0 oy
418 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (7,483 puan) tarafından

image

⁸Iyi aksamlar hanimlar. Mübarek 3 aylara girdik Rabbim hayirla Ramazana ulastirsin hepimizi. Ne skintiniz varsa bu aylarin yuzu suyu hurmetine feraha erdirsin kurban oldugum insaAllah. Dualarda birbirimizi unutmayalim❤.

Gelelim konuya.:)) 20 aylik kizim var yerde yatiyor. Cocuk odasinda baza var bu koruyucudan alsam yatar mi acaba. Yani kullanisli olur mu. Kalkip duser diye korkuyorum aslinda ama. Artik odasini ayirmayi istiyorum. Suttende kesecem yavas yavas o sirada bazaya alistirsam diyorum. Yine oda ayirip yere serecektim ama bazada  yatabilir mi diye  dusundum. Deneyimli anneler sizce bazada yatmasi icin ideal zaman ne zaman.

5 Cevaplar

0 oy
(5,725 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bizim odaları ayrıydı ama park yatakta yatiyorlardi 3bucuk yaşından sonra baza aldık korumalikta boyle

image

(7,483 puan) tarafından
Cok guzel canim sizin yasiniz gene baya varmis 2 yas bile olmadik biz oyuzden cesaret edemedim dogrusu. Ama alip bi deneyim diyorum sonradan alismasi zor olur sa bide
(5,725 puan) tarafından
Kucuk canım yatakta yatmasi için bence düşer bence
(7,483 puan) tarafından
Bu paylastigim koruyucunun yorumlarında daha kucuk aydaki anneler de almis ama tabiki ayaga kalma sorunu olmazsa zaten skinti olmazda. Bakalim artik ne yaparsak bizde :)) tesekkr ederim yorumun icn canim
(5,725 puan) tarafından
Doğrudur canım yada şey yap alışana kadar yere yastık sünger yatak benzeri bişey koysan
(7,483 puan) tarafından
Zaten o koruyucunun altina yatak yastik bir guzel doserim :)) guvenliksiz asla yatiramam canim.
(5,725 puan) tarafından
Aynen belkide düşündüğün gibi olmaz alışır Allah'ın izniyle
(5,725 puan) tarafından
Ben Gittigidiyor'dan almıştım canım yüksek diye hoşuma gitmisti
(7,483 puan) tarafından
InsaAllah canim. Yuksekligi cok iyi seninkinin.  Tam olcusunu biliyomusun canim. Benim attigimdan yüksek duruyor ama boy olarak kisa sanirim
(5,725 puan) tarafından
Allah nasip ederse sabaha olcsem söylesem.olur mu canım eşimin alet çantasının içinde metre o da yattı smdi yoksa bakardım smdi
(7,483 puan) tarafından
Ya canim sana skinti olmasaydi hic sorun degil. Biliyorsan dedim. Ay sormasaydim keske. Hakkini helal et.
(5,725 puan) tarafından
Kız günaydın olcerim bugün ne sıkıntısı aşk olsun ❤️
(5,725 puan) tarafından
Canım yazdım olculeri
(7,483 puan) tarafından
Canimsin cok tesekkr ederim ❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kullanıyorum çok kullanışlı.Ama daha küçük bazada yatması için. Ben 3.5 dan itibaren yatırmaya basladim
(7,483 puan) tarafından
Ekledim canim. Bende aslinda dusunmuyordum ama bu korucuyla yatar.yorumlarda daha kucuk yatiranda varmis. Tek korkum kalkip inmeye calisirsa iste.
tarafından
İşte daha küçük olduğu için ordan eğilip bakmaya çalışır. Allah korusun düşme ihtimali var çünkü.
(7,483 puan) tarafından
Haklisin canim acele etmeyim bencede
tarafından
Aynen . Çünkü baza çok yüksek oluyor. Arkadaşımin 3 yaşına yeni giren kızı düşmüştü aşağıya. O yüzden ya Montessori tarzı bak ya da ikeanin uzayan karyolaları var onlarda güzel.
(7,483 puan) tarafından
Canim odam musait degil yoksa bende montessori işiyordum. Bazayi evlenirken almistik hic kullanilmadi saayilir. Suan ekstra yatak alma imkanim var ama odam asla musait degil. Bende bazayi degerlendirsem diye düşündüm.
0 oy
(1,310 puan) tarafından
Benim kızım şu an 20 aylık 13 aylıktan beri baza da yatıyor önce yatağın yanına minder serdim bi kaç defa ona düştü şu an çok şükür düşmeden rahat yatıyor bende bundan alacaktım dediğin gibi olur mu olmaz mı kararsız kaldım geri yatağa alışınca vazgeçtim almaktan 
(7,483 puan) tarafından
Geri yatağa alisti derken canim artik yatmıyor mu bazada.
(1,310 puan) tarafından
Baza da yatıyor ona alıştı yani canım düşmüyor ama ben yinede minderi kaldırmadım
(7,483 puan) tarafından
Anladim canim. Bende bi deneyim diyorum bakalim. Tesekkr ederim yorumun icin canim:))
(1,310 puan) tarafından
Rica ederim canım inşallah alışır senin bebiş te zorlanmadan:)
0 oy
tarafından
Kuzum 3 aylarimiz mübarek olsun öncelikle ❤️

Kızım 13 aylıkken falan beşiğinde sigamadi dönüyordu ve çok çarpıyordu sağa sola. Yer yatağı yaptım idareten. Sonra baza aldım. 200x120 cmlık. Bariyer alacaktım yanına ama vazgeçtim. Çünkü biliyorum bu sefer üstünden aşar inerdi Allah korusun daha tehlikeli. 16 aylıkken aldım bazasini. Hemen ayırdım odasına. Yanına yastık koyuyorum. Uyanınca yanıma gelmek isterse aşağıya doğru kayıp öyle geliyor yastığın ordan gelmiyor. Ya da uyutacagim zaman gidip yanına yatıyorum. Rahat yani ☺️ 
(7,483 puan) tarafından
Tesekkr ederim canim❤
Bende yorumlarda daha kucuk alistiranlari gordum. Bi denesem dedim zaten bunu alsam bile bazanin bi tarafi duvara dayali diger tarafina yer yatagi minder donatirim düşerse falan diye :)) bi bakayim diyorum ilk zamanlar gunduz uykusunda denerim. Skinti olmazsa devam edeyim diyorum.
tarafından
Ha bu arada yastık koyuyorum dedimde. Aynı zamanda yerde de minder var☺️
0 oy
(2,005 puan) tarafından

image

Ben almadim park besikten yaptik :)

(7,483 puan) tarafından
Yaa ne güzel olmus canim park  besigim olsa bende almazdim boyle yapardim valla:) senin bebis ne kadarlik
(2,005 puan) tarafından
Benimki buyuk 3.5 yasinda
(7,483 puan) tarafından
MasAllah seninki büyükmus canim.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,890 soru

24,175,401 cevap

336,086 kullanıcı

...