0 oy
1,731 göst.
Diğer kategorisinde (2,033 puan) tarafından
kaynanamin üçüncü katta kiracısı vardi mardinli oda kapılarının anahtarını ona vermiş biz taşındık şimdi biz kira veriyoruz anahtarları sordum odaların bana dedi ki seneden önceki oturan kadına verdim mesaj at ne yapmış dedi mesaj attım canın valla hatırlamıyorum dedi bana verdi mi dedi direk dediği şu kaynanamin lafı bu kürtler ne kadar yalancı ******** ya dedi bir tane daha kürt vardı ondan önce oda bilmiyorum nereyi sökmus goturmus dedi ben vanliyim kaynana corumlu ayrımcılık yapmasi beni cok uzdu ve kırdı ayıp yazık çok yazık 

28 Cevaplar

0 oy
(1,457 puan) tarafından
Bişi diyecektim de olmayacak ayıp yazık bir türlü bazı insanlar şu ayrımcılığa yüklenmekten bıkmadılar yalanın da türkü kürdü varmıymış, böyle zihniyetlilere acıyorum 
(1,457 puan) tarafından
Cahili cühela işte naparsın madem öyle kiraya vermeseymiş Kürtlerin parasını almasaymış
(2,033 puan) tarafından
******** ışte napcan kız o o ara için bjnaya kimleri almış aç kopek
(1,457 puan) tarafından
Aman böyle ayırım yapanları gördükçe acıyorum zihniyetlerine sana da Allah sabır versin kuzu
(2,033 puan) tarafından
amin allah razı olsun
(1,457 puan) tarafından
Cümlemizden bu arada amedliyim ♥️
-Reklam-
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Zihniyetsiz ırkçılık yapan insanlardan nefret ederiz hepimiz aynı yerden geldik ayrı yere gideceğiz hepimizin yeri toprak 
(2,033 puan) tarafından
aynen öyle alla kalbim çok kötü acıdı
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Genelleme yapanların ağzına kürekle vurmak istiyorum. Bizi birbirimizden ayıran,birbirimizle çatıştıran bu ayrımcılık ve genelleme. Keşke sen de üzülmeseydin de ağzına vursaydın kürekle.
(2,033 puan) tarafından
vuramadim bişey diyemedim desem sen terörist sin der terör çıkarır beni
0 oy
tarafından
Benim kaynanamda cooookk laf sokar bana annemi ayrımcılıkla suçlar irkcilik yok der dibine kadar terörist diye bahseder hep 
(2,033 puan) tarafından
Allah ıslak etsin
0 oy
(5,213 puan) tarafından
kaynanana deki kürtler diğerlerinden daha karakterli ve merhametli insanlar ben karadenizliyim kocam kürt ve gerçekten kürt olmayanlardan daha iyi huylular de ona allahın kara cahili diye de ekle
(2,033 puan) tarafından
Kız bişey desem beni teror cıkaracak
(5,213 puan) tarafından
ozaman afkursun o karı :D

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 552 göst.
11 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Kuckprensesn.annsi (421 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 405 göst.
0 oy
15 cevap 455 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
67 cevap 3,597 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Sus ve sabrer (31 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,753 soru

24,115,433 cevap

333,210 kullanıcı