0 oy
657 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Yarın sabah 6 da yatisim yapılacak kızlar..

Bir yanım çok mutlu bir yanım hüzünlü.

Çün

imagekü ilk 30 hafta başka doktora gittim. 30. Haftan sonra da başka bir doktora gittim. İkili test falan yaptirmadim. Organ tarama temiz çıktı. 

Doktorâ 2 gidisimden beri bebeğin bacak boyu kısa gibi dedi. Down sendromu da olabilir dedi. Kesin birsey yok dedi. Kafamiz karıştı. İnş birsey çıkmaz. :'( öyle bişe bile olsa rabbim veriyor. Başımın gözünün üzerine birsey demiyorum ama insan üzülüyor yinede..

Tam mutluluk yok içimde :(

Duaniza ihtiyacım var kızlar. 

Kuran okuyan kardeşlerim benim için bebeğim için dua ederler mi? Mehmet Ali koyacagiz allah nasip ederse bebeğin adını..

23 Cevaplar

0 oy
(4,061 puan) tarafından
Duam seninle canım saglıcakla al ıns bebısını kucağına guzel haberini bekliyorum ❣️
-Reklam-
0 oy
(42 puan) tarafından
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin insallah. Aklına kötü şeyler getirme arkadaşım. Bana doktorlar sırf kilom var diye bebeğime engelli doğar sakat olur falan filan bir sürü şeyler dediler gebelik sekerim cıktı çocuk obez dediler. Amma velakin Ben rabbime sığındım çok şükür 6 aylık oldu ahmet alim ve sağlıklı bi tosuncuk :) içini ferah tut Allah yardimciniz olsunnn 
0 oy
tarafından

Hiç üzülme canım benim Allah'ın izniyle sorunsuz bie şekilde doğumun gerçekleşir inşallah ❤️

Banada midesi çok büyük dedi bir yer karın çevresi çok küçük dedi gelişim geriliği olabilir dediler. 

Allah büyüktür <3

Onlar bizden bir parça bizim canımız kanımız . Onlara bakmak boynumuzun borcu.

Çünkü bizden başka ozelliklede anneden başka guvencekleri kimseleri yok. Yumuk yumuk ellerine tutmak öpüp koklamak gibisi yok . Dualarım sizinle <3

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 1,394 göst.
27 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,747 göst.
1 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Merve3503 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 311 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (401 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 701 göst.