0 oy
1,497 göst.
Diğer kategorisinde (7,140 puan) tarafından
Sabah demistim size esimle bot yuzunden tartistik diye asil mesele ne bottu nede daha once ki 20 lira esimin beni karisi olaraka gormeyip almayisiydi benim zoruma giden neyse bugun annesine gitmisti geldi saat 6.bucukta uzandi koltuga oglum ona gitti oda bana alsana cocugu elindeki telefonu birak cocuga bak dedi bende cocuk seni istiyor dedim anaysan bakacan falan dedi ben zaten bakiyorum telefonla oynayinca cocugu ihmal mi etmis sayiliyorum neyse baya ordan burdan surdan derkenn ben sinir krizi gecirdim askiligi tulu perdeyi hep asagi indirdim ama oyle boyle bir kriz degil en son gozum dondu aldim elime bicagi oldurcem kendimi diye sonra ustumdeki tsortu bicakladim onun montunu yirttim dwli oldum gozum dondu hic birsey gormedim annem aradi actim sonra ciktilar geldiler babam sakin konustu ama annem baya ileri konustu esimde ben bosucam dedi babamda bu bir degil iki degil ne kadar rahat konusuyon dedi ben bu cocuga da bakarim kizimada dedi aldi geldi beni her yerimi mos mor yakmis kollarimi skmistti amann hic aklim yerinde degil sadece dertlesmek istedim

25 Cevaplar

0 oy
tarafından

hakkında hayirlisi olsun canım üzüldüm senin adına 

-Reklam-
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Dediğin gibi canım mesele ne bot ne 20 lira eşin sanırım kafasında bitirmiş çok rahat bir şekilde bosucam dediğine göre allah yardımcın olsun 
0 oy
tarafından
Biseylerin birikimi patlama yapmış galiba hakkında hayırlısı olsun inşallah
0 oy
tarafından
Ne olursa olsun eline bıçağı alma.sonucu kötü olabilirdi. Allah korusun ikinizden birinin elinden kaza çıkabilirdi. Diğer türlü iyi kötü hallolur ama bıçak alınmaz. Son pişmanlikta fayda etmez. 
0 oy
(419 puan) tarafından
Birçok kişi sana ufacık birşey neden baba evine gittin ki falan deyip basite almış konuyu ama o adam sana zaten eziyet ediyordu ve seni istemeyen açık açıkta bunu sürekli dile getiren bir adamın yanında çocuğunda olsa kalmaman en güzel karar olmuş umarım boşanırsın ve huzurlu bir hayat nasıl oluyormuş anlarsın canım Allah yardımcın olsun 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 835 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 810 göst.
12 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,088 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 946 göst.
29 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde linosun anasi:) (2,241 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 863 göst.
10 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Zeynepalper1 (264 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,659 soru

24,172,405 cevap

335,914 kullanıcı

...