Meraba ben ne yapacagimi bilemedigim icin fikir almak istiyorum. Benim annem babam ben dogmadan bosanmislar ve ben kiz oldugum icin babam kabul etmemis beni sonrasi iste uvey baba onun bunun kapisinda buyudum falan arkadaslarim besleme diye kosardi arkamdan gittigim kaldigim her evde dayak yerdim geceleri aglayarak sakin olurdum bu sekilde buyudum karsima esim cikti uvey babam oldu annemde bele cok cekti ama kadinin gidecek yeri olmadigi icin cekmek zorunda kaldi herseyi karsima esim cikinca lise okuyodum bi baba gibi geldi sevkati askla karistirdim bu adam bana sahip cikar dedim uc sene asker yolunu bekledim meslek sahibi olmasini bekledim neyse evlendik nisan donemimde gelinlik bile cok zor aldilar bana olsun dedim asigim dedim hamile kaldim ilk bebegime erken dogum riskim oldu kaynanam geldi esimin isten gelecegi saat aglamaya basliyodu esim ben aglattim saniyodu ispatlayamiyodum esim kovdu evden beni ertesi gun erken dogum yaptim cocugum yogun bakima girdi sonra ailesi ben agliyom cocuk yogun bakimda diye onlari gezdirmedim diye cok itip kaktilar beni dogum dikisimi dusuremedim bile yatamadim bi sekilde iyilestim ama kayinvalidem esimi dolduruyodu esim beni logusayken dovdu bende bebegimi aldim anneme gittim sonra esim bosanacam deyip numarasini degistirdi kimse pesime dusmedi aramadi kimse beni bende bebegimde benim gibi buyumesin diye yalvardim yakardim tekrar esimi ikna edip dondum evime uc yasina girdi kizim cocuk istemiyodum korunuyodum ama Rabbim bi evlat daha verdi hamileyim suan ama hamile kaldim kalali esimin etmedigi kalmadi dovemiyo ama dovmekten beter ediyo sen benim kapimin kopegisin Benim ailem annem babam sen el kizisin saytari gibi seyler diyo bana ama iki cocuk bide tehdit ediyo kendisi uzman cavus senin isin yok gucun yok cocugumuda alirim senden defol git diyo korkuyom gidemiyom uc yasinda daha kizim ya alirsa velayetini hadi karnimdaki yanimda gelir ama kizimi birakamam ölürüm nolur bi yardim edin akil verin biliyorum cok uzun yazdim ama inanin anlattiklarim daha bir gunluk halim suwn eve bir lira birakmiyo ekmek yok kizima komsudan kofte yapacam abla ekmek icin varmi bizde ki ekmek tazede deyip ekmek isteyip doyurdum ama karnimdaki napacak bilmiom sen eve bisey al dedigimde benle kavga ediyon diyom gozune dizine dursun nankor diye bastiriyo beni karnim buyudu korkumdan afedersiniz ic camasrimi bile annemden istiyom yeterki kavga etmesin benle diye bosanirsam sizce alirmi kizimi benden bi konusunca sanki b3n dunyanin en lanet kadiniyim gibi anlatiyo beni ya hakimide inandirirlarsa diye korkup oturuyom ailem kimsem yok annemde 1000 km uzakta bana baska sehirde nolur yardim edin bi akil verinyön gosterin bana napiym cok yoruldum
Yaaa canım beniimm sen anaokulu öğretmeni değil miydin gecen gün öyle yazmıştın bir yorumumun altına. Ben seni anlayamadım. Hangisi yalan burdakiler mi ordakiler mi???dur hatırlatayım hayırlamazsın sen simdi.
itim seviyem anasinifi ogretmeniyum tatlim yani bende neyin nasil oldugunu biliyorum ama insan kendine gelince konu heleki evladina cevreyede itibar ediyo dokotrunda iyi donanimli degilse ve baska dokotr imkaninda yoksa yapcak bisey olmuyo yani bu isler laf kalabaligiyla olmuyo egitim seviyem ilkokul olmus olsa gozunde cahil mi olacaktim hersey bu kadarmi gozunuzde gercekten bende nazikce cevap verdim sizin egitim seviyenizi sorgulamadan insanlari neden cahil gordugunuzu sorgulamadan ve okumamis olsa bile bir insan yasamistir hayati kimse cahil degildir herkes ke dine gore bisey bilir ve baska insana dusmez cahil olmasini sorgulamak sizde piskologsunuz galiba
Allah yardımcın olsun çok zor bi hayatin olmus eğer boşanmak istiyorsan kanunlar kadınlardan yana öncelikle bunu bil çocukları yüksek ihtimal sana verirler git savciliga aciz bize bakmıyor yemek almıyor psikoloji şiddet uyguluyor diye boşanma dilekçeni ver durumunun olmadığını da belirt sana barodan ücretsiz avukat verirler annenin yanına yerleşirsin bebeğine annen bakar sen çalışırsın bi şekilde geçinirsiniz kaymakamlık yardımları vs var bunlara basvurabilirsin
Allah yardımcın olsun canım korkma hiç birsey yapamaz bu anlattiklarini gerekirse hakimede anlatirsin sikayet et annene siginamazsan bile devlete sigin Allah eşini ıslah etsin inşallah eve ekmre almamak nedir ya seni gectim cocuk onun onuda düşünmüyor
Yüreğim parçalandı çok çekmişsin be kuzum;(( Aileden eşten kaynanadan.Allah a nasip hesap verecek bu insanlar.Can nasıl verecekler.oncelikle istedigi kadar uzman olsun kızını senden asla alamaz çocuk okul cagina kadar anneye veriliyor .okul cağından sonra da cocuga hakim soruyor kimde kalmak istersin diye.cekilir mi bu adam bu aile ? Yazik değil mi sana gençliğini heba edeceksin.git annenin yaninac1 kuru ekmek ye bunlari çekme. Rabbim cuma saati hurmetine yardim etsin sana.Allah vicdan versin eşin olacak zavalliya ailesine.
Eşinin sana yaptıkları yüz kızartıcı suça girer işinden olur aile bakanlığını ara ne yapacağını söylerler sana 183 ü araman lazım
Okuyan herkesden hakkini helal etmesini istiyorum derdimle icinizi karartim icimi dokecek bi yer olmayinca rabbimle konusurum bu sefer buraya yazdim belki dualar hurmetine rabbim esime hidayet vicdan verir bize karsi ettiginiz dualardada bi din kardesimde benden dua bekliyo diye akliniza getirin unutmayin beni ve cocuklarimi dualarinizda nolur biriniz olmasa birinizi duyar elbet rabbim
Canm bu nasıl bir adamdır nasıl bir vicdandır merhamet duygusuda mı yok bu adamda nereye kadar katlancan kendini bu kadar ezdirme daha yaşın genç kendini ona muhtaç hissetme egerki çocuğunu senden alır diye korkuyorsan da korkma ne karakterde olduğunu ispatla ekmek al dediğinde yazdığı hakaretli msjları hep kaydet bunları mahkemede kullanabilirsin oyle kolay değil bir anneden evladını almak baba bile olsa kendini yıpratma çok uzuldum senin için Allah yardım etsin sana
Okurken gozlerim doldu ezani Muhammed okuyor Rabbim sana hayirli kapilar açsın insallah. Canim bosanmak kolay değil ama sen yavrularin senin gibi uvey anne baba elinde buyumemesi icin katlaniyorsun. Esin surekli bu şekilde davranıyorsa, cocuklarin böyle bir ortamda buyumeleri ne kadar saglikli olabilir. Bunu da düşün, canim annende kisa bir zaman kalman mümkünse, hamilesin ama mecbur bir is bulup calissan bi iki ay, annene yakin bir ev kiralasan, devlete bas vur yardim veririler, bebegin 4 6 aylik olunca annene birakip çalış cocuklarina aslanlar gibi bak. Zor bir surec biliyorum ama esinin yaninda yediğin baldan daha huzurlu mutlu olursun emin ol. Kimseye kolay kolay yazmam aylilik kelimesini ama seninki baska. ALLAH onun anne babasini islah etsin, ne diyelim.
Allahıö öncelikle sana sabır eşinede tüm lanetleri versin o çocuklar daha melek nasıl böyle bişey yapabiliyor onu geçtim sen bi insansın ya ancak cani olan biri bi kadına böyle yapabilir. Canım savcılığa git şikayette bulun komşulardan filanda şahit bul seni sığınma evine alırlar allah belasını versin böyle insanların ya. Allahım inşallah bir an önce seni bu durumdan aydınlığa çıkarır keşke elimden bişey gelse çok üzüldüm
Neden çocuk yaptın ki tekrar dikkat etmen gerekirdi.
1,488,554 soru
24,332,076 cevap
345,703 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın