Kızlar az önce esim balkonu serdi bi güzel orda yatalım diye hava cok sıcak gercekten. Neyse sonra ben gectim uzandım onu bekliyorum tam yattım duvardan böcek indi geldi kulagımın oraya ben bi bagırdım. Kactım karnımdan kalkmam da zor oldu ama ben bu yasıma kadar her türlü böcekten hayvandan korkuyorum elimde degil. Esim normalde cok anlayıslı ama bu tarz tepkilerimde cok kızıyo bi kızdı abartma kücücük falan o öyle yapınca daha cok aglayasım geldi ne yapım elimde degil küsecem barısmayacam
Valla okuyunca bi ayy ddm yani ben olsam balkondan atlardm heralde korkudan normalde cok korkmam bocekten fln ama o an karanlıkta bi boceğn ustumde olması çok urkutucu.
Ay buna sadece güldüm abartmissin
Ayy kendimi gordum bi an sende bende kopekten cok korkardim ve 9 aylikken yuruyus yaptigimiz yolda esimi geride birakmistim sokagin basindan sonuna kadar kostum bagira bagira o halimle
Esimde cok sinirlenmisti ne gerek varmis o kadar bagiriyomus bla bla blaaa
Bisver bacım amaaann ne aglicaaan
Bn de ilk zamanlar senin gibi hemen kırıtıyordum eşim böyle.seyelr söyleyince ama şimdi alistm sanırımhatta bugün bn de kayinvalidemden çıkarken aaa kesimi o diye bağırdim nolucak seni mi yicek küçücük şey dedi ne bagisiriyosun dedi guldum gectim
Aynı ben fareden hiçbirsey den korkmayan ben küçük börtü böcekten tiksiniyorum korkuyorum hamam böceği özelikle örümcek ay benden uzak olsunlar ama hep karşıma çıkıyorlar eşim görüp kovaladıkca hamam böceğini sanki beni kovalıyo po.poya vura vura kaçıyomhaha sanki beni ezicek
1,487,914 soru
24,322,760 cevap
345,376 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın