0 oy
702 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşim telefonuna şifre koymuş giremiyorum iddia oynuyordu şimdide oynamıyorum diyor mackolikte takılıyor ama güvenemiyorum bildiğiniz birşey var mi şifre kırıcı ile ilgili

10 Cevaplar

0 oy
(934 puan) tarafından
Nasl sifre desen mi sayımı
tarafından
Sayı canım
(934 puan) tarafından
Aklına gelen sayıları dene tuttugu takımn yılını
tarafından
Hepsini yaptım yok cnm
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ay ben biliyom da demeyim .d
tarafından
Canim söyle :)
tarafından
Kız madem soylemicn ne diye biliyom diyon ahahah
(22,057 puan) tarafından
:D kiz anam nebilem yazdim oyle Skldm:D
tarafından
Allah seni bende inandım :)
tarafından
Ahah canım sende boşver kim naparsa kendine yapar bigun olur pişman olur sen ne desen boş oynama desen tamam dese bile oynar emin ol ilerde pişman olur boşver kendi bilir
0 oy
(190 puan) tarafından
En guzeli ne bilion mi yannda otur telefonla oynuomis gibi yap caktrmadan bak ekrana ben ole cozuom adam benden bezdi sifreyi dahada degstrmio bende ellemiiom degistirse ama o telefonu incik cincik edecegmi bilir whatsabina kadar telefonuma kopyalayacagmi bilir :D
(22,057 puan) tarafından
Coştu bizim kiz :D fikirlere bak hele
tarafından
Canım bnde oyleyfin az önce çocuğu salliyodu girdi ben bkmadim saf gbi :)
(190 puan) tarafından
He vala bugun costum biraz :)) ama ole en saglami o yoksa programla onla bunla kim ugrasacak kadinligimiz en ii cass programi bence yalandan adam ekrani acarken saril otur yanina azck yat dizine sonra kalk otur al eline telefonunu oynuomus gibi yap ama gozun adamda olsun sifreyi girdigi gibi hop o arada zaten sifre girmese bile ne halt yiyosa gozukuo :)))))
(190 puan) tarafından
Minnosunannesi canm bakmak lazm valla firsat bulmusken cozersn iki dk o uyuyunca gir bak rahatla ohh mis
tarafından
Sna bişey diyim bki canım kaç kere öyle denedim yutmuyo :) bna diyo sen az değilsin çok fenasin
(190 puan) tarafından
Benimkide ole canm cok uyank sanio kendni erkek milletnn geneki ole ama illaki yer illaki bosluguna denk gelr bi kere bende yakalandm degsti sorn degl dedm en kotu ne yap bilion mu sifreyi biliomus gibi davran gormussun gbi oda yatmadan once sifreyi degistirip ekrani kitleyip yatar hah iste o ekrani kitledimi ekrana dokunmadan lambann altinda haff tut parmak izi illa ekranda cikmistir takip et bi kac denemede zeka ile bulursun uc bes tahminle cozersin sifresini ben bi kerede ole bulmustm mesela ondan snrada pes etti adamcagz :))
tarafından
Sen. Şeytanın diğer ayağı misin bacım:) :) çok fenasin
(190 puan) tarafından
Ehh biraz oleym bacim teveccuhunuz napalim seytann ta kendisi ile evli olunca bacagi olmadan yurumuo :))))
tarafından
Allah seni sesli güldüm  :)
(190 puan) tarafından
:)))) bende cok guldm canm Allah hep guldursun
(4,148 puan) tarafından
Ahahahah bende oyle yapiyorum oes etti artik sifre yok ;))
0 oy
tarafından
Onu herkes yapamaz valla 
0 oy
(152 puan) tarafından
Trip at kırılır bence şifre saklamak nedir ya şu erkekler kafası nasıl calisiyo çok merak ediyorum 

Aynı benimki 
tarafından
Yok canım trip de attım bna diyo sen böyle yaptıkça vermiyicem sfreyi
(152 puan) tarafından
Bu şifre yuvasının huzurundan kıymetleyse devam etsin o zaman canım er geç anlar kıymetinizi
tarafından
Canim idea yüzünden ev ipotek en sonunda bosanacam dedim yeminler etti sadece maç takip ediyor ama benim güven kırıldı mı güvenemem bidaha i yüzden
0 oy
tarafından

Çokkkk basit ekranda parmaklarının izi oluyo kirden gözükmez 

En mantıklısı parmaklarını takip ederek dene 

Valla en mantıklısı benimki:P

tarafından
:):) telefonu desenli değil sayılı canım
tarafından
Tamam işteee
0 oy
(45 puan) tarafından
Eşin onun telefonumda oyun oynamana izin veriyo mu ona göre taktik soylicem
tarafından
Yok canım pupg onuda bn bilmiyom bide Okey anlamam bile
(45 puan) tarafından
Hmm o zaman olmaz ya eşinin telefonunu eline alman lazım eşin bakmazken o şifreyi girince anca öyle olurdu
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Yakininda telefoncu varsa eşin uyudugunda veya dusa girdiginde götürüp sifremi unuttum 2 gundur denemedigim sifre kalmadi deyip kirdirmak
tarafından
Yok canım öyle bı imkanım
(6,974 puan) tarafından
Esine yagli seyler yedir cips gibi, illaki telefonda sayilarin ustunde iz kalir :) oda ise yaramiyorsa al elin3 telefonu olay cikar, ya soylersin ya kirarim de
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Canim sifre desende ekrani biraz yagla hafiff. Sonra dumduz sil. Deseni cizince glzukuyi ahahah bnm en guzl takdigim 
0 oy
tarafından
Onu kiramazsin galiba öyle basit olmuyor 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 366 göst.
30 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (354 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 103 göst.
0 oy
2 cevap 341 göst.

Kategoriler

1,477,956 soru

24,190,793 cevap

336,872 kullanıcı

...