0 oy
928 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kimseyi kırmak istemiyorum ama gerçekten. Evlat Aldırmak bunu kabullenmek kolaymi.  Benmi abartiyorum.  Burda bı çok kişi tanıyor beni bu 3 cu gebeliğim. Ve bana hamile kalmak yasak.   İlk iki gebeligimde doktorum kürtaj kararı almış benim adıma. Kadın doğum la konuşmuş herşey hazır bı imza işi kalmış. Sebebi beynimde 7 8 tane vida var ben o vidalarla ayaktayım kayma olsa. Ya ölecem ya felç geciricem. Bu yüzden. Ve başka sebeplerden. Gebelikte vücut geliştikçe beyin kanaması geçirme olasılığım yükseliyor. Bun gebeligimde bile şimdiden başladı şiddetli baş ağrısı 1 evladım olsun diye kendi canımdan Vaz geçtim ben buradaki bı çok bayan bilir doğumda neler çektim. İl il hastane hastane gezdim doğumdan sonra canlı canlı kesildim o acıya bagirmaktan sesim gitti. 3 aylık sezeryanliyliyken hamile kaldım yine  bilsem ki yine doğumda aynılarını yasiycam ama evladım taşıyacak sabrederim ama asla aldırmak aklımın ucundan bile geçmedi

Şu aldırmam gerek diyen insanlarda hiç ama hiç acima vijdan Allah korkusu yok. 

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
O kadar haklisin ki ha kucağındaki çocuğu öldürmüşsün ha karninda kini aldırmışsın karında olunca öldürmek ne kadar basit geliyo 
tarafından
Maalesef cnm
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 256 göst.
16 Haziran 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 673 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 421 göst.
2 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 317 göst.
24 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Asafin annesii (183 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,588 soru

24,113,100 cevap

333,066 kullanıcı

...