0 oy
2,447 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kim geliyorsa oğluma çirkin diyor bu gün kaynanam gelmiş. Ayy senin oğlun çok çirkin burnu büyük yok başı uzun   zayıf aslın da iyi kilosu iki aylıkken 5200 Dü benim için  iyi sadece anne sütü alıyor on kilomu olsun anlamıyorum ki sonra diyor bu kime. Çekmiş bizim tarafa çekmemiş sizin tarafa çekmiş ıyyy çok çirkin diyip durdu sanki özellikle seçiyoruz bebekleri RABBİM bana vermiş ŞÜKRETMEM gerekiyor ben güzelliğin peşine mi takılayım ne yapa yım böyle diyince çok üzülüyorum gerçekten de daha 74 günlük bir bebe nasıl ola bilir ki 

62 Cevaplar

0 oy
(4,688 puan) tarafından
Alma eve. Benim çocuğum çirkin sevmeyin de kov kapıdan. 
(1,489 puan) tarafından
Eski post canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir bebek nasıl çirkin olabilirk  ki? Melek onlar mis kokulular. Allahın yarattığı bir şeye çirkin demek nasıl bir kafa yapısıdır o da ayrı bir konu. 
(1,489 puan) tarafından
Eski post
tarafından
Kim hortlattı be :) normalde bakardım da direk yazıyı okuyunca beynime kan fırladı resmen :)
(1,489 puan) tarafından
Ben aşko:D
tarafından
Heheheheh :) canın mı sıkıldı kız :) :) geçenlerde burada biri yazmıştı bebeğim çok çirkin ne bana ne babasına benziyor sülalemizde de böyle yok yazmıştı o sandım o yüzden cevapladım :)
(1,489 puan) tarafından
Kz yok bi posta bakıyordum altta bu post vardı bnde yeni sandım grdim 2021 yazıyor bnde hortlatim dedim  hshshh bnm oğlana da çirkin derdiler suan cok yakısıklı tatlı oldu gören herkes cok tatlı diyor kadın da bu lafa cok takılmış

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 282 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde azra01 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 859 göst.
27 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,724 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 669 göst.
15 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Mevlanaa (4,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,824 göst.