0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kiralık ev bakıp beğendim diye post açmıştım kızlar pazartesi belli olucak demiştim ama olmadı güzel dilekleriniz için teşekkür ederim yinede

3 Cevaplar

0 oy
(12,271 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun. 
tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Nasip değilmiş cnm daha güzelleri denk gelir ins
tarafından
Öyle canım çok teşekkür ederim
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Bende bakıyorum 3 gündür anlaştık pazartesi gelip bakın dedi ş.erefsizler sonra eşimin mesleğini söyleyip asker deyince kadının sesi değişti gece 12 dede ev tutuldu diye mesaj atmış. Eşimde o kadında bi *** vardı zaten dedi afedersin eşim asker deyince sesi değişti ya dolandırıcı ya terör yandaşı fln dedi. Madem bize söz verip bekliyorum diyorsun güya gece neden 12dw tutuldu diye mesaj atıyorsun dimi. Birde dün sokağa çıkma yasağı vardı ve heryer kardı yalan söyledi pislik. 
tarafından
Asker diye karar değiştirmesi çok ayıp olmuş ya
(2,319 puan) tarafından
Evet ya düşünsene 2 gün önce konuştuk dün yarın 3ten sonra gelip bakabilirsiniz eve dedi sonra eşiniz ne iş yapıyor dedi askeri personel dedim hemen hmm nerde çalışıyor dedi burda dedim karakolu söyledim hmm anladım dedi görüşürüz inşaAllah dedim ses etmedi kapattım baktım numarayı silmiş whatsaptan profil gitmiş bende takmadım yabancı sonuçta dedim gece 12 ye çeyrek var ev tutuldu yazmış sadece bende peki iyi akşamlar yazdım sadece ama eğer yalan söylediyse Allah sorsun inşaAllah. Çok sevinmiştim 1500 e ev yok artık evimde hep rütübet eşyalarım mahvoldu o yüzden çok istiyordum taşınmayı.
tarafından
Ne insanlar var ya sizin eşleriniz gibi insanlar olmasa o sıcacık yataklarında nasıl yatacaklar acaba
Bizde eve gidip 3 kere baktık canım eşimle bugün gidebildik bizden sonra 1 kere bakan kişiye vermişler evi ev sahibide suratsız bi insandı zaten diyorum ki belki bizim için böylesi daha hayırlısı
(2,319 puan) tarafından
İşte bunlar nankör vatan haini pislikler askerlere kurban olsunlar inşaAllah...
Düşün konuştuk 1550 kira 1550 depozito dedi tamam dedim evi beğenirsiniz inşaAllah dedi 2 gün önce dünde yarın gelip görebilirsiniz 3 ten sonra evdeyiz dedi sonra eşiniz ne iş yapıyor dedi askeri personel dedim sesi değişti eşim bile sesi değişti nedense dedi sonra gece 12de tutuldu yazmış sadece numarayı da silmiş.
tarafından
Aynen öyle canım başlarına bişey gelince polise askere koşmayı iyi biliyorlar ama Allah bilsin canım ya benim eşimde benzinlikte çalışıyo diye istemdiler eşi çok istedi kadınla iyi anlaştık baya inşallah size olur çık sevdim falan dedi kadınlara söz hakkı olmadığı için olmadı maalesef
(2,319 puan) tarafından
Allah iyi ve doğru insanlara denk getirsin hepimizi inşaAllah.
tarafından
Amin canım inşallah

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,429 soru

24,072,220 cevap

330,728 kullanıcı

...