0 oy
611 göst.
Diğer kategorisinde (3,895 puan) tarafından
Gebeliğimin başından beri hep erkek hissettim.Devlete kontrole gidiyordum doktor erkek dedi sonra bi sebepten devletteki doktor değişti diğeri bilmiyorum cinsiyetini göstermiyor dedi.O bunu dediğinde 20 haftalık hamileydim kafam karıştı randevu aldık 24 haftalıkken özele gideceğim bu sefer inşallah net olur.İnşallah kesin bi şey derler ne dersiniz kesinleşir mi? Birde 24.ncü hafta çok mu geç olur? 

9 Cevaplar

0 oy
(1,930 puan) tarafından
Benim 13 haftalıkken belli oldu her insan bir olmaz
(1,930 puan) tarafından
Devlet pek demez ama özel kesin söyler özel hastaneye git
(3,895 puan) tarafından
Özele ilk kez dün randevu aldık cnm.22 haftadayım devlete gittim hep net söylemediler 24 haftalıkken özel'de net söylerler mi? Emin misin?
(1,930 puan) tarafından
Canım benim benimki 13 haftalıkken belli oldu ya özel hastanede seninki maşallah büyümüş hayli hayli belli olur
(3,895 puan) tarafından
Ay hadi inşallah :)
(1,930 puan) tarafından
Hayırlısı olsun♡♡
-Reklam-
0 oy
(9,611 puan) tarafından
Ayrıntılı ultrasona giriceksen net belli olur canım hangi özele gidiceksin 
(3,895 puan) tarafından
Gittiğim gibi ultrasona almazlar mı? 4 boyutlu ultrasonları var önceki gebeliğimde gitmiştim.
(9,611 puan) tarafından
Renkli ultrason için bana başka hastaneye randevu almışlardı yani ben randevulu gittiğim için hemen gitsen ona alırlarmı bilmiyorum alır normal ultrasona girersin bide senin şuan detayliya girmen için son zamanların o yüzden fazla geç olmadan gitmeye çalış
(3,895 puan) tarafından
Devlette 2 kez detaylıya girdim biri erkek dedi diğeri söylemedi kafamı karıştırdı.Özelde netleşir inşallah :)
(9,611 puan) tarafından
Pardon canım ben normal ultrasona girdin sandım o yüzden detaylıya gir diyip duruyorum ☺️☺️ sen buradaydın canım hatırlıyorum seni postunda konusmustuk hangi özele gidiceksin
(3,895 puan) tarafından
Hayat cnm.
(9,611 puan) tarafından
Ben oraya gitmiyorum kadin doktorlarıni bilmiyorum ama babam gidiyo genel olarak iyi hastane güzel temiz biyer ama eğer renkli ultrasona orda da girmek istiyorum dersen ücretleri biraz fazla oluyo canım ona göre hazırlıklı gidersin
0 oy
(151 puan) tarafından
Net söylerler hatta sen bile görebilirsin,  benim 20. haftada dokror kontrolünde usg den bakarken doktor karşımda da ekran vardı bebeğinin pipisini gördüm doktora erkek dedim gülüştük :)) şimdi paşam 4 aylık 
(151 puan) tarafından
Evet özel cnm
(3,895 puan) tarafından
Peki ilk kontrolümde söylerler mi hemen ultraona alırlar mı kusura bakma çok sordum ama merak ettim.
(151 puan) tarafından
Hemen söyler,  sen açık açık cinsiyetini bilmiyorum de direkt  söyler zaten
(3,895 puan) tarafından
Tm teşekkür ederim.
(151 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(289 puan) tarafından
Ben 13 de öğrendim canım ama 24 e kadar alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Yani isim bulmak veya hitap etmek için erken öğrenmek güzel aslında. Artık bebis diye değil ismiyle konuşmaya başladık :D14+2 yiz. Ama onun dışında bir fark olmadı bizim için. Geç de öğrensem olurdu yani. Kafana takma o yüzden Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar olsunlar inşallah 
(3,895 puan) tarafından
Bizde 24'de alışverişe başlarız inşallah teşekkür ederim :)
0 oy
(785 puan) tarafından
Hayır geç değil ben kesin olarak 25 Ci haftada öğrendim
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Net soylerler canm ben 20 haftalikken öğrendim 
0 oy
tarafından
15de kiza benziyo 18de yuzde 90 erkek dedim oglum oldu benimde bebegim baya gostermedi 
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Benimki de her gittiğimde göstermiyordu. Doktor dedi en rahat 16 20 haftalar arasi belli olur. En sonunda 27. Haftamda gittiğimde sabah muayene de yine göstermedi. Öğleden sonra sonuç alacaktım. O zamana kadar bir sürü çikolata yedim doktordan rica ettim yine bakar mısınız diye sonuç aldıktan sonra. O zaman gösterdi net cinsiyetini. Bol bol çikolata ye muayeneden önce. Gösterir umarım 
(3,895 puan) tarafından
İnşallah.Birde özelde ilk muayene olacak hemen ultrasona bakarlar mı?
(1,041 puan) tarafından
Bir kez gittim ben özele muayene için bakıyorlar hemen ultrasonla
0 oy
tarafından
Kesindir aslında ama göstermıomuş annesı :)) 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 254 göst.
0 oy
10 cevap 345 göst.
29 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Gzmbyndr (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 351 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,090 göst.
16 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Gamzenur25 (420 puan) tarafından soruldu