puan) tarafından
benim kizda sorabilirde o sroacak diye cocuk yapacak degiliz ☺️☺️☺️
(1,698 puan) tarafından
Ama uzulecekler bunu onlara duzgun bir dille anlatmak lazim
(53,863 puan) tarafından
ben dusunmuyorum ikinciyi tek buyuyen bir sürü cocuk var canim elbette isterler kardeş ozenirler o zaman dedigin gibi uygun sekilde anlatırım ☺️
(1,698 puan) tarafından
Evet cnm seninki buyuk ne zamn yapcan:D
(53,863 puan) tarafından
düşünmüyorum dedim kiz ☺️
(1,698 puan) tarafından
Haaa anladim cnm cok sukur buldum benim gibi dusunen biri peki sen niye istemiyon ki benim gibi mi dusunuyorsum
(53,863 puan) tarafından
Allah kizima.saglik hayirli omur versin ona bakabilmeyi nasip etsin cok çocuk yapmak maharet degil bakabilmek onemli. ben kendime guvenmiyorum tek cocukla zorlaniyorum simdi kizim tam kurtardı kendini silbastan en bass donemem. hala uykusu duzene girmedi geceleri kalkiyo hep benimle dibimde yalnix kalmiyo odada ee bide ikinci olursa dusunemiyorum kendimi. kazara olursa basim gözüm ustune de düşünmüyorum
(1,698 puan) tarafından
Ayni senin gibi dusunuyom cnm cok cocul yapmak degil bakabilmek dogru duzgun yetistirebilmek onemli brawo:)
(53,863 puan) tarafından
elbette kardesi olsun ister de ben onlara yetemedikten sonra yada sinirime hakim olamadiktan sonra neden yapayim ki
(1,698 puan) tarafından
Inan cok dogru dedin yetemem sinirime hakim olamam
Oglumun kardesi olsun diye kendimi ve onlari harab edemem:(
(53,863 puan) tarafından
bu sabah bulasik toplamaya calisiyorum binyandsn nevresimleri degisiyorum is yapmaya çalışıyorum kizimda dibimde bizik bizik internt istiyo git baban acsin diyorum gitmiyo tuttum kolumun altindan esime goturup bıraktım boyle hirpalaniyo üzülüyorum özür diliyorum anlatiyorum biraz yalniz birsk beni diyorum birakmam diyo ☺️☺️ annemler cok yakin istiyolar hep ben gideyim hic gelmiyolar gelseler onlar severken ben işlerimi yaparım
(1,698 puan) tarafından
Aynen inan benim su cocugu tut lavaboya gideyim deyebilecevil kimsem yok hastaneye bile giemiyom ama oglum buyusun tutarim elindwn heryere giderim ama 2. Olursa sil bastan baslicam ondan istemiyom
(53,863 puan) tarafından
iki sokak otemde annemler pandemiden once esim kisim ben nereye olursa birlikte giderdik arada pazara markete gidermen birakiyorum anneme halamda var cok seviyo egleniyo vakit geçiyoda ben gidince evde isler daha cok birikiyo iki gun gitmedim yarjn gidicem ☺️
(1,698 puan) tarafından
Git cnm ne güzel annenler yaninda sanada destek olurlar iste☺
(53,863 puan) tarafından
iste bende bugunden isleri toparladm yarin parka gotururum sonrada annmlwre gecerim esim 4-12 yemegi yer eve gelirim ☺️
(1,698 puan) tarafından
Ohh gez doya doya☺ bende evi onumde park var oraya cikaririm diye dusunuyorum yarin adimini at parktasin:D
tarafından
Ayy kixlsr aynı düşüncedeyim benimde bir tane ikinciyi kesinlikle düşünmüyorum oğlum sağlıklı olsun eğitimini geleceğini tas tamam olmasada elimden geldiğince yapmak istiyorum hem tek büyüttum eşim olmadan hemde kendimi artık ezmek yıpratmak istemiyorm artık gerçekten çok büyük sorumluluk ve kendini de kenara atıyorsun hayatın elinden alıp gidiyor Allah olmayanlara versin inşallah
Eltimin ikizleri vardı 3e girdiler üçüncüyü yaptı şimdi bir yaşında dördüncüyü istiyormuş kaynanama söylemiş oda ben bakmiycm demiş de 3 tane var bu devirde çocuk bakılmıyor demiş benim oğlumla ilgili konuşurken yap bir tane kız olur hemde arkadaş olur sıkıntı olmaz sana yok dedim istemiyorm ben oda bana kızıyor eltin dördüncüyu düşünüyor sen ikinciyi istemiyosn diye bende bu şekilde anlattım doğru diyosun kızım dedi ama kardeşi olsun yine bir tane dedi yinede istemiyorm diyorum eşimde çok istekli ama herşey yapıp kenara çıkınca bitmiyor maalesef
(1,698 puan) tarafından
Demi ya sanki makineyiz cocugu doğurmakla olmuyor malesef bende oglumu inşallah dort dortluk büyütmek vatana millete  hayirli bir evlat yetistirmwk isiyorum bunu yaparsam yeter bana hersey dogurmakla yexirip giydirmekle olmuyor malesf
(53,863 puan) tarafından
çocuk yapmak kolay hadi hamilelikte bir sekilde geciyoda sonrasi zor. benimde eltimin on yasinda kizi 3 yasinda ikizleri var oda dorduncuyu istiyo kocasinin cani cikiyo fabrikada acimiyoda
(1,698 puan) tarafından
Kiz valla ne cesaret haa ikiz cocuktan sonra:D
tarafından
Valla gerçekten çok değişik herşey o şeyden ibaret değil çocuklar kardeş diye sorabilir ama daha ilerisinde neden ben daha iyi şartlards okutmadiniz yada şunu niye almadınız diyede sorucaklar ki yeri geliyor bizde anne babalarımıza soruyoruz.
Benim eltim devlet bakıyor okutuyor diye güveniyor o yüzden yapıyor birde sezaryen oldu yanii bende sezaryenle oldum iki sene olmasına rağmen ödüm kopuyor ama onda gram yok birde ilgilenen bireyler değiller ağlıyorlar çatlıyorlar ağlamaktan ağlar ağlar susar diyorlar ben şok yani
(53,863 puan) tarafından
devlet bakiyoda odevi var ilgisi var sorumluluk yok ben cok korumaciyim buldumcuk benimki ☺️
(1,698 puan) tarafından
Okutmasi yedirmesi giydirmesi onemlid degil
Annemm 6 cocuk dogurdu ama bukadar cocuk dogurmayip benimle daha fazla ilgilenseydi belki ben o kucucuk yasimda defalarca tacize uğramayacaktım
tarafından
Haha bende öyleyim vallahiii herkes bana kızar bu kadar kasma rahat bırak açılsın düşer kalkar işte vururlar ederler vs. Asla izin vermem elimden geldiğince bişeyler öğretmeye çalışıyorum çok bağlı banada görsen ya kendini sevdiriyor bacağıma sarılıyor yürürken iş yaparken illa ucundan tutucak birlikte tasirken hemen koşup geliyor yardım ediyor gece yatarken sarılıyoruz herşeyi dünyaya bedel bütün ilgim onda hamdolsun varlıklarına iki tane olunca kendimi kasarim acaba haksızlık yaptim mi yada ilgi ikiye bölünnve oğlum kusucek diye
(53,863 puan) tarafından
off deme yaa sende mi tacize ugradin
(53,863 puan) tarafından
masallah okurken gozumde canlandi ☺️karincalari atarken cami açık unutan senmiydin okudum simdide ismimi benzetiyorum acaba
tarafından
Evet cnm Benim malesef :(
(1,698 puan) tarafından
Ugradim malesef iste ondan diyom ben birinin pesine duserken oburune ne olur diye  bu sebeple oglumu kimsenin yanında yanliz birkamam erkek olmasi ragmen
tarafından
Ceylin cnm çok doğru dedin ikisine birden yetememekte var
(1,698 puan) tarafından
Yukarida yazdim cnm
(53,863 puan) tarafından
bende kuzenim tarafından tacize uğradım simdiden kizima ogretiyorum ayibi altini alirken biri holden geçsin bakma diye kiziyo
(1,698 puan) tarafından
Allahim cook kotu ALLAH korusun cocuklarimizi iste  bu yuzden istemiyom:(( oglumu sagsalim buyutursem bende iyisi yok :((
(53,863 puan) tarafından
Rabbim korusun hepsini hepsini iyi insanlarla karsilastirsin inşallah
(1,698 puan) tarafından
Amiinn cnm❤
0 oy
tarafından
Bende tek çocuk düşünüyorum eşim 2 çocuk düşünüyor aynı senin gibi söyledi ilerde kardeş istiyorum derse ne yapacaksın dedi bende o zaman ona kardeş yaparım dedim  :D
(1,698 puan) tarafından
0 oy
(183 puan) tarafından
Öyle demesine gerek kalmadan yaparım ikincisini heralde. Çünkü arka arkaya büyüsün bildiklerimi unutmayım diye düşünüyorum suanlik 4 aylık 2 yaşındayken Rabbimin de ışınıyla 2. Bebegimi karnımda taşımak isterim
(1,698 puan) tarafından
Ben 2. Cocuk dusunmuyom cnm
0 oy
(163,332 puan) tarafından
baby boyum demez oyle yaa beni babasindan kiskaniyo bi bebegi kiskanir
(1,698 puan) tarafından
Illa istiyorlar cnm
0 oy
(7,616 puan) tarafından
Keske etmeseydin de diyebilir :)))
(1,698 puan) tarafından
Evet bak o dogru:D
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Yapın canım bir tane
(1,698 puan) tarafından
0 oy
(912 puan) tarafından
Sirf bunu demesin diye istiyorum 2.yi
(1,698 puan) tarafından
Cnm valla ogluma kotuluk olur yaparsam psikolojim bozulur:(
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Seni bilmem de ben oğlum yüz yaşına geldim seni zor yaptık  derim :) 
(1,698 puan) tarafından
Ahahahaha:D
0 oy
(14,061 puan) tarafından

Hemen kalkıyorsun bi tane yapiyorsun :D

(1,698 puan) tarafından
0 oy
(439 puan) tarafından
Esim t3k cocuk v3 hep diyor kardesim olsa dertleşirim  annemin babamın yanına bi be bi o gider diye kaynanam zor doğurmuş esimi ve altini bile alamamış midesi bulanirmis hep teyzesi bakmış o yuzden yapmamış bur daha bebek ben 40 yasindayim ve 18 aylik kizim var yine bir bebegim olsun istiyorum nasip ama tek basina olmuyor bir tane daha yapmak daha lazim TEK ELLE EKMEK BILE KESEMIYORSUN IKI EL LAZIM  degilmi
(1,698 puan) tarafından
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Her çocuğun Bi kardeşi olmalı diye düşünüyorum 
(1,698 puan) tarafından
Hayir cnm yapamam oglumun psikolojisi bozuk bir annesi olacagina kardesi olmasin daha iyi yani iki cocuga malesef bakamam mahvolurum mahvolurlar emine
(12,959 puan) tarafından
Psikolojik destek almalısın o zaman senin kardeşin var mı varsa aranız nasıl
(1,698 puan) tarafından
5 tane kardesim var 3 yildir gorusmuyoz kactim ailem reddetti 4 u benden kucuk bi abim var 21 yasinda
En kucuk kardesim 5 yasinda beni bilmiyor yani bi ablasi oldugunu bilmiyor:(
(12,959 puan) tarafından
Benimde 7 kardeşim var ha erkekler 40 yılda bir sorarlar o ayrı ama kızlarda her zaman konuşuruz Bi sıkıntım oldumu onlarla konuşur fikir alırım en azından biriyle bence istersen sende yapabilirsin çiçocuğunun kardeş istemeye hakkı var bence hem birbirilerine destek olurlar ilerde
0 oy
(184 puan) tarafından
Kardeşi neden olmiycak peki bi sorunmu var
(1,698 puan) tarafından
(184 puan) tarafından
Pskolojin neden bozuluyor
(1,698 puan) tarafından
Oglumda da bozuldu oglum hiperaktif kafayi yedim sayilir yani cnm yoksa ben hamileligi cok seviyorm
(184 puan) tarafından
Vala senin piskolojin bozuluyrsa bnm timarhaneye yatmm lazım iki erkek çocuk ben yasadklarimi Sana anltmayim hayata kusersin ama herşeye rağmen onlar benim tek yasama sebebim bnce sorun sende
0 oy
tarafından
Valla bende peşpeşe istemem yani kızım iyice büyüsün çok zorlanırım 
(1,698 puan) tarafından
Ben hic istemiyom:(
tarafından
Hayırlısı olsun canim
0 oy
tarafından

Yap sende<3:D çocuğa kardeş

tarafından
Kız ne yapıyorki o kadar çocuk bu kirar döker bağırır ağlar
(1,698 puan) tarafından
Mutfak dolap kapilarina kadar sokuyor desem
tarafından
Kaç yaşında bunu yalniz olduğu için de yapıyor olabilir cnm
(1,698 puan) tarafından
Olabilir evet 22 aylik
tarafından
2 yaş atağı  canım büyük ihtimalle ilerde bir kardeşi olsun ister çocuk okula gittiğinde bile dışlaniyor kardeşi olmayan çocuklar benim 4 kardeşim var iyiki varlar diyorum hele abim ne olursa olsun arkamda kardeşlerim var diyorum

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 126 göst.
+1 oy
5 cevap 422 göst.
0 oy
10 cevap 798 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Bilgevgi (139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler