0 oy
1,373 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Aldım kızlar annemgildeyim soran herkese teşekkür ederim

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Esin bisey yaptı mi canim tepkisi ne oldu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım geçmiş olsun kaynanan afedersin köpeği arasını seni 
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun hep o postları okuyordum çok üzülüyordum maddi gücün varsa yerinde olsam kaynanama kayın babana tazminat davası açardım paradan değil de sürünsün pislikler kocanada öyle yap surunsunuler
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım :(((
0 oy
tarafından
Kararından vazgeçme Allah korusun başına daha kötü şeyler gele bilir yüzlerce kadın cinayetleri görüyoruz televizyonda Rabbim yardımcın olsun
0 oy
tarafından

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim

0 oy
tarafından
Hayırlısı olsun hakkında canım mutluluğun için çabalaman çok güzel cesur hayatında bundan snra da hep mutlu olursun inşallah. KADES diye bi uygulama var onu indir telefonuna eşin yasağı flan delerse ordan direk polis çağırabliyosun kadınlar için özel bi uygulama 
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Ağzıyla kuş tutsa bidaha ona inanıp dönme lütfen aklım hep sendeydi çok sevindim gerçekten 
0 oy
tarafından
Kızlar hepinize teşekkür ediyorum eşim geldi kapıyı çaldı bağırdı çağırdı bende konuşacak bişey yok sen seçimini yaptın annen defol git bana dediğinde sesini çıkarmayarak dedim gitmedi balkona çıktım yüzüne söyledim git polisi ararım diye dinlemedi aradım götürdüler
0 oy
(723 puan) tarafından
Noldu kuzum neden dövdu ki seni yani ne curretle problem neydi ki
tarafından
Çocuğu yukarı goturme dedim kaynanamgil üstümüzde oturuyor da

İlgili sorular

+5 oy
10 cevap 616 göst.
27 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde LMihrace (8,294 puan) tarafından soruldu
+3 oy
2 cevap 224 göst.
5 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Zehraao (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 126 göst.
0 oy
5 cevap 310 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,780 soru

24,115,811 cevap

333,221 kullanıcı