0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (68 puan) tarafından
tarafından kapalı

..........

image

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(11,499 puan) tarafından

Crl kaç canım

(68 puan) tarafından
7cm çıktı
(11,499 puan) tarafından
Erkek bence canım
tarafından
Benim 12+0 da crl 5. 38 cm di ne olabilir acaba:)
(68 puan) tarafından
Bu haftalarda hızlı büyüyor canm  boyu crl onu soruyorsan canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tahmin ede biliriz ama anlamayız onu sadrca doktor bilir 
(68 puan) tarafından
Anlamıyorsun cvp vermeyebilirsin
tarafından
Cevab veresim geldi 4tane post actin icin buradakiler doktor degil ya müneccim degil
(68 puan) tarafından
Postlar sistem hatası yüzünden çok oldu önce bi şunu anla nub teorisi var bak bilenler nasıl tahmin yapıyor lüften insanların heyecanı ile bu şekil yazılar yazıp mutsuz etmeyin bilgin yoksa yazmazsın olur biter
tarafından
Zehrini bana sacma ben sana adam akili cevab yazdim
(68 puan) tarafından
Kimin zehirli olduğu belli sizin gibi mutsuz insanlar insanların heyecanını böyle yapar anladın da işine gelmiyor
(68 puan) tarafından
Diğerlerine dalga geçiyor gibi yazmadan sana böyle ters konuşmazdım bak işine şimdi
tarafından
Sen benim mutsuz oldumu nerden anladin isine gelmeyen yorum yapılınca mutsuzmu oluyor bi kulanci sana ter yazdi diye sen hayırdır başkasına saçıyorsun zehrini yada görgüsüz gibi reklami yapım hayatımı aaa ben böyle mutluyum diye bacım hade isine bak git yat uyu benide kendinde germe kalbini kırarım yoksa
(68 puan) tarafından
Dalga geçer gibi yanlışlıkla açılan postlara cvp yazmamış olsan asla kırıcı konuşmam uslüp meselesi müneccim miyim diyorsun sana zorla bak diyen mi oldu saçma ise görmezsin ama problemli olduğun cvplarından belli
0 oy
tarafından
Erkeğe benzettim 
(68 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️. Hayırlısı inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 205 göst.
0 oy
33 cevap 1,521 göst.
0 oy
1 cevap 161 göst.