0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (1,346 puan) tarafından
Bebeğim 7 aylık ve 2 aydır 200 gram aldı sadece ne yaparsam yapayım kilo almiyor beni emiyor ve ek gida veriyorum gelisimi iyi ama artik resmen kilo alimı durdu şimdilik kilosu normal ama böyle devam ederse iyice zayıf kalıcak ya cok değil ayda 300 gram alsa yeter ama olmuyor gecen eşimin ailesiyle görüntulu konustuk esimin nenesi zayıflamıs dedi bebeğime uzüldüm aslinda zayıflamadi ama boyu uzayınca iyice zayıf duruyor sadece nasil kilo aldırırım diye soruyorum bunu her anne yaşıyor ve her anne kafaya takar geçipte bebeği çok zayıf olanlar var aman kilo almasada olur gelişim onemli demeyin bebeğim zayıf ve iyi bakamıyor muyum diye moralim bozuk zaten

2 Cevaplar

0 oy
(5,908 puan) tarafından
Benimde kziim 5.ayda basladi az kilo.almaya hala oyle devam.edior normal total kilosu iyi ama aylik alim.azaldi doktorda zayif cocuk.olacak.demekki dedi kan tahliline bakalim birsey cikarsa ona gore tedavi baslatiriz zaten dedi ama sanmiorum.birsey cikacagini iyi duruor cunku dedi bakalim ne olcak
(1,346 puan) tarafından
Bende mi doktora gotürsem ki
(5,908 puan) tarafından
Gotur tqbi canim biz heray rutin kontrol icin goturuoruz
(1,346 puan) tarafından
Canim devlet burda acil durim olmadan bakmiyor ozelede her ay göturemiyorum ama bu ay gotureyim bari
(5,908 puan) tarafından
Anladim canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum keçiboynuzu özü ve tahin çok güzel kilo yapıyor yemeklerine tahin katabilirsin keçiboynuzu özü de çok güzel iştah açıyor ben 6 aydan itibaren verdim 8 aydan itibaren verilir genelde pirinç unu da fok güzel kilo yapıyor ama sen kilo aldım diye çok tıkama çocuğa ben öyle yaptım şimdi 18 aylık rejim verdi doktorumuz keşke zayıf olsaydı sağlıklı olsaydı şimdi keke böbreğe masum masum bakıyor sadece tadına bakabiliyor yasak 
(3,799 puan) tarafından
Kiz kaç kilo bebegin canım
(1,346 puan) tarafından
Yok canim aşırıda alsın istemiyorum ama boy kilo takip icin bakinca internetten filan aylık 400 gram almasi lazim yazıyor benimki 300 alsın onada şükür
tarafından
19 kilo kuzum
(3,799 puan) tarafından
Kiz maşallah suphanallah benim 37 aylik oğlum 19 kilo. Ne verdin kiz çocuğa bende verem benimkilere
tarafından
Kuzum her sabah keçiboynuzu özü tahin ve labne cicibebe verdim çorbalar ına pirinç koydum hep pilav çok seviyor yatmadan önce pirinç unu yedirdim her gün yarım muz verdim tahin ve keçiboynuzu özü vermeye başladığım ay 1bucuk kilo aldı baktım ikinci ay iki kilo aldı sonra önüne geçemedim bidaha mide büyüyünce kendi yemek istedi :/
(3,799 puan) tarafından
Biraz fazlami verdin canim ben de veriyorum ama tahin pekmez karisimindan hergun bi çorba kaşığı anca veriyorum fazla vermiyorum.  Miktarı neydi canım seninkinin
tarafından
Her sabah ikisinden de bir çorba kaşığı koydum 10 15 cicibebein içine ben fazla abarttım çok yanlış yapmışım kuzum inan
(3,799 puan) tarafından
10 15 bebe bisküvi ve her iki çorba kasığına denk gelmiş senin tahin pekmez karışımı.  Baya fazla olmuş canım aynen . Şekeri fazla olmuştur aşırı şekilde en fazla 4 5 tane katiyodum canim ben . O aylarda ise bi tatlı kaşığı filan katiyodum. Biraz aşırıya kacmissin evet. Doktor ne dedi canım hala devam ediyomusun vermeye o şekilde
tarafından
Yok bitanem hala üç saatte bir besleniyor ama cicbebe yasak beyaz ürünler yasak hamur işi pilav makarna şeker muhallebi yasak sebze ağırlıklı besleniyor kemik suyuna çorba falan veriyorum o kadar pişmanım ki çevre baskısı yüzünden şişirdim çocuğumu birdaha tövbe gece beslenmesini kestik süt içiyor gece bir kere doktor onu da kes dedi ama kesemiyorum uyumuyor yoksa beslenme danışmanı her hafta liste alıyor uyabildigim kadar uyuyorum kuzum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 137 göst.
11 Temmuz 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Nnnnnn (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
0 oy
4 cevap 249 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Roza (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 258 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Elif. Zehra (255 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,864 soru

24,189,478 cevap

336,827 kullanıcı