0 oy
625 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Annem gündüz aradı Faruk kaç numara bez kullaniyo diye.

Ben anladım gelmeyi düşündüklerini.

geleceği zaman bez falan alıp gelir çünkü.

Az önce de mesaj atmış yarın farugu görmeye gelcez sabahtan müsait misiniz diye..

Dün de dayım günübirlik başka şehirden İstanbul'a geldi imza işi vardı,gelmişken annemlere ugramislar bacanağı,2 oğlu , dayım..

İçim içimi yedi nasl reddetsem diye.

Aradım dedim isterseniz gene gelin ama daha dün başka şehirden geldiler ne kadar tokalasmasaniz da sonuçta aynı ortamda bulundunuz falan dedim.

40 kere İSTERSENİZ GENE DE GELİN dedim  eğile, büküle...

Allah'ım gelen anne babaya gelmeyin dedirtecek verdiğin bu hastalığı biran önce al yarabbim :(

17 Cevaplar

+2 oy
(13,010 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Amiiiiiiinnnnn 
tarafından
Resmen kadına gelmeyen dedim :/
(13,010 puan) tarafından
Keyfine demedin kuzu hamilesin küçük çocuğun var düşünmek zorundasın üzülme annen seni anlamıştır
-Reklam-
+2 oy
(4,724 puan) tarafından
Amiiiinnnnn. Biz annemize babamiza canı gönülden gel diyemiyoruz ama dışarıda millet Fink atıyor. Burada misafir menüleri soruluyor... Haksa, helal etmiyorum
tarafından
Ben de etmiyorum inanır mısın hep diyorum asla hakkımı helal etmiyorum o fildir dildir gezenlere
(3,101 puan) tarafından
O fıldır fıldır gezenler nezman anlar biliyomusn babasina anasina son anda sarilamayinca.bi helallik almak icin bile goremeyince.ates dustugu yeri yakar.geriside zil takar oynar.allah beterinde beterinden korusun insallah.su virüs bittiginde ay ne gunlersi gecti cok sukur diyemecegim hicbizman.benden babami aldi deldi de gecti xnku.
+2 oy
tarafından
Aminn merviş çok zor valla yaa birbirimizden kaçar olduk rabbim beterinden korusun

Misafir menüsü soranlara bildiğin saydırmak istiyorum varya bide aynı yerde oturuyoruz zaten diye bahane üretiyorlar sanki aynı yerde oturunca bulaşmoyo bu illet 
0 oy
tarafından
Cok iyi anliyorum seni babam oyle ozledi ki bizi biz onlari annem hadi kalk dese hemen cumadan cikip oazartesine kadar kalacak dedimki babam kurban olurum cok ozlesik biliyorum ama tasincaz ya o zman gel hem iki kere git gel olmasin hem yorulma hemde insAllh hastalik biter o zmana ddim tamam diyio buktu boynunu ne yapayim adam zeynebin dogumda gitti 0 araba aldi tokat arahat gidip geleyim diye ne diyim 
tarafından
Ya işte ben i en iyi sen anlarsın.
 Babam da sesleniyo kızım ve hiç düşünemedim sen dogru diyosun diyo ama  kaldı kursaklarında :/
tarafından
Oglum telefonda konusyor anneanne dayanamiyorum nolur ya siz gelin ya biz gelelim biz gelemeyiz babm yokta buyukbabami alda gel nolursun diyor ne diycen sen bu masuma
tarafından
Ben çok özledim ya kalabalık sofraları.
İftar davetleri,aşure davetleri, çay sofraları..
Şimdi insan  öcü gibi birbirinden kaciyo :(
tarafından
Demi herkes hastaymis gibi agzimizda make yokkenki reaimler videolar ne kadarda tuhaf geliyor
tarafından
Allah'a kurban olayım acısın biz günahkar nankör kullarına ..
Gerçekten ben bu süreçte çok  iyi anladım herşeyin kıymetini
tarafından
Ama anlamayan çok inanki.....
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Amin inşallah tez zamanda  kurtulalım    sözde Bursa'ya taşındık bebekten sonra da hiç bir ablama giremedim 
tarafından
:/ çok özledim ya heryere istedigim şekilde girip çıkmayı,
Yolda tanıdığım insanlara sarılmayı.
 Sabah başka yere akşam başka yere gitmeleri..
(7,617 puan) tarafından
Aşıya sevimsekmi bilemiyorum türlü türlü haberler çıkıyor  hepmi böyle yasicaz
tarafından
Ben de öyle düşünüyorum.
Ya ilerde oğluma dcem ki sen küçükken böyle böyle bir hastalık vardı.
Ya da dicem ki suanki hastalik taaaaa sen küçükken ortaya çıkmıştı..

Yada bu illet bizi de alıp goturecek
0 oy
tarafından
Amin. Çok zor gercekten. Annem babam ablam ve gelinimiz yakalandı şu hastalığa. Abim bende kalıyor eşi virüs olduğu için yanına gidemiyor. Hergun eşi pencereye çıkıyor uzaktan birbirlerini görüyorlar. Çocukları ağlıyor babama sarılcam diye. Allah yardım etsin inşallah. 
tarafından
İşte bak :(

Abim de korona oldu işyerinde birinden kapmisti ama hiç belirti vermedi abimde
Ama hergun günde 30 defa ariyoduk acaba düşüp bayıldı mi diye :'( (evde tekti yengemler memlekete girmişti şansına)
tarafından
Iyi geçse bile ne olacağı belli olmuyor. Babamda iyiydi ama ciğerlere inmiş 4 gündür hastanede yatiyor
0 oy
(163,576 puan) tarafından
Allah buyuktur be mervis
tarafından
Kendimi nasıl kötü hissettim anlatamam
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Kuzum mesafeniz ne kadar bilmiyorum ama alışveriş yapacaklar benzin alacaklar vs vs vs yine aynıya denk geliyor keşke reddetmeseydin 
tarafından
Aşkım normalde çok dikkat ediyorlar  bu sefer şehir dışından geldi dayimlar düşünce toklu,cumbur cemaat gelmişler.
0 oy
tarafından
Annem babam bir saatlik mesafede çok özledim gidemiyoruz onlarda gelemiyor. Her gün Fink Fink gezenleri, misafirliğe gidenleri görünce çıldırıyorum.
tarafından
Ben de öyle ben de :(
0 oy
(17,424 puan) tarafından
Kıyamet günu gibi anne babadan bile kaçar olduk. Mecbur olmasak keşke ama başka çare yokki. Rabbim inşallah çabucak kurtarir bizi bu eziyetten.
tarafından
İnşallah cnmmm
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Amin canım en iyisini yapmışsın hastalığın kimde olacağı belli olmuyor sende evladını düşünüyorsun sonuçta karnındakiyle beraber. 

0 oy
tarafından
Zor ya gel demek olmuyor gelme demek olmuyor arada kalıyor insan 
0 oy
tarafından
Biz anayi babayi korkarak cagiralim

Millet disko barda haydeee :(
0 oy
tarafından
Hiç söyleme yaa bende o durumdayım..hadi söylüyorum virüsten dolayı falan diye hamileyim oğlumda var....yardım etmek istiyorlar yok falan diyorum..kiriliyolar ama ne yapcan ...ins geçer ..
0 oy
tarafından
Rabbim bir an önce kurtarsın bizi kuzum allahtan ümit kesilmez :((

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 582 göst.
15 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Azizeak (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 243 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (459 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 218 göst.