0 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde (747 puan) tarafından

Kızlar yarın eşimin doğum günü.Farklı şehirlerde olduğumuz için hiç yanyana kutlayamadık hep hediyeleştik özel günlerde.Geçen yıl doğum günümde ailesiyle 3 gün bize geldi bu senede süpriz yaptı pasta falan almıştı.Hediye almadım bişeye ihtiyacı yok hemde gurbetteyim yakınımda mağaza felan yok.Kayınvalideme pasta alalım mutlu olur dedim tamam dedi bugünde yapmayalım hediye almayalım dedi.Hediye almak istemiyorum öyle şaşalı masada hazırlıyamam hiç anlamam romantik değilimdir:(Pazar sabahıda memleketime gidicem zaten.Eşime küçük bi pasta almak istiyorum hoşuna gider.Ama mum yakıp pastayı kestirmek istemiyorum yapamam beceremem utanırım çünkü.Mum yakmadan pastayı getirip kutlasam kötü mü olur:ermm:

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Pasta almaya utanmiyon mum dikip ufletmeye mi utanion ☺️

Tövbe yaa utanilcak ne var kız kocan yaa 
(747 puan) tarafından
Kız ben çok çekingenimdir ilk kez böyle bişi yapcam yanlız olucaz tuafıma gidiyor :( Hiç görmediğimden herhalde eşim benden daha romantik düşünceli valla
tarafından
Yap kuzum nolcakk pasta aldıktan sonra mum olmazsa ne anlamı var hatta imkanın varsa pastanın üstüne yazı da yazdır. Esin başka ilde mi calisiyor
(747 puan) tarafından
Yok ben 5 aylık evliyim eşimle 2 buçuk yıldır tanışıyoruz farklı şehirlerde yaşıyorduk sadece.Heyecanlandım şimdi yazdırırım tabii :)
tarafından
He şimdi olduu ☺️ yazdır canım yazdır mum da uflet ☺️ hatta daha da ozenebilirsjn yap ilk doğum gununuzmus madem
(747 puan) tarafından
Aralıkta benim doğum günümde annesigile hazırlatmıştı bende çaya gidiyoz sandım  elinde pastayla geldi kocam.Cips çerez içecek felan hazırlıyabilirim pazar günü yola çıkıcam diye dolap boş :)
tarafından
Olsun canım düşünmen yeter sonra daha güzelini yaparsınız
(747 puan) tarafından
İnşallah :) Utanasım kaçtı güzelce hazırlıyıcam mumda üfleticem :)
tarafından
Yap tabi canım ya esin o senin ☺️
(747 puan) tarafından
Demii yaa :) Böyle konularda utanıyorum biraz
-Reklam-
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Kız sacmalama mum ufletmekten niye utanıon uflet tabi koy masaya ufler adam yapmıs Ken tam yap
(747 puan) tarafından
Ne biliyim neye utanıyasam üfletcem tamam :)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 223 göst.
0 oy
9 cevap 335 göst.
30 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 337 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 107 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu