0 oy
867 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Merhabalar aranzzda  yeniyim kızlar sizlere bir sorum olacak 

Kızım ayın 15 ini 2 yaşına girecek. Ve halen tam anlamıyla konuşamıyor.  Mesela anne baba.  Gel git otur hadi nerde avu yani su daye gibi kelimeler söylüyor 

Adımı söylüyor babasının adını söylüyor 

Mesela kedi görse miyav köpek görse hav hav.  Düştü alo bunları söylüyor

Ama kelime kurmuyor adı nı söyleyince bakıyor bazen çizgi filme dalsa yada uğraştığı şeyler olsa asla bakmıyor . 

Ama kendi etrafında bazen çok dönüyor. Daire  gibi Onu kendine huy etmiş titiz birazda yere birşey dvkülse hemen sil der yada bana söyler yada birşey düsse gider kaldırır yada çöpe atar . 

Tanımadığı insanlar görse yabani oluyor kucağıma yapışıyor

Kafam çok karışık sizce normal ki bunlar

23 Cevaplar

0 oy
(5,725 puan) tarafından
Çocuk gayet zekice şeyler yapiyor maşallah her çocuk hemen cümle kuramiyorki  bazısı geç konusuyor
-Reklam-
0 oy
(579 puan) tarafından
Şükret canım benim kızımda 2 yaşına girecek hala anne demiyor sadece baba pisi pisi dede abla diyor başkada bişey yok benim kızımda kendi etrafında dönüyor doktora götürdüm gelişim geriliği var dedi çizgi flim hatta TV kesinlikle izlemesin dedi hem geç yürüdü şuan iyiye gidiyoruz ama hala anne demiyoruz kendisi yemek yemeye başladı bizim her dediğimizi anlıyor ama konuşamıyor biraz sabredeceksin herşey istediğimiz gibi olmuyor en büyük kızım 10 aylıktı konuşmaya başladı yürümeye başladı ortanca kızım yaşını karşıladı yürüdü 2 yaşından sonra konuşmaya başladı yani sabır kendinide bunalıma cocuguda herşey Allah'tan biz doktor değiliz teşhis koyalim  dimi 
0 oy
(1,936 puan) tarafından
Bence bunların hepsi Normal benim oğlumda da attıklarını hepsi var ama otizm olduğunu düşünmüyorum sonucta çocuklar hu donemde evde tikilip kaldılar benim oglum da cümle kurmaz ama kimseyi görmüyor ki cocuk 

İlgili sorular

+1 oy
35 cevap 1,561 göst.
9 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Melek211 (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 321 göst.
6 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde __Eda38H_E (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.
18 Ağustos 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Sevda01 (2,093 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 410 göst.
23 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,576 soru

24,402,637 cevap

350,275 kullanıcı

...