Bende bebek düşünmeye başladığım zaman öncelikle sigarayı bıraktım10 sene içtim malesef. İnsan durup bir düşünüyor yani bende çok sorguladım durdum.eşimde eskiden içermiş bırakmış benle tanışmadan önce çok eskiden yani.bana da bırak derdi ama karışmadi baskı yapmadi hiç. Ben utanirdim lan diyorum adam içmiyor ben içiyorum. Yeni de paket almıştım içinden bir tane içtim o oldu dedim bırak hem cebine hem sana zarar buna vereceğim parayı gider bebeğim olursa ona harcarim başka bişey yaparım.saglikli bir hamilelik de geçiririm en azından dedim kendi kendime.sonra zor da olsa bıraktım aradan bir ay geçti hamile kaldım.ve bidaha ağzıma sürmedim canım istiyor halen bazı zamanlar ama irademe sahip oluyorum oğlum için iyi olmalıyım diyorum hastalık bu diyorum o şekilde bıraktım bak oğlum da şuan da dört buçuk aylık kuzum.Sen kararlı ol rabbim yardım ediyor inan her açıdan zarar bize ruha cilde sağlığa herşeye zarar ya dumandan ne medet umuyoruz ki sıkıntımızı mı alıyor sanki. Biz öyle sanıyoruz sadece. Sana inanıyorum yaparsın bacım istikrarlı ol❤️ motive olsun diye yazdım ama biraz uzun oldu kusura bakma canm.
Ne guzel bi karar vermissin bravo :))
1,486,296 soru
24,299,311 cevap
343,959 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın