Dudaklarimi kenirdigim ve sac uclarimdaki kiriklari kopardigimi itiraf ediyodur hakime hanim
Takıntım var tek sayılara mesela ellerimi 4 defa yıkarım bu 3 yada 2 yada 5 olmaz bir yere dokununca birkez diyil 2 kez olmalı bir garibim galiba ben
Bende iki işi aynı anda yapamam aynı anda iki yemeği yapamam önce birini sonra diğerini yapamam . Elim hiç hızlı değildir ^_^
Yürürken telefonla konuşurum sakız çiğnerim ama bayır yukarı çıkarken konuşamam
Mesaj yazarken birine cevap veremem yada kimseyle konuşmam ya konuştuğumu yazarım yada yazdığımı okurum
Kıyafet askılarım hep aynı yöne bakar yoksa sinir olurum dolap dağınık gözükür
El yüz ağız yıkama alışkanlığım var ağzıma sakız bile atsam ağzım sanki yağlı yemek yemişim gibi yağlı hissediyorum fotoğraf ektedir. Saydım 20 den fazla el yıkıyorum günde ağzımın maskeye denk gelen yeri de sanki kirli sakal gibi oldu artık
Hahahha bugun düşündüm bu postu benim de tuhaf alışkanlığı m çok ya mesela çay poşetini açma şeklim vardır ucundan kirparim biri gelir de lark diye açarsa sinir olurum benim istediğim şekilde olacak bir de krem olsun diş macunu olsun ortadan sıkmam nefret ederim falan bu gibi şeyler
Düzen takımtım var benim ya. Başkasının evinde bile kaşıklıktaki kaşıklar sıra sıra olmadı mı düzeltiyorum herkes de bu duruma teşekkür ediyor. Vakitlerinin olmadığını söylüyorlar. Oysa ki öyle daha iyi oluyor düzenli düzenli
Herhangi bir içecek iceceksem mutlaka bardak calkalanmali yoksa içemem o yuzden hiç kimsenin evinde birşey içemem
İtirafları okumaya geldim
1,488,293 soru
24,328,000 cevap
345,577 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın