0 oy
962 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşimin daha önce msjları nı yakaladım iki defa en son bir yıl önce yakaladım yine affettim çok ileriye gitmemişti daha yeni konuşuyordu ve RABBİM karşıma çıkardı çok tartıştık ben hiç kimse ye demedim ağladım ewimde günlerce çünkü hakketmiyordum hiç bir kadın hakketmez ve eşim yemin etti Bi dhaa yapmıyacak bende bir şans daha verdim çünkü ewliliğimi kzımm için katlanıyordum ogğnden sonra görmedim eşimin tlfonuna sürekli bakarım tlvşzyon izlediği zaman açık saçık şeyler çıktığı  zaman kapatmasını isterim sürekli kontrol ederim ben onun için çok şeyden vaz geçtim ama o yapmıyor sürekli oyun oynar zaten hep o oyun yüzünden oldu oyun oynadığı zmana kontrol ediyorum sürekli 

bana hep diyor sen beni kıskanıyorsun bana göre güvenemiyorum sizce ben kıskanıyor muyum yoksa güvenemiyormuyum 

28 Cevaplar

0 oy
(1,345 puan) tarafından
Güvenemiyorsun çünkü o güven bitmiş canım olan kadınlara oluyor bu erkekler niye doyumsuz anlamıyorum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kıskanmak ayrı güvenmememk apayri. Senin güvenini sarsmis eşin. çok çok çok haklısın
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Guvenmiyorsun canim.ve şu çok yanlış birşey çocuk için katlanmak yanlış anlama ama evlilik çocuk için yurutulmez anne babanın birbirine olan saygısı sevgisi bitmisse bu şekilde o aile içinde büyütülen çocukların ne kendine ne de sana faydası olmaz.ve bı yapan bı daha yapar ben bunu bilir bunu söylerim bak sende unutmamış sin ki surrkli kontrol ediyorsun 
tarafından
Ben bu olayı anneme anlattım annemin dediği şu oldu sus otur yerine  susarsam devamı gelir dedim deki dewamı gelirse Bi sende çocuklarını bırakıp gelirsin bizde seni başka birisine veririz Bi anne bunu dedi ve bende sustum gerçekten çünkü ailem arkamda değil çocuklarım için aldatılmayı kabul ettim ayakta durdum şimdi yine yaparsa ne yapıcağımı bilemiyorum açıkçası
(7,436 puan) tarafından
Canım her ayrılan annenin babanın yanına gotmiyir ayrılsam maddi olarak kocan olacak çocuklarına maddi yardımı mecbur sağlayacak sende çalışacaksın ayrılanlar bu sekidle mutlu okuyor aile yanına gitme ile olacak iş değil
0 oy
(1,308 puan) tarafından
Güvensizim demiyorda sen kıskançsın diyor tabiki güvensizlik 
0 oy
(20,389 puan) tarafından
Güvenmiyorsun, kıskanma olayı hep vardır varsa eğer. Ama senin dilin yanmış o yüzden temkinlisin
0 oy
(105 puan) tarafından
Bir kere güvenini kırdığı için bu şekilde düşünüyorsun güvensizliğe giriyor tabiki
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Kesinlikle güvenmiyorsun bunun  kıskançlıkla alakası yok 
0 oy
tarafından
Hayır kesinlikle kıskançlık değil bir kere yakaladagin icin guven sorunu olur illaki Rabbim hicbir kadina yasatmasin yaa Allahim esirgesin Allah yardimcin olsun..

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 312 göst.
23 Ekim 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 2,107 göst.
0 oy
5 cevap 343 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Es25 (5,187 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,757 soru

24,701,432 cevap