0 oy
882 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

Az once bi arkadasin postunu gördüm oda bebgini kaybetmis benm gbi mezarina gidemiyir yorumlari okudum herkes git diyor bende gitmedim bebegini kaybetmiş biruni görsem daha cok yikiliyorum :'(

23 Cevaplar

0 oy
tarafından

Vijdanlimisin değilmisin bilemem ama tek bildiğim yavrunun seni beklediği. 5 ay oldu kızımı kaybettim.  2 ay hastanede yattım. Hastanede yatarken gidemedim birtek yasaklarda dahi emniyeti arayıp gidiyorum. Yasak günlerde izin alabilmek için 10 gün emniyete gidip yalvardım. İzin çıkardım her sabah oraya gidiyorum.  O orda tek ve beni bekliyor bunu çok iyi biliyorum. Sende git kuranini oku fatihani oku. Mezariyla ilgilen imkanın varsa yaptır çiçekler güller dik süsle.  Kimsesiz sahipsiz bırakma onu rabbim sabır versin 

tarafından
Seninde basin sagolsun allah cennetinde kavustursun bizi insallah gidecegim insalah
-Reklam-
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Hele ben nasıl ağladım:( ağlamaktan birşey de yazamadim
tarafından
Senide üzdüysem özür dilerim canm
(5,397 puan) tarafından
Postu ilk açan  arkadaş a çok ağladım. Yok canım zaten başkasının dérdi ile dertlenmek insanliktir. Rabbim sabır versin
tarafından
Allah razi olsun bende boyle oluyirum o merhamettendir canm.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 344 göst.
0 oy
33 cevap 826 göst.
26 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 688 göst.
24 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Esha (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 699 göst.
5 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,970 soru

24,132,314 cevap

334,104 kullanıcı

...