0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından
Kızlar merhaba alt katımız boş bunun için zemin baya soguk oğlumun odası için hem sıcak tutacak hemde toz çıkarmayacak halı önerirmisiniz 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canım eskiden bizim odamızda olurdu babam halinin altına keçe derler ondan döşetmisti soğuk olmazdı hocveya halıfileksde olur
(626 puan) tarafından
Evet ben de öyle diycektim. Bizim tanidikta öyle yapmış evin her yeri halı filex. Üstüne halı sermiş evleri sıcacık.
(25 puan) tarafından
Halıfileks çok toz tutar diye düşünüyorum ama
tarafından
Benim evimde var toz tutmuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kalın halı ala bilirsin 
(25 puan) tarafından
Ya evimde kalın halı var ama inanılmaz tüy çıkıyor bari çocuk odası düzgün olsun dedim
0 oy
(45,024 puan) tarafından

Yaa benim de oturma odam yün halı çırpma yasak cirpilmiyo ama tozlaniyo siyahlı modelli kısımları bunun ilgili bana fikir verin yaa supursem bile halim tozlu kaliyo:((

(6,849 puan) tarafından
Yıkamaya verince anca kuzum ya
(45,024 puan) tarafından
Kizz gelincede aynı ya biktimmm
(6,849 puan) tarafından
Hadiya imkanın varsa aliver. Yada yıkamadan gelince halı örtüsü al onu yıkar durursun
(45,024 puan) tarafından
İki tane hali örtüsu aldım yün halı ya tutmuyo kayiyo yazlık halı alım diyom ama 4 MT makinama sığmaz iste
(6,849 puan) tarafından
Halıyı değiş :) son secenek
(45,024 puan) tarafından
Ayy yok yaa halimda yeni lanet olası daha içerde hiç kullanılmamış 3 MT var alirmi esim hiç :(
(6,849 puan) tarafından
Geçmiş olsn kuzim eskiteseye kullancn
(45,024 puan) tarafından
Maleseff :(((
0 oy
(4,679 puan) tarafından
Bizimde 1. Kat cok soguk olmasa da idare ediyor yine... ben yün  hali serdim sıcacık 
0 oy
tarafından
Benm alt kat komşum da hep uğraşıyor yerleri ısıtmak için ama çözümü buldu. Halinin altına battaniye serdi öyle biraz daha iyi şuan
(25 puan) tarafından
Bende şimdilik öyle yaptım ama işte kalıcı Bi çözüm değil
0 oy
(704 puan) tarafından
Halıfileks kaplat canm halılarına uyacak sekilde kızımin odasna bende öyle yapcm yer beton lojmandayız iyi sıcak tutuyormus acik gri dösetcem 
(25 puan) tarafından
Halıfilexde çok toz topluyor sadece süpürmek yetmez ki onu içine girecek hep
0 oy
(337 puan) tarafından
Yün halı alabilirsin ben sagi serdim kış bitane kadar nefretlik yaz olsun direk diğer halimi sericem
(25 puan) tarafından
Çok tüy veriyo ya onlarda vallahi şimdilik battaniye serdim işte
0 oy
(54,204 puan) tarafından
halifleks oluyoda oda toz.tutar temizligi.zor.olur battaniye sersen
(25 puan) tarafından
Evet halıfileks hiç istemiyorum inanılmaz pis bişey bende şimdi lik battaniye serdim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 147 göst.
10 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde clk38 (1,522 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 179 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde clk38 (1,522 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 256 göst.
0 oy
2 cevap 226 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Yeni1anne (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,266 soru

24,180,987 cevap

336,325 kullanıcı