0 oy
1,054 göst.
Diğer kategorisinde (613 puan) tarafından
Aman kızlar ya. Herkes bi sevgililer günü postu açıyordu. Ben şahsen umursamam. Eşim az önce telefonunu elime verdi. Baktım iş yerimde masama isimlik yazdırmış 300 lira. Düşünmüşsün sağol da iptal et diye ısrar ettim. Yok taa ilk evlendiğimizden beri istiyordum filan dedi. Ama o 300 liranın acısı bana oturdu. 3 paket bez parasıydı diyip duruyorum kendi kendime. Benim gibi şöyle alınan hediyenin tadını çıkaramayan var mı ya :(

25 Cevaplar

0 oy
(256 puan) tarafından
Haklisin bende istemem hediye onun yerine bebegimin eksigini alsin
(613 puan) tarafından
Katılıyorum. Artık en çok anneyi çünkü. Anneliğimiz hitap etsin hediyeler :)
-Reklam-
0 oy
(115 puan) tarafından
ben de ufak hediye olmasından yanayım, Ocak ayında doğum gününe gümüş kolye seti almıştı, geçen gün kredi kartı ekstresinde 250 lira olduğunu görünce üzüldüm açıkçası, geri iade etsek dedim, yani gerek.yoktu o kadar fiyata, ben de tadını çıkaramayanlardanim
(613 puan) tarafından
Kesinlikle. Mutedil bişey olması en makbulü.
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Adamın içinde kalmasın işte pişman etmesene kız
(613 puan) tarafından
Benim uykum kaçtı ona uzatmadım lafı ama. Çocuğu sünnet ettirelim diye planlıyoruz bi yandan da para saçıyoruz çok lazım gibi.
0 oy
tarafından
Bende hediye alsın istiyorum ama işime yarar bir şey alsın istiyorum

Nişanlıyken böyle günlerde alırdı mesela ama o zamanda aldığı hediyeyi begenmezdm ama asla ona belli etmezdim 

Saçma sapan şeylere para verir yok çerçeve yok vazo 

Bende genelde kıyafet parfüm makyaj ürünleri ayakkabı çanta kolye felan alsın beklerim hiç öyle şeyler almaz

Evlendikten sonra böyle günlerde hiç almaz oldu dogum gününe de bir tek pasta alır hepsi o :) 
(613 puan) tarafından
Ben nişanlıyken hediye görmedim :) alma dedim daha doğrusu. O da almadı. Şimdi dinlemiyor. Yine aynı kafadayım ama o artık takmıyor. Hadi dediğin gibi saçma sapan bari bişeyler almasalar...
tarafından
Aynen bide ben hemen fiyatını merak ederim senin gibi o paraya ogluma şunu alırdım diye düşünürüm :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 658 göst.
0 oy
6 cevap 546 göst.
3 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde ❤️Derin❤️ (2,718 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,279 göst.
0 oy
14 cevap 655 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Cerenin Annesi (164 puan) tarafından soruldu

Kategoriler