0 oy
1,069 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızlar iyi geceler benim bir sorum olacaktı ben şuan hamileyim ve bı oğlum olacak Rabbim nasip ederse Allah'ım olmayanlara da versin inşallah. Benim annemler hediye alacak bebeğe ilk doğduğu zaman sizin aileniz size ne aldı acaba Ben eşimin ailesi ile yaşıyorum ve eşim gilin bir aile dostu var kendisi Paris'te yaşıyor beni hiç sevmez sanki ben ona bayılıyorum da neyse benim kaynanam bunla her b*ki konuşur. Evde olan biten herşeyi anlatır hiç haz etmem. Asıl konuya gelecek olursak birde ailemin ne alıp almayacagini yargılayacak o paris'teki kadın adım kadar eminim cevabını verecem tabiki o kimki ailemi yargılayacak annem zaten bebeğin herseyini yaptı şuan bir oğlum olacak ve gözleri hep ailemin ne takacagi ya da ne alacağı kızlar bunların böyle yapması gerçekten beni strese sokuyor ve üzüyor sevmişim altınını parasını sağlık önemli herşeyden önce huzur mutluluk önemli ama bunlar ne anlaaar

42 Cevaplar

0 oy
(577 puan) tarafından
Annem, ablalarım ve abimin ilk çocukları olduğunda anneannemin bizlere bebekken taktığı yarım altını saklamış ve onu takmıştı hepimize. Bana aynı şekilde ilk doğumunda anneanemin taktığını taktı. Tabiki doğumdan sonra da yanımda olması çok çok iyiydi. İnsan alışamıyor ilk zamanlar anneliğe. Şimdi ikinciye hamileyim. 2 tarafa da söyledim hiçbir şey istemiyorum. Kimse kendini zorlamasın.

Sizin durumunuza gelirsek kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Kime ne?

Bebeğiniz sağlıklı ve hayırlı bir şekilde doğsun inşallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 481 göst.
5 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Ipek_cilem (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 216 göst.
29 Mart 2021 Diğer kategorisinde Emine91 (615 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 996 göst.
23 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Frover (40 puan) tarafından soruldu