Cesaret edip gidemedim bile resmini atmış kaynanam aralikta kaybettim .30 haftalikken kordon dolanmasiyla kalbi durdu oğlusumun normal dogum yaptim görmuştüm bide cok tatliydi karam benim Kömur gibi saçlari vardi
Esimin köylerinin yolundaki mezarlikta esimin babannesinin dedesinin halasinin yaninda gecerken giremiyorum cok uzuluyorum ama cesaret edemiyorum gidersem dizlerimin bagi cozulur yere cakilirim topragina sıkıca sarılarak ağlayasım var ama gercekle yuzlesemiyorum babamda oldu 2015 ten beri 1 kez gittim mezarina herkez beni yargiliyor babasina gitmedi die ama gidemiyorum acimla yuzlesemiyorum ogluma gitmeyi cok isdiyorum cesaret edemiyorum üzülürmü ki gitmesem dua bile edemedim gercekle yuzlesemiyorum günahamı giriyorum acaba napsam ben
Evlât acısı çok zor Allah kimseyi sınamasın bu acı ile teyzem yıllarca uğraştı tüp bebek ile çocuğu oldu 1 ay yaşamadı hastaydı aklı dengesini kaybedicekti inan ki o derece etkiledi onu kendini cemmate filan verdi o şekil kafasını dağıttı kaynanamın oğlu da ölmüş üstüne kedi yatmış boğulmuş bebek oğluma ismini verdik bi kez bile seslenmedi o isimle bizde seslenmiyoruz hiç çok zor
Bence gitmelisin hem o seni görür bide tavsiyem boyle taşlarla etrafını çevirin kaybolmasın mezari çiçek dik gidince bence cok mutlu olcaksin sana şefaatçi olacak öbur dünyada
1,493,504 soru
24,401,554 cevap
350,165 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın