0 oy
1,775 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu whatsapp olayından sonra eşimle telegrama gecelim diye konuştuk. Daha doğrusu sabah bip indiririz dedik sonra bu geldi yanıma telegram daha iyimis onu indirirz dedi. Ben sanki bu telegrami canlı yayın yapılan grup sohbetleri olan kanal falan olan bi uygulama olarak hatırlıyorum. Instagramda falan bazen bazen yorumlarda görüyodum telegram kanalima bekliyorum diye ama böyle sacma kişilerin yorumları . Eşim sağolsun güvenimi kırdığı için icime şüphe düştü. Ben hiç kullanmadim kullananlar yardımcı olur musunuz?

18 Cevaplar

0 oy
(30,110 puan) tarafından

Evet iyi bir uygulama değil

tarafından
Kullanıyorsunuz detayli bi sekilde anlatir misiniz neler var uygulamada tam olarak birini eklemek için numaraya falanda gerek yokmuş sanırım kullanıcı adi yeterliymis
(30,110 puan) tarafından
Evet kullanıcı adı yeterli
Yakindakileri bul deyince bir sürü insan çıkıyor .
Gereksiz saçma gruplar
Bip daha iyi
tarafından
Onu sen kendin ayarlayabiliyorsun ayarlardan
-Reklam-
0 oy
tarafından
Açıköğretim okuyorum gruplarda mecburen katıldım. Bahsettiğiniz tarz bişeye denk gelmedim. Video vs atılıyor  aradığınız zaman edepsiz sayfalara da ulaşırsınız WhatsApp  gibi değil sadece size ait değil. 
tarafından
Auzef mi kız :)
tarafından
Ata aöf :))))
tarafından
Tüh ben auzef zedelerdenim de belki tanış çıkardık :)
tarafından
:D nasip artık
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Of hayır ya hiç bşy yok bizde neden yok Allah Allah herkes taş atıyo kuyuyo olsa ben neden kullanayım artı 18 meraklısı değilim :D 
(2,462 puan) tarafından
Malesef çıkıyor. Bugün sabah yükledim görünce sildim
(1,346 puan) tarafından
Sen meraklısı değilsin canim ama bu kocalar baya merakli ya oyle gruplar bulup takip etseler nolcak kiz var telegramda öyle gruplar :D
(25,180 puan) tarafından
Valla bizde sabahtan beri kullanıyoruz hiç öyle şeyler yok gizlilik ayarlarınızı kontrol edin bence. Kocası takip eden düşünsün onu takip eden her yerde bulup eder ahahah :D
(2,462 puan) tarafından
Benim de bilgim yoktu bi arkadaşım bilgilendirdi. Baktım gerçekten çıkıyormuş
(25,180 puan) tarafından
Bizde çıkmıyo cnm gizlilik bilgilerinde hatalı yükleme yapmışsınız bence siz
(2,462 puan) tarafından
Nasıl düzeltebiliriz peki rica etsem gizlilik ayarlarının nasıl olduğunun resmini atabilir misin
0 oy
(163,375 puan) tarafından
bilmediginiz seyleri yuklemeyin ☹
0 oy
tarafından
Yok hiçbir şey yok WhatsApp gibi ya ama durum atılmıyor sanki göremedim 
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Hayır yok ya normal whatsap gibi işte numaranı yazıyosun kod geliyo giriyosun kişilerin oraya aktariliyo cok büyütülücek bise yok
0 oy
(11,951 puan) tarafından
Yakınmdakileri bul vs diyor oralardan bişeyler çıkıyormuş
0 oy
(167 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Eşime eğer indirirsen her gün kavga ederiz dedim foto yüklemeye terbiyem el vermedi bir karşılarına çıksa neler var neler 
0 oy
tarafından
Gizlilik ayarlari var onları düzenlersen bişey olmaz kötüye kullanmak istemiyorsan tabi 

Biz bip indirdik onu kullancaz artık 
tarafından
Güvenmediğim için kendisine içim rahat etmiyor gerçi yapcak olan her türlü yapar ama genede tedirgin oldum
0 oy
tarafından
Ne telegrammis ya wpye devam edin zaten adamlar öncesinde de bunları yapıyordu şimdi ortaya çıkınca herkes korktu 
0 oy
tarafından
Herkese acik bi platform bana hic guvenilir gelmedi ya
0 oy
tarafından
Oglumun yurdundan da "dedi" diye bişey önerdiler dersleri ordan yapıcaz dediler ama bilmiyorum napıcam..
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Kurdum öyle şeylere denk gelmedim ve gizlilik ayarlatı var onları devreye kıydun mu  kimse seni.gruplara alamaz  kişilerin dışında
0 oy
(528 puan) tarafından
Instegramda yorumlrda denk geliyorum arada ciplak kizlar valla. Kullandrmam ben onlari . Vatsapa devam edicez
tarafından
Bende orda denk geliyorum
0 oy
(349 puan) tarafından
Ya ben hiç bı tuhaflık göremedim bı yakinindakileri ara var oda aç diyor
0 oy
(3,163 puan) tarafından

image

cnm böyle birşey gördüm bn önermiyorum
0 oy
(124 puan) tarafından
Ben bip kullaniyorum ona gectim
0 oy
(344 puan) tarafından
Normal mesaj uygulaması olarak hiçbir +18 içeriği yok vatsap gibi düşün ama daha kapsamlısı belli büyük haber sayfalarının grupları var orada kısıtlama tarzı şeyler olmadığı için daha özgür paylaşım yapılabiliyor o gruplara da istersen katılıyorsun 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 81 göst.
29 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berensuay (27 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 79 göst.
25 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Fatma1112 (502 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 289 göst.

Kategoriler

1,470,043 soru

24,081,022 cevap

331,209 kullanıcı

...