0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (139 puan) tarafından
Soru yukarda kizlar 35 weeks.

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Doğana kadar bam bam bam ☺️azalma olmadı 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Hep hareketliydi ama 38haftadan azaldını duymuştum 
+1 oy
(12,524 puan) tarafından
Son haftalar azaldı
0 oy
tarafından
Bnm ters olduğu için pek hareket yoktu 
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Yani kuzum seni korkutmak istemem ama benim 35 ten sonra azaldı iyice günden güne artık gunde 1 veya 2 ederdi 1 akşam.acile gittik 37 de haraket etmiyor diye bisey yoktu nts de falan 38 de acil sezeryan oldum 2 defa kordon dolanmış ondan az haraket ediyormuş son aylar haraket önemli 
(139 puan) tarafından
Benim 2 gündür 1 hareket veya 2 oda uzanınca karnımı oksayinca  karnım.ya  çıkınti  olur o kadar ama bugün öle hiç hareket yok gibi:( Normal mi bu haftada
(3,033 puan) tarafından
Kuzum günü günü tutmaz bazen sen yorulursun oda yorulur uyur sen yinede telaş yapma ama içine sinmez ise gir bi nts ye rahatlarsın bende kalp dinleme cihazı vardı ama o bile  son hafta olunca insanı tatmin etmiyor   doktorunla konus olmadi
(139 puan) tarafından
Kalp dinleme  cihaz ise yarıyor mu
(3,033 puan) tarafından
24. Haftadan beri kullandım don haftaya kadar ama doktorum son hafta dedi ona güvenme haraket önemli dedi bizim kızda gelmek istedi geldi valla :D
(139 puan) tarafından
Peki doğru gösteriyor muydu  ve hangi modeli aldin görsel paylasirmsn
(3,033 puan) tarafından
Fetal dropper yaz çıkar hepsi aynı zaten ama grekbyok sana bu zamandan sonra
(3,033 puan) tarafından
Boşuna alırsın 1 hafta sonra gelse 36. Hafta olcan ee ne kaldı geriye
(139 puan) tarafından
Hemen gelmez mi
(3,033 puan) tarafından
Kuzum boşuna paranı ona harcama bebeğine biseyler alırsın onun yerine 1 haftayı buluyor gelmesi
(139 puan) tarafından
Bu haftada  normal o zaman dimi
(3,033 puan) tarafından
Normal sen yinede takip et dinlen temizlik falan yapma yorma kendini bide bol su iç
(139 puan) tarafından
Normalde doktor 2 hafta da istirat kendi ihtiyacını tek gider dedi iş yapma Dedi ama anlayana .s gelip kaynanam yardim etmio yemek konusunda geçen canım sarma.istemisti kendin yap dedi belim agrio  dedi ama kızı da hamilr o istese belkibyapar . Eminim :(
(3,033 puan) tarafından
Ne biçim insan ya valla biz tanımadığım insan bile istese hamile diye yapar veririm bunların kalpleri kurumuş resmen boşver evi işi canım doktoru dinle evlat daha önemli
(139 puan) tarafından
:(o kadar canım istemistiki
(3,033 puan) tarafından
Marketten aldırsaydın keşke var hazır paketli nefsini körlerdi  en azından
(139 puan) tarafından
Kız onların tadicok kötü.s
(3,033 puan) tarafından
Bi kere yemiştim yoklukta gidiyor :Dd
(139 puan) tarafından
hamile biri senden bisi istio  bu gelinin ve günah yani.s eşim ise ona dedim canım şunu ister mesela almıo  geçen görüncem e dio du canın  ne istiyor abin alsın sana.
(3,033 puan) tarafından
Allaha havale et çıkarır biyerden beddua etme tutar falan boşver sen bebeğine odaklan biz 2 aylık olduk bile inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın kaynanada severken sende ona gore davranırsın  emzirecem diyip alırsın kucağından
(139 puan) tarafından
Yanı evet dogrudiosn
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Azalma olmaz ki aksine dahada kuvvetlenir
(139 puan) tarafından
Son haftalarda azalır diolar
(1,908 puan) tarafından
Kim diyo onu dahada kuvvetlenir

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 346 göst.
12 Mart 2024 Diğer kategorisinde Deniz0101 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
3 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Burcumehmet (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 456 göst.
12 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Prens prnses Annesi (613 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Frtnzn (311 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,405 soru

24,183,004 cevap

336,439 kullanıcı

...