O kadar çok şey yasadikki artık çok yoruldum ama şu bir ayrdir kendi kendime onun dediği biseyi düşünüp şöyle derim böyle derim diyorum çok yoruldum ama gün geliyo karşıma cikiyo o diyalog sonra ,ama ben sinir oluyrum bu durumuna her an kaynanamın yaptığı ettiği laflar geliyo aklıma kendimi yipratiykrym çok yoruldum ne yapmam lazım ,gitmek bile istemiyorum yaptıklarından dolayı ama eşimin hatri için gidiyorum mecbur görmesem hesap vermesen onmeli degil en azından biseydiyemez ,mesela geçen aradı niye iki saattir telefona bakmiyn diye kiziyo bu sefer benim aklımda bı daha ararsa şöyle derim böyle yaparım şunun cevabını veririm herşeyde böyle oldum ,kaynanamda tabiki yerinde durmuyo heo bana karşı cephede ama güzel günümde bile böyle düşünüyorum ,mesela istediği bişey olsun kesinlikle yaptiri (tam bir Osmanlı kadını )şöyle olursa böyle yaparim diyorum ondan kendimi çok yorüyorum yardım edin ,eşim desen hiç yanımda dgeil günlük bir saat beraber uyuma harici yani derdimi anlatsam da anlayacak kafa yok