0 oy
1,248 göst.
Diğer kategorisinde (1,295 puan) tarafından

Bir gün icinde neler yapiyosunuz 

Ben önce ev toparlar cocuga kahvalti veririm bakimini yapsrim uyuturum sonra kendimiz yapariz sonra onlari topla at makineye sonra tuvalet banyo domestosla sonra ev temizli sil supur toz al sonra oglen cocugu yedir uyuturum sonra aksam yemegi hazirligi sonra aksam yemegi sonra bulasiklar sonra cay ic topla bulasiklari sonra meyve sonra yataklar sonra dinlenme:D simdi farkettimde ben ne kadar.gunahmisim ya hic durmuyoz:D

23 Cevaplar

0 oy
(1,396 puan) tarafından
Keşke Bu kadar yoruma cevap versydin sordun soruyu. Çekildin köşeye canım bari cevap ver
(1,295 puan) tarafından
Bak istersen en son cevap verdigim kisiye onada demisim cocugu uyutup kursn okucam diye
(1,396 puan) tarafından
06 bir anne estağfurullah sorun yok o zman ben burda kimseyi kırmak istemiyorum sonuçta kimse kimse tanımıyor kalp kırmaya değmez çünkü
(1,396 puan) tarafından
Dedim ya canım kimseyi inandırmak zorunda değilsin sen açıklamani yaptın
(77 puan) tarafından
Anlayışlı ballll peteği
(1,396 puan) tarafından
06 bir anne saol canim ♥️♥️☺️
-Reklam-
0 oy
(54,188 puan) tarafından
bir günüm diger günümü tutmuyor ki benim ☺️
0 oy
(2,241 puan) tarafından
amaan hep ayni sabah esime kahvalti hazirliyom ise yolluyom sonra kizim kalkiyo kahvalti yapiyoz ortaligi topluyom saat 11bucuk gibi ev supurup silerim kizimla oyun oynariz sonra uyutup yemek yaparim kalkinca besle oyun oyna kalan is varsa onu yap aksam olur zaten esim gelir yemek cay meyve tabi bu sirada bir yandan oyun bir yandan cay iciyom yani gunumun buyuk cogunlugu kizimin gonlunu yapmakla geciyo sonra onu uyutup esimle film falan izleriz sonra uyku ...
(1,295 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim
(2,241 puan) tarafından
hepimize insallah canim:)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 168 göst.
16 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Mirac2019_ (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
16 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Mirac2019_ (45 puan) tarafından soruldu
0 oy