0 oy
574 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bir önceki postta şaşırdım için payalstim benm soyledigm ona beddua değil kendiside istiyor bu u zaten olsada yansam diye yargılamak felanda değil sanatçı olarak toplum önünde olan insan sonuçta herkesin dini kendine ama cikipta böyle bir aciklamyi yersiz buldum yormlari şimdi okuyabilirim sanane seni ne ilgelndiri gibi yormlari yapanlara özellikle lafım sanki sizler her konuda sizi ilgilendiren konular uzernden konusuyormusuz gibi boşa duyar kasmayın post kapanmadan önce görsem tek tek cevaptır verirdim ha düzgünce cevap atanlara değil asla lafım düzgünce canım dinimizde böyle böyle boş ver vs gibi ahlaklica konuşanlara değil kesinlikle gerçekten buradaki bazı kesim var çevresi tarfndan sıkıntıları olup gik ini cikaramayip gelip zehrini buraya kusan burda klavye den konuşması kolay cunki bu post ta kapanack biliyorm kapansın sadce belirtmek istedim. 

11 Cevaplar

+1 oy
(3,209 puan) tarafından
Azıcık açıklasaydın da anlasaydık keşke :)
tarafından
Yukarda açıkladım kuzum bir kaç yorum ustte
-Reklam-
0 oy
tarafından
Noluyor yine yawwww
tarafından
Ya canım bir tane sanatçı açıklama yapmış intertte gordm isde ölümden korkuyorm cnki toprak olucaz cennete cehenneme inanmıyorum cehennem keşke olsada yansam soğuktan nefret ediyorm vs gibi bende görünce çok şaşırdım paylaştım adam zaten kendisi söylüyor keşke cehennem olsada yansam diye bende cehennemden çıkmaması dileğiyle dedm diye vay beddua etmişim vay bananeymis baya bı kızışmış buralar kaynanmdaydim yeni gordm bende şok oldum o kadr mileltn siknti yapicgni bilsem paylasmazdim zaten
tarafından
Amannnnnnn ona da karışıyor isteyen istediği kişiye istediğini söylüyor sen söyleyince laf oluyor takma boşver gitsin
tarafından
Doğru söylüyorsun valla burda herkes kaynanama kocasına eltisne gorumcesine 7 sulaleye beddua ederim kimse günah etme demiyor destekliyor bir post paylaştık diye ne yorumlar yapılmış :D dedim ya klavyeden insanlara konuşmak kolay geliyor
tarafından
Aynen öyle oluyor he he de geç takma beee
(431 puan) tarafından
Nolmuş yavvvv çok meraklandım
0 oy
tarafından
Ilyas salman-ı mı diyorsun canım ben önceki postu okumadım ama sanırım bahsi geçen o ki zaten az sabretsin yakında gideceği yer orası bol bol ısınır iliği kemiği ateşe doyar "D
tarafından
Ay kuzum nereye giderse gitsin ben kendisini normladede sevmem inanki görünce şok oldum ben ondan paylsmistm
tarafından
Insanların görüşleri türlü çeşitli işte herkes allaha kanmasa ve tam tevekkül ile ilan etse zaten cennet cehennem kavramı olmazdı islam inancına göre bu tür görüşe sahip olanlar cehennem den dahi mahdum kalacak ebedi bir azap içinde araf da kalacaklar yani hepimiz mahşerde gorecegiz eğer ilyas beye denk gelirsem soru sm memnu musun diye "D hahahaha tövbe yarabbi ya
tarafından
Aman kız inşallah denk gelmeyiz :D
tarafından
Gözümde canlanır koskoca mazi "D hahahah ay allahım gece gece herkes kendi günahında boy  versin ne zaman bi piyasadan siliniyorlar hemen dikkat çekme çabası bizi bile hakkında konuşturuyor niye kimse beni konuşmuyor valla millet isini biliyo
tarafından
Gerckten öyle reklamın iyisi kötüsü olmaz modunda :D aman ne bileyim bu kadr ciddiye alicklarini iki konuşuruz kapatrm postu diyordum :D
tarafından
Ben görmedim öteki postuda bu gun  nette gördüm bende güldüm baya şey diyorlar ya madem allah yok da sen neyi inkarin cabasindasin olmasa neyi inkar edecen hadi ataistler bunu da aciklasin diye hahahah aynı hesap işte ")
0 oy
tarafından
Boşver bacım herkes kendi mezarına girecek
tarafından
Aynen öyle bacım zaten sadce toplum önünde bir insan olduğu için açıklamayı yersiz buldum ha burasıda arkdslar arası muhabbet gibi gördüğüm için sizinle paylaşmistim adam kendi diyor zaten cehennem olsada gitsem soğuktan nefret ederm diye ben onun aynısını yazınca beddua etmiş oldum :D
tarafından
Umarım istediği gibi olur :D
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Ben fransız.
tarafından
Yukarıdaki yorumda açıkladım canim
(4,655 puan) tarafından
Okudum canim yeni nesil özenerek büyüdüğü için bencede daha dikkat etmek lazım çocuklarımızın örnek almayacağı ne malum. yetiştirme tarzı önemli tabiki ama bi yere kadar şimdikiler yapamamakla suçlayıp bastırıp yaptırıyor birşeyleri Allah ıslah etsin
tarafından
Aynen öyle canım kesinlikle katılıyorum
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Allah İslah etsin boşver kendi günahını elbet çekecek İlyas Salman. 
tarafından
Tabiki öyle canım ben olmiyacm yanında istediğini söylesin zaten kendisi demiş cehenemm olsada yansam diye adamın dedigni ben soyleynce beddua etmiş oldum onun dokuma girdm ben arkads ortamı gibi gördüğüm için paylaşmak istemstm burda
(2,319 puan) tarafından
Yani kendisi istiyorsa bol bol yansın ne diyelim :D
tarafından
Ha isde bende bunu dedim :D
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Ben hiç sevmiyorum sen bir sanatci sin bu şekılde yok öyleyim yok böyleyim o partı bu partı sanane kardeşim sen işine bak dimi Müslüman bir ülkede yaşıyoruz Allah islah etsin ne diyim 
tarafından
Amin canım amin hadi bizler doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorz ama cocuklarmz gençlerimizin beyni ne giriyor bu yapılan konuşmalar hep toplm onundeler sosyal medyada TV de her yerdeler soncta dusuncn diken neyse bile röportaj yapıp aciklama
(1,328 puan) tarafından
o baya uçmuş ya ben görünce direk kanalı değiştiriyorum başka elden birşey gelmez canım
0 oy
tarafından
Aman canım boşver o zaman açıp kuran-i kerimi okusunlar herşey orda yazıyor açık açık 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
O tarz insanlara ateist denir onun düşüncesi kendine aittir sen sadece fikir beyan Edip yorum yapmışsın   Rabbim Hidayet versin   boş bir kafa düşünce  bana göre.    
tarafından
Tabiki öyle canım beni kesinlikle ilgilendirmez zaten ben çok şaşırdım açıklamaya toplum önünde olan bir insan dalga geçer gibi konsmasna kızdım açıkçası birazda burayida zaten arkdslarmla muhabbet olarak gordgm için paylaşmak istemstm
0 oy
(803 puan) tarafından
Bir önceki postuna da dediğim gibi canım dinde zorlama yoktur herkes kendinden sorumludur 
tarafından
Ayrıca belki Rabbim Hidayet verir de son nefesinde imanla ölür bunu biz bilemeyiz o yüzden kimseyi eleştirmemek daha doğru.
tarafından
Kuzum ben zorlamdm ki adam olsada yansam dedi bende bol bol yanar inşallah dedm :D adamın soyleigne göre aslında dua etmiş oluyorm işin şakası bir yana haklısın tabiki herkes kendi yaptığından sorumlu oluck
tarafından
Öyle cnm
(803 puan) tarafından
Kesinlikle canım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 891 göst.
16 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 510 göst.
4 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy