0 oy
323 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İBB market kartım vardı denetimden dolayı kapalı ne zaman açılacak arıyorum eve ziyarete gelincek diyor merak etdim de bazılarına mesaj gelmiş  bana hiç gelmedi

Şimdi bide İBB nakit yardım veriyor çocuğu olanlar için eğitim desteği vs internetden başvurdum 2019 gelen giden yok arkadaşım bizzat git dedi fakirlik belgesi al git diyor alan varmı öyle bişey varsa bende başvurmak isterim en azından çocuğa tablet alırım.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım eşin sigorta çalıyorsa neden ibb market kartı veriyorki zaten denetimde eşinin sigortalı çalıştıgi belli olucak ve kart iptal olucak büyük ihtimal
tarafından
Evet eşim SGK lı kapanmıyor bilmem komşuda da SGK var kaç senedir alıyor üstelik onlar üç kişi
tarafından
Bilemem canım ben bir kere aldım onun içinde 800 tl vardı:) harca harca bitmedi ehehhe
tarafından
Bende 300 vardı ilk bayada işimi gördü
tarafından
Allah razı olsun o zaman çok içime yaramıştı 1000 lira devlet yatırdı pandemi sonra bidaha 1000 lira yatırdı sonra bidaha pandemi 1000 lira yatırdı ibb 800 market kartı verdi sonra belediye bebek için 500 lira para verdi sonra vakıf 300 lira şok market kartı verdi .
4 5 koli gıda kolisi farklı yerlerden
Sonra o ay ramazan girdi 1000 lirada ev sahibim vermişti fitreleri toplayıp :))

Sonra eşim ise girdi işte:) 3 4  ay böyleydik
tarafından
Kız iyi masallah üç kez pandemi almışsın şanslısınız kaç kişisiniz bu miktarlar evdeki kişi ve çocuk sayısına göre belirleniyormuş
tarafından
3 kişiyiz eşim ben  bide çocuğum:) şimdi gebeyim:)
tarafından
Allah yardımcın olsun elektirik desteği alıyorum ben üç ayda bir alınan nakit yardım olumsuz oldu benimki
(3,675 puan) tarafından
Elektrik alıyorsan cocuk parası da Alman lazım tuna 3444
tarafından
Bilemem canım eşim sigortalı şuan ve çalışıyor bu anlattiklarim pandemi döneminde hepimiz sigortalı gözüküyoruz  şuan başvuru yapmam ayıp olur çünkü aldığı para yetiyor çünkü 2 işte çalışıyor:)
tarafından
Çocuk parası almıyorum SGK var diye olmadı
tarafından
Evet ihtiyacın yoksa ayıp ola bilir :)
-Reklam-
0 oy
(863 puan) tarafından
Tableti okullar veriyor canim ogretmenize msj atin karta gelince bizimde var kartimiz uc ayda bir alisveris yapiyoruz 
tarafından
Bizim okula gelmedi diyor öğretmen biz değil milli eğitim otomatik veriyor dedi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 160 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 506 göst.
16 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 97 göst.
22 Mart 2024 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,300 puan) tarafından soruldu