0 oy
2,785 göst.
Diğer kategorisinde (680 puan) tarafından
Daha önce yazmıştım dilek diye biriyle konuşmuş sonra arkadaşım konuştu falan dedi bugün annemleri görüntülü aramak için onun TL ni aldım uyuyordu neti acınca imo diye bir uygulamadan msj geldi dilek diye baktım yine o kız soru işareti göndermiş cvp yazdım normal bir şekilde ne yapıyorsun neredesin falan yazdı bende cvp yazdım sonra kötüyüm babamla tartıştım yazmış  klavyede son gönderdiği şeyde öpücük ve kalp kız bir sürü foto atmış ona en acısı kızı tanıdım eşimin en yakın arkadaşının kız kardeşi k. A. H. P. E bize pasta bile göndermişti eşimin hareketlerinden anlamıştım bir gariplik olduğunu şuan ellerim titriyor kızımla ilgilenemiyorum oda uyuyor ne yapıcam bilmiyorum 

51 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gerizekalı evli adami ne yapacakmis piyasada adam mı kalmamış pislik 
-Reklam-
0 oy
(64,925 puan) tarafından
ekran goruntusu alip kendine atsydin Allah yardımcın olsun zor bir durum
0 oy
(16,643 puan) tarafından
Ne yapacan o kayıtlar foto çek o en yakın ark abisine at kardeşin böyle  diye onu ailesine rezil et sonra o koçanı da evden kov 
0 oy
(12,191 puan) tarafından

Görüntüleri al da zina davası aç bakalım napıyor pislik adam

0 oy
(3,590 puan) tarafından
Arkadaşım bu normal aldatma da değil bu düpedüz namusssuzluk arkadaşının kardeşine bakacak kadar gözü dönmüş. Sinirle hareket etme. Düşün taşın gaza gelme. Gidip gitmemek senin elinde ama kimsenin aklına uyma eğer boşanmayacaksan ortalığı ayağa kaldırıp bu olayı sindirme nasılsa affeder denmesine sebep olma. 
0 oy
(1,936 puan) tarafından
Bence ekran fotosunu al attığı fotoğrafları eşinin o arkadaşına yolla ikisinin de icabına o bakar 
0 oy
tarafından
Herseyi ss al kaydet kciina tekme vur uyandır utansın rezil herif hatta eşinin arkadasinada mesajları fotoları at o oğlanda kaşmer kiza gerekeni yapsin çok sinirlendim ya gül gibi karilariniz var rahatlık mi batıyor 
0 oy
(187,395 puan) tarafından
Hey allahim yaaa
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Zaten erkek kadının düşmanı değil kadın kadının düşmanı evli barklı olduğunu bile bile bu haltı yiyorlar ben akıl erdiremiyorum böyle mahlukatlara
0 oy
(2,063 puan) tarafından

Sende varyaa o kizi ailesine herkese rezil  ettttttt kiziniz kocamla konuşuyor diye  arkasian herekese  gösterki rezil olsun orusspu.... benim ağzımı açtırdı gece gece:angry:ekran görüntü almaya unutma 

0 oy
tarafından
Bu adam degilmiydi ya seni ozleyip Trip atan ne ara yapmış bunları
(747 puan) tarafından
Allah onları bildiği gibi yapsın gün yüzü görmesin haysiyetsizler
tarafından
Kiz da akıl yokmuş valla Rabb'im islah etsin
(747 puan) tarafından
Valla ya düşünmüyor mu ki afedersiniz ama  bu adam her gece karısının koynuna giriyor nasıl midem alıyor benim bu adamı diye a ***** kız
tarafından
Düşüncesizlik ya ne duygular besliyor şuan oda aldatiliyo çok saçma bir adam iki kadın gibi adam ge.ri.zaklisi eşinide hak etmiyor o kızı da
(747 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın onları
0 oy
tarafından
Ne yapıcaksın peki ne yapmayı düşünüyorsun 
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm ben şok iptal kendimi senin yerine koydum nefesim kesildi. Soğuk kanlı ol cnm arkadaşlar güzel tavsiyeler verms
0 oy
(6,997 puan) tarafından
He sende saf gibi arkadaşım yazdı deyince inandın mi cidden?***** olan senin esin aslında evli ve seni aldatiyor
0 oy
(9,700 puan) tarafından
Ay inanmıyorum   bune adilik 
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Uyuyorsa çık tepesine sık boğazını çok sinirlendim ya 
0 oy
(195 puan) tarafından
Telefondaki mesajları ekran görüntüsü alıp kendine atsaydin yada kendine mail olarak at silmesin şuan doğru bir karar veremezsin sinirinin yatismasini bekle ama mesajları silmemesi için kendine at ve kopya yap sonra köy telefonu önüne açıklasın bakalım ne diyecek ya bu kadınlarda çok iğrenç gerçekten midem bulandı bir kızın var affedip affedemeyecegine zamanla karar vereceksin bunu ilk yaşayan sen değilsin sen güçlü bir kadınsın evladın için dimdik dur kendini hiç küçük düşürme böyle zamanlarda erkekler terbiyesizlesebiliyor kadınlarda rezil etmeye falan çalışıyor ben doğru bulmuyorum ya çek git yada süründür başka bir yol yok ama buna şuan karar verme biraz sakinlesince oturup düşün 
(680 puan) tarafından
Herşeyi yalanladı cıktı gitti aramızda bişey yok fotoları o atmadı dedi
(195 puan) tarafından
Keşke ekran görüntüsü alsaydın o an neyse almadiysan da üzülme,  bırak gitsin arama bile sen dinlen biraz kızına sarıl hiç üzülme şuan ya çok pişman olup korkup sana daha fazla ilgi gösterecek yada çirkinlesecek eğer sabırlı bir insansan bu dönemde çok daha sabırlı ol, kendini ezdirme ama cirkinlesme de senin için fikirleri önemli olan annen veya kız kardeşin falan böyle biriyle konuş eğer affedeceksen bile hemen affetme çok zor bir dönem Rabbim yardımcın olsun, güçlü olmaya çalış
0 oy
tarafından
Dilek ismindwn nefrer eder oldummm
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Çünkü erkek köküne kıran girdi demi erkek yok da evli erkeklere sulanıyorlar. Allah cezasını versin yapan herkesin.  
0 oy
tarafından
Allah bildiği gibi yapsın 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 624 göst.
4 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Bal oglum (1,202 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 834 göst.
+1 oy
1 cevap 341 göst.
0 oy