0 oy
613 göst.
Diğer kategorisinde (1,297 puan) tarafından

Arkadaşlar biri sizden farklı bir görüşteyse ve bunu size söyleyince linç etmiş olmuyor yanlış anlamayın hakaret yok küfür yok aşağılama yok üslup gayet güzel ise bunun nesi linç anlamış değilim soru sormaya korkar olduk diyolar bende bazen cevap yazmaya korkar okuyorum ilkkez bi posta karşıt görüş yazdım pişman oldum bence burayı fazla abartmasak iyi olacak.. :)

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Burayı çok ciddiye alıyorlar ondan sende boşver canım
(1,297 puan) tarafından
Kimseye kırmak istemem öyle anlaşılmasına üzüldüm sadece
tarafından
Boşver canım takma kafana
(1,297 puan) tarafından
Aynen öyle yapıyorum
-Reklam-
0 oy
(6,849 puan) tarafından
:) kız boswer , sanki saç baş yolluyorlar :)
(1,297 puan) tarafından
Ay hiç sorma:))
0 oy
tarafından
Kız bacım bazıları var dövecek ayrı fikir bildirdin diye bazıları da küfür etse daha iyi valla bak bazen ne değişik insanlar var diyom 
(1,297 puan) tarafından
Aynen ya sonuçta herkesin düşüncesine saygı duymak.lazm
tarafından
Ön yargı desennnnn vuvv evde söz geciremiyenler burada baş kesiyor :D o yüzden saliver duvraa konuşsunlar hiç umrumda olmaz valla :D
(1,297 puan) tarafından
Benimde içinde öyle hiç umursamam cnm sadece yanlış anlasilmamak için açtım bu postu ama çok hakikisi
tarafından
Anlasınlar ne olacak bacım kendine yapma bunu sen istersen afedersin ağzınla kuş tut ama anlamak istediğini anlarlar
(1,297 puan) tarafından
O kadar haklisin ki :)
0 oy
tarafından

Bazıları gerçekten lincliyor cnm güzel cevap versen ne kaybedersin sonuçta :)

(1,297 puan) tarafından
Gerçek linclerle lafım yok hoş değil sonuçta ama masumane yazılan karşıt görüşte linç oldu artık
0 oy
(14,212 puan) tarafından
Çok abartiyorlar geçerken az önce de birisi bana yazmış ki post sahibini gazlama 2 gün sonra boşanmak ister. Neeeeyyyy dedim ne sacmaliyorsun :Ddd 
(1,297 puan) tarafından
Haydaaa :))) senin lafinla mi boşanacakmış ne alaka ya
(14,212 puan) tarafından
Vallah sorma ya yuva Yıkan oldum bugün halbuki ki dediğim şey şuydu eşim mutlu olacak diye bana kötü şeyler yaşatan kaynanamin yanina gitmem kimse kendini bu kadar ezdirmesin yazdım oysa ki :D
(1,297 puan) tarafından
Keisnlikle yazdiginda çok haklisin bende gitmezdim :))
(14,212 puan) tarafından
Aklın yolu bir :)
tarafından
Aynen canım o dediği de benim :D
(14,212 puan) tarafından
:Dddddd bazıları burayı çok ciddiye alıyor
tarafından
Sen çok güzel yazdın kuzum. Ben çok iyi anladım. Sukur kendini bilen biriyim. evlenirken hanginiz vardınız da ben buradan gaz alıp boşanayım.  :) boşver ben yazdiklarin için teşekkür ediyorum
(14,212 puan) tarafından
Nasıl mutlu olacaksan öyle yap canım benim
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Jajshska ben hiç çekinmeden söylerim çok saldırıyorlar bana umrumda da değil çünkü herkes aynı düşünemez ama bana kızdığı ve bana destek olanlara belli postu kapatıyor ona kızıyorum fikrini onaylatmak istiyor belli sadece
(1,297 puan) tarafından
Aynen öyle hepimiz aynı fabrikadan çıkmış birer tuğla değiliz ki hepimiz farkliyiz haliyle düşüncelerimiz de farkli
(13,307 puan) tarafından
Yani fikrimi söyleyip geçmek istiyorum her kafandan ayrı linç diyeyim geliyor.
(1,297 puan) tarafından
Ahahaha alemsin :)
(13,307 puan) tarafından
:) öyle ama
0 oy
tarafından
Fikrini belirtenlere kimsenin linc dediğini sanmiyorum canım mesela geçen bir hediye postu vardı kadın mutluluğunu paylaşmış hayırlı olsun deyip geçmek varken kimisi kocan ne halt yedi aldı acaba yazmış bir diğeri benim kocam hergun aldığı için buraya atmıyorum kocalariniz 40 yılda bir aliyor görmemişsin falan demiş insanların kalbini kırmayı meziyet zannedenler var malesef 
(1,297 puan) tarafından
Işte bu linç mi diyim kötü kalp mi diyim asla bunları doğru bulmuyorum sen paylaşmıyor olabilirsin ama paylaşana saygı duyulmalı
tarafından
Fikrini belirtenlere de tepki gösteriyorlar. Mesela bu meryem ana otu filan bana göre hurafe ben kendi sancim acilmamla doğum yaptım öyle şeyler BANA GÖRE batıl dedim yorumlarda bile batıl diyenlere inanma vsvs diye yorum yaptılar tek ben demiştim oysaki :D yorumunun altına da hemen yok işe yarıyor araştır vsvssvs dediler yani bana göre batıl diye fikrimi belirtmişim yani kimene ister inanırım ister inanmam fikirlere saygı yok saygı
(1,297 puan) tarafından
Hih işte sen batıl dedin diye kesin linclemissindir ahahaha
tarafından
Aynen öyle kötu kalplilik oluyor biraz halbuki yazan kişinin bir kaç yorumuna denk geldim sürekli ne kadar zengin olduğunu vurguluyor o zaman bizde ona çok laf yalansız çok mal haramsiz olmaz mı diyelim oysaki kendisi zenginim zenginim derken görmemiş olmuyor
tarafından
Aynen öyle oldu :D yahu koyun gibi herkesle aynı düşünce de mi olmak zorundayım aklım fikrim yok mu ayy :D
0 oy
tarafından

Ben diger bolumde kibar nazik bi sekilde yorum yaltm bir post altina postun dahibinden once bir cok bilmis oyle munakasaya girdi ki dedim noluyo ne ara geldi buraya sanane :ermm:

(1,297 puan) tarafından
Bende az önce aynen öyle.oldum :))
tarafından
Baktim daha bos yapiyo yorumumu sildim cekilmiyo valla birde avukatmis buraya yargi dagitmaya gelmis sanirim :/
(1,297 puan) tarafından
Aman yaz geç boşver kim.ne anlatsa anlasın
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Burdakilerde insan madem kayle alınmayacak o zaman soru sorup bilgi almasınlar.

Evet sanal ama herkes kendince insan...
(1,297 puan) tarafından
Herkes işine gelen cevabi kaile alacak sanırım aahaha
0 oy
(18,771 puan) tarafından
Valla ben kimseden korkmuyorum ne kadar linç ederlerse etsinler aynı düşüncede değil isem onu yazarım. Yalandan aaa evet doğru diyorsun hak veriyorum gibi şeyler söyleyemem 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Yok valla 1yili aşkın burdayım kimseye kış demedim kimsede bana demedi son zamanlarda  ben genelde gırgır post açarım bana bile sataşma olmaya başladı   insanların derdi ne cidden anlamıyor um belirtiyorum gırgır olsun diye  ama yok bı kaç kesim sift sinirini boşaltmaya giriyor postlara fikir sunmak için değil
(1,297 puan) tarafından
Evet bazıları yazmış olmak için yazıyor haklisin
(7,617 puan) tarafından
Sanalda olsa kimse kimsenin kalbini kirmasin diyorum. O yüzden tartışmalı postlara girmem
(1,297 puan) tarafından
Aynen bende bu postunonun için açtım kalp kırılmasın yanlış anlaşılmasın diye:)
0 oy
(30,262 puan) tarafından

Puff aman ne çok takıyorsunuz

(1,297 puan) tarafından
He işte bende onu diyorum abartmasak mi :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 108 göst.
5 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde 6565 (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 638 göst.
6 Mart 2023 Diğer kategorisinde Ilknur17 (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 158 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ecenin annesiii (1,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.
12 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yesra (68 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,651 soru

24,186,738 cevap

336,685 kullanıcı

...