0 oy
1,048 göst.
Diğer kategorisinde (53 puan) tarafından
Eşim temizlik yapar yemek yapar elinden herşey gelir her zaman yardım eder misafir ağırlarken özenir çok lezzetli zeytinyagli, et yemekleri, pratik yemekler, corbalar, firin yemekleri aklınıza gelecek herşeyi yapar, muhabbet arasında ablamla konuşurken annemdeyken yeni aldığım kıyafetleri makineye at dedim atmıştı dedim konu üzerine bisey dedim attı yaptı diye konu geçmedi, ablam eniştene dicem ki makineye çamaşır at atcak he dedi nasıl çalışır bilmez etiketiyle birlikte atar dedi, kac yıllık evliyiz makine çalıştırmayı bilmez dedi, seninki cok fazla abartı dedi.. Yani eşimin makine çalıştırması temizlik yemek yapması abarti bisey mi? Eşime kârı gibi iş yapıyor demek istiyor sanirim

43 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canm benim esimds yapiyor hicde abarti degil benim dolabimi makyaj malzemelerimi duzenler balkon pencere temizler siler ben hamileykende degilkende hep yapti cok titizdir de esim yapar yemegi de yapar her seyide yapar yani bende arasam bulasiklari ciksr canm unutma desem kalkar cikarir bunlar cok guzel seyler hic de abarti degil kiskanmis ablan bence
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 285 göst.
7 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Yalan.4545 (755 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 310 göst.
0 oy
9 cevap 300 göst.
9 Kasım 2025 Moda kategorisinde EvLaTlArIm71 (2,785 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,521 soru