0 oy
566 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (7,483 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

image

image

Hayirli geceler kizlar. Kac gundur post acacam first olmadi. Tofisayi cogunuz bilirsiniz  29.90 bi cok sey. Genelde burda hep memnun olmayanlar oluyordu. Bende hic alisveris yapmamistim denemek amacli 3 parca aldim. Cok iyi geldi urunler. Bu fiyata bu kadar iyi beklemiyordum acikcasi. Sizede tavsiye  ederim. ☺

11 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Aaaa sen kapalimiydin kiz acik zannediyordum :) cok guzeller kareli haric diger 2sini begendim
(7,483 puan) tarafından
He kiz kapaliyim:)))  daha guzeli senin olsun canim.
-Reklam-
+1 oy
(23,403 puan) tarafından
Ya bize iyi çikmazsa :D
(23,403 puan) tarafından
Ben almam artik netten sadece kotondan lcwden ve civilden getirtiyorum canim tozlu tofisa virt zırt korkuyom .d
(7,483 puan) tarafından
Bende netten hic güvenemem canim ilk defa burdan aldim oda uygun oldugu icin yoksa pahalı olsa asla cesaret edemezdim. :D kizima lcw den aliyorum arada. Baska bilmedigim yerden almam hic. esimde sevmez netten alisveris. Ama bu uygun oldugu icin gelenleri de sevdi artik kiyafetler ordan diyor uyanik:DD
(23,403 puan) tarafından
:D ahahahah ama iyimis yaa ben tozludan aldim iyi cikmadi kendime gelemedim kacc gün tövbe ettim sonra .d
(7,483 puan) tarafından
Bak foto ekledim canim urunler :DD
(23,403 puan) tarafından
Gule gule kullan canim :D
+1 oy
(577 puan) tarafından
Bende aldım benimkiler de iyi 
(7,483 puan) tarafından
Güle gule kullan canim.
+1 oy
(163,336 puan) tarafından
Hic kimse memnun degil tofisada 
(7,483 puan) tarafından
Bende oyle diye almıyordum. Aman bi denemelik alayim dedim cok beğendim canim. 30 liraya en kotu magazada alamazsin inan
(934 puan) tarafından
Yıkamadan bilemezsnki cnm iyimi deil mi
+1 oy
(3,675 puan) tarafından
Foto atabilir msn, rica etsem
(7,483 puan) tarafından
Atayim canim simdi kizimi emziriyorumda cekerim hemen. Hem sitedeki fotosunu atayim hemde bendeki
(3,675 puan) tarafından
Tm cnm
(7,483 puan) tarafından
Foto ekledim canim
(3,675 puan) tarafından
A güzelmiş gercekten bende esortman takım, istiyordum, alırım denerim, cok degil, zatn
(3,675 puan) tarafından
Güle güle kullan
(7,483 puan) tarafından
Tesekkr ederim canim daha guzeli senin olsun. Aynen hani kotu gelse dahi ev-de giyersin. 30 tl cok bise degil.
+1 oy
tarafından
Bende bakıp duruyorum alsam mı almasam mı acaba nasıldır bir cesaret edemedim sanırım şuan almak istiyorum fiyatlar çok iyi ya 
(7,483 puan) tarafından
Canim cebi yok bu benimkinin sus koymuslar goruntude var gibi  ve boyu yere kadar degil eger kisa istemiyorsan uzun olanlardan siparis et.
tarafından
A söylediğin iyi oldu uzun istiyorum
(7,483 puan) tarafından
Evet ben sipariş verdikten sonra kisa oldugunu farkettim yoksa uzun alirdim. Bana bu nasipmis :)
(7,483 puan) tarafından
Bide 1 beden buyuk siparis verdim uzerime oturmadi tam oldu canim soyleyim de
tarafından
Tamam canım çok sağol bende öyle yapayım
+1 oy
(30,106 puan) tarafından
Geçen bende sipariş etmek istedim korktum iyi gelmez diye.
(7,483 puan) tarafından
Bende cok umitli degilgim acikcasi 30 liraya resimdeki gibi gelmez ama deneyelim dedim.   Cok memnun kaldim.bekledigimsen iyi. Simdi en kotu magazada 30 tl ye anca tayt oluyor tunik falan imkansiz :)))
(30,106 puan) tarafından
Evet doğru alırım bende herhalde
+1 oy
tarafından
Ayyuu ortadakine bayıldım kızzz 
(7,483 puan) tarafından
En guzel kumas ortadakinin zaten canim. Gercekten kaliteli tunigin kumasi. Fotoda tuylu gibi duruyordu ama daha  guzel geldi.
+1 oy
tarafından
Bişey sorcam. Tam bedenini mi sipariş verdin yoksa 1 beden büyük mü sipariş verdin? O sitenin kalıpları küçük diye biliyorum. 
(7,483 puan) tarafından
Evet 1 beden buyul siparis verdim canim. Dar olmasin diye.
tarafından
Anladım canım sağol. O fiyatlara normal dükkanlar da çok zor bişey almak.
(7,483 puan) tarafından
Kesinlikle canim zaten o dusunce ile siparis verdim bende. Cok cok kotu gelsede maddi olarak cok zorlamayacak ti.
tarafından
Tabii ki de kız. İnsan değişik kıyafet giyince kendini daha bir başka hissediyor.. :)
+1 oy
tarafından
Ben almim cnm 3 ay peşlerinden koşturdular resmen gözleri çıkasıca :))) 
(7,483 puan) tarafından
Nasip canim:))))
0 oy
tarafından
Ben memnun kalmadım 
(7,483 puan) tarafından
Dogrudur canim genelde memnun olmayan cok tu. Bende denemek istedim mennun kaldim.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 248 göst.
26 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysehuma (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 299 göst.
7 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Berento (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 240 göst.
1 Mart 2023 Diğer kategorisinde Umutsuz0034 (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 163 göst.
14 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,993 soru

24,066,499 cevap

330,394 kullanıcı

...