0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (128 puan) tarafından
tarafından kapalı
kizlar merhaba benim bebegim7aylik ama hala emdikten sonra kusuyo gecen ay ilk adet oldum5 ine bu ay olmadm hamile olabilirmiyim midem bulaniyo gogsum agriyo kasiklarim ara ara adet olacakmisim gibi agriyo ama olmuyorum bugun 4 gun oluyo gecikeli adetimin hamile olunca bebek emince kusar diyolar dogrumu oyle duydum acaba hamilemiyim yardimci olurmusunuz yarin test yapacam cikarmi varsa
notu ile kapatıldı: Başlık soruyu kısaca ozetleyici olmalı

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Varsa tabii çıkar canım teste
(128 puan) tarafından
bilmiyorum yapacam yarin icim rahat etsin diye bebegimdaha cok kuzuk 7 aylik dhaa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok kiz ne alaka bazı bebekler çok kusar benim kizim da öyle beş aylık hala kusuyor. Hamilelik için de bi test yap bence biz bilemeyiz kusmayla da anlaşılmaz 
(128 puan) tarafından
anladim canim sagol
0 oy
(30,261 puan) tarafından

Korunmadiysaniz hamile kalman normal

Öyle hemen süt etki etmez bebeğe 
Sırtını üşutmustur geceleri fln
(128 puan) tarafından
anladm canm korundu esim ben bisi kulanmadm geri cekmeyle korundu afedersn cnm
(30,261 puan) tarafından
Geri çekilme korunma yönetimi değil ki test yap sen en iysii
(128 puan) tarafından
biz oyle korunuyodk cnm
(30,261 puan) tarafından
Test dene sen yinede
(128 puan) tarafından
tamam cnm yarin deneyecem bilmim kafam cok karisti kaynanam dogurma diyip duruyo haklida bebegim yedi aylik cok arsiz durumsuz daha kucuk eger hamileysem kaynanam agzina geleni sayar bana off cok kotuyum
(30,261 puan) tarafından
Öyle bir hakka sahip değil sende sessiz kalma ben doğup ben büyütecem de ezdirme kendini .
Rabbim vermişse vardır bir bildiği
(128 puan) tarafından
haklisin canm ama bnm yasim 18 bi kizim var yedi aylik bu kizima hamileyken bakamazsin dedi durdu simdide yedi aylik olmasina ragmen cok kilolu ac koy verme yemek diyo
(30,261 puan) tarafından
Birlikmisin sen
(128 puan) tarafından
anlamadm canm birlikte oturmuyorz evimiz ayri kaynanamla
(30,261 puan) tarafından
Onu demek istemiştim zaten..

Bak kuzum yaşın daha çok küçük seni çok iyi anlıyorum fakat kendini ezdirme laf söylettirme sessiz kalma
O bebek senin bebeğin neyin iyi kötü olacağını sen bilirsin.
Kaynanana karşı sessiz kalma laflarinin seni incitmesine izin verme

Eğer ki hamile isen kaynanana şöyle karisma sen bebek benim dersin o doğup büyütmeyecek Rabbim ne demiş o olur.
Takılma kimseye. . ha bide gidip sipre taktir sonra yine geri çekilme ile korunursunuz bu şekil garanti olur eğer gebe değilsen
(128 puan) tarafından
anladm sagol cnm tsk ederim bn sprail taktirmak istemedm ya ugrasmak istemiyorm neblim kendimiz kirunalim istedm

İlgili sorular

+4 oy
59 cevap 1,885 göst.
0 oy
30 cevap 1,503 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 340 göst.
0 oy
1 cevap 113 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Taze_anneee1 (571 puan) tarafından soruldu

Kategoriler