0 oy
321 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,522 puan) tarafından

.....

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kan ilaci sağlık ocağının verdiğini mi kullanıyorsun
(1,522 puan) tarafından
Kullanmıyorum 7 aylıkken biraktim
tarafından
Dişlerini fırçalıyo musunuz peki
(1,522 puan) tarafından
Yok kız 7 tane dışı var topu topu
tarafından
Ondan olabilir çünkü bizim gibi yemek yiyorlar artık ben bir yaşından beri fircaliyorum
(1,522 puan) tarafından
Anladım cnm deniyim bakalim
-Reklam-
0 oy
(45,024 puan) tarafından
14 aylık oğlum benimde yok kararma felan kan ilaci verdinmi hic
(1,522 puan) tarafından
2 3 ay verdim sadece
(45,024 puan) tarafından
İşte onlar sonra belirtisi veriyo bende verecektim annem sakın verme onun yerine pekmez ver dedi onlar sonradan dişlerini karartır dedi bende hiç daha vermeden çöpe attım
(1,522 puan) tarafından
Diğer oglumacok verdim kansizdi aynı böyle karardı geçen yılda hep curuudu ondan korkuyrm
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Kan ilacı yapıyor canım benim kızımın yok şükür 
(1,522 puan) tarafından
Kullanmıyorum ki
(3,239 puan) tarafından
Doktora sor bi istersen canım
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Çürük başlangıcı gibi gördüm. Gece besleniyor mu? 
(1,522 puan) tarafından
Evet besleniyo süt iciyo
(1,517 puan) tarafından
Gece beslenmesini kes canım ilerlemesin
(1,522 puan) tarafından
Çok korkuyodum diğer oğlum ki curudu kökleri kalmış sadece ins buda öyle olmaz
(1,517 puan) tarafından
Aaa öyleyse kesin kesmen lazım canım, bak bi kere başına gelmiş tedbirini al bir an önce kes yatmadan fırçala dişlerini silikon fırça al. İnşallah olmaz diğer oğlun kaç yaşında
tarafından
Gece beslenmesini neden kessin ki benim oğlum 22aylik hala gece beslenmeue devam ediyor çocuğun rizkina niye girsin dişlerini fırçalasa yeter
(1,517 puan) tarafından
Canım bi bildiğim var ki söylüyorum çocuğun dişleri çürüsün bitsin köke insin daha mı iyi? O zaman hakkına girmiş olmuycak, mı. Senin ki beslenmiş seninkine bişy olmamış bu çocuğun dişlerinde leke var çürümeye çok meyilli önünü keserse faydasına olur . Lütfen bilmediğiniz konular da yorum yapıp duyar kasmayın
tarafından
Amacım tartışmak değil doktorumuzun dediğini söylüyorum sadece onla falan alakası olmadığını kan ilacının yapabileceğini ve düzenli fırçalama ile bı sorun olmadihini söylüyor diyeceğim o ki senin çocuğunda boyleydi diğerinde değil ama beslenmeyi kes demek tuhaf geldi
(1,522 puan) tarafından
5 yaşına girdi
(1,517 puan) tarafından
Doktorun pek bilgili değilmiş malesef canm. Ben kendi başıma geldiği için biliyorum benm bebeğm emdiği halde böyle oldu dişleri ben gece emmesini kesmeye çok gec kaldım fırçalasam da önüne geçemedim önmzdeki ay tedavisi yapılacak bu zor bi süreç. Bu çocğn dişleri oğlmn dişlerinin ilk haline çok benziyor çürük başlangıcı gece besleniyormuş demekki dişlerine iyi gelmiyor kesmesi lazım bu çok net bi gerçek malesef
tarafından
Hu doktora kadar laf atıyorsun ama kendisi prof neyse hiç kendimi yoramam geçmiş olsun yavruna
(1,517 puan) tarafından
Yaa keşke o hale gelmeden tedavi ettirseydiniz canım, inşallah ilerde apse ağrı vs yapmaz. Rabbim şifa versin yavrularımıza
0 oy
tarafından
Fazla emmeden birde kan ilacından oluyor bu canım yumuşak fırça ile sadece su ile dişlerini günde bir yada iki kez fırçala yada gazlı bez ile sil duru suyla fark edecektir 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 119 göst.
6 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asyaagg (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 215 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (512 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 200 göst.
14 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Alyakus (2,713 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 298 göst.
25 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beliz iz (2,283 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,951 soru

24,176,357 cevap

336,124 kullanıcı

...