Kuzum kayınvalidem sohbet hocası biliyosun zaten birgün onunla sohbete gittik vekil bir abla vardı o günün sohbet konusu ise fal dı neyse sohbeti dinledim eve gekdim kendi kendime dedim ki ya dedim bunca kötü insan var alkolik i pisliği ben fal baktiriyorum diye cinler bana mı gelecek Allah aşkına ya dedim inanmıyorum zaten neyse bir hafta sonra arkadaşım geldi çok güzel bakiyir falan diyordum o zaman neyse kız falıma baktı tak tak ne varsa söyledi o gitti gecesine duşa girdim eşim yatıyor kafamj kopukledim gözlerim kapalı sırtıma bir lif değdi sırtımı sıvazladı Allah şahidimdir başkasi anlatsa asla inanmazdım emir dedim arkamı döndüm kimse yok köpüklü halde kendimi nasıl emirin yanına attigimi bilemessin kalbim yerinden çıkacak bogure bogure agliyirum korkudan ertesi günü vekil ablanın yanına gittim dedim böyle böyle dedi ki ayağının altında ekmek kırığı falan kaldı da fark etmeden tuvalete mi girdin dedi eşinle münasebet yaşadın abdest almadın mı dedi hocam dedim fal baktırdım. Ehhhhh dedi tamam kızım dedi geçen gün sana anlattım fal bakılan ortamda inanmasan bile ucluler bulunur 70 bin alem var sen kaç tanesini sayabilirsin dedi sayamadim işte sayamadigimiz kadar çok alem var gördüklerimiz ve görmediklerimiz dedi fal baktığında baktirdiginda aradaki perde kalkabilir üç harfliler kader meleklerinden haber almaya çalışır kader melekleri bunu farkeder kendilerini gizlerler. Üç harfiler haber alamadığı için sinirlenir seni korkuturlar dedi. Daha sonra da bu sebepsiz yere oldu ise enerji ve bilimsel birkaç şey söyledi ben o zamandan beri ne kendi arkadaşımla görüşüyorum nede fal kapattırdıyorum evde belki basit bişey olabilir ama ben çok korktum aklımı siyiracagim sandim