0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (5,268 puan) tarafından
Bebeklerinizi parka goturup salincaga bidiriyor musunuz yada alisveris merkezindeki oyuncaklara felan bi diriyor musunuz kizim cok sıkılıyor oyalayamiyorum 16 aylik parka goturum salincaga bindirek istiyorum ama korkuyorum virusten

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hava güzel olduğu zaman götürmüştüm üç beş kere parka. Alışveriş merkezine gitmiyoruz 
(5,268 puan) tarafından
Salincaga bindiriyor musun canm alisverise gidicez de alisveris merkezine gitmisken bindirsem mi diye dusundum ama
tarafından
Açıkçası alışveriş merkezlerinden korkuyorum evet salıncağa bindiriyorum yanlarındaki demirleri siliyorum tutunuyor genelde benimki Allah'ıma emanet şekilde. Kaydıraktan kayıo okadar
(5,268 puan) tarafından
Tamam canm tsk ederim
(163,546 puan) tarafından
Laan hanifeee o profil ne oyle laaaa
tarafından
Ne var kız:D ne güzel profil
(163,546 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Bn hava güzel oldumu götürüyorum çok güzel oynuyor evle gelmemek için ağlıyor tabikide eve geldin mi bir banyo yaptır üstünü değiştir tedbirde fayda var cnm
(5,268 puan) tarafından
Yani salincaga bindireyim mi canm
(3,163 puan) tarafından
Sen bilirsin cnm ıslak mendil götır zinciri bir güzel sil sallansın ama dikkat et elini ağzına götürmesin benim kızım 16 aylik dişleri çıktığı için eli hep ağzında zaten havalar soğuk burası bizde çoktandır gitmedik
(5,268 puan) tarafından
Tamam canm tsk ederim
(3,163 puan) tarafından
Rica ederim cnm
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Bu kadar korkmayın 

Sakınan Göze Çöp Batar
(5,268 puan) tarafından
Ah canm icim rahat etmiyor elimde degil
0 oy
tarafından
Benimki küçük ama ben korkarım valla 
0 oy
tarafından
Ben korkarım yaa nolur nolmaz biraz daha sabır
0 oy
tarafından

Evde kendi salıncağı var mama sandalyesi salıncaklı :)

0 oy
tarafından
Alış-veriş merkezinde ki alanlar zaten kapalı açıktaki parka da güvenemiyorum açıkçası sitenin icin de var hava iyiyken bindirdim iki üç sefer ama eve gelince kırk kere el yüz yıkadık 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,822 soru

24,174,573 cevap

336,039 kullanıcı

...