Sabah demistim size esimle bot yuzunden tartistik diye asil mesele ne bottu nede daha once ki 20 lira esimin beni karisi olaraka gormeyip almayisiydi benim zoruma giden neyse bugun annesine gitmisti geldi saat 6.bucukta uzandi koltuga oglum ona gitti oda bana alsana cocugu elindeki telefonu birak cocuga bak dedi bende cocuk seni istiyor dedim anaysan bakacan falan dedi ben zaten bakiyorum telefonla oynayinca cocugu ihmal mi etmis sayiliyorum neyse baya ordan burdan surdan derkenn ben sinir krizi gecirdim askiligi tulu perdeyi hep asagi indirdim ama oyle boyle bir kriz degil en son gozum dondu aldim elime bicagi oldurcem kendimi diye sonra ustumdeki tsortu bicakladim onun montunu yirttim dwli oldum gozum dondu hic birsey gormedim annem aradi actim sonra ciktilar geldiler babam sakin konustu ama annem baya ileri konustu esimde ben bosucam dedi babamda bu bir degil iki degil ne kadar rahat konusuyon dedi ben bu cocuga da bakarim kizimada dedi aldi geldi beni her yerimi mos mor yakmis kollarimi skmistti amann hic aklim yerinde degil sadece dertlesmek istedim