0 oy
468 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
O kadar çok şey yasadikki artık çok yoruldum ama şu bir ayrdir kendi kendime onun dediği biseyi düşünüp şöyle derim böyle derim diyorum çok yoruldum ama gün geliyo karşıma cikiyo o diyalog sonra ,ama ben sinir oluyrum bu durumuna her an kaynanamın yaptığı ettiği laflar geliyo aklıma kendimi yipratiykrym çok yoruldum ne yapmam lazım ,gitmek bile istemiyorum yaptıklarından dolayı ama eşimin hatri için gidiyorum mecbur görmesem hesap vermesen onmeli degil en azından biseydiyemez ,mesela geçen aradı niye iki saattir telefona bakmiyn diye kiziyo bu sefer benim aklımda bı daha ararsa şöyle derim böyle yaparım şunun cevabını veririm herşeyde böyle oldum ,kaynanamda tabiki yerinde durmuyo heo bana karşı cephede ama güzel günümde bile böyle düşünüyorum ,mesela istediği bişey olsun kesinlikle yaptiri (tam bir Osmanlı kadını )şöyle olursa böyle yaparim diyorum ondan kendimi çok yorüyorum yardım edin ,eşim desen hiç yanımda dgeil günlük bir saat beraber uyuma harici yani derdimi anlatsam da anlayacak kafa yok

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende bi zaman böyleydim sadece kayinvalideme karşı da değil üstelik. Özellikle de bulaşık yıkarken çok doldururdum kendimi. Psikiyatriye gitmiştim bi zaman başka bişey için verdiği ilac ona da iyi geldi :)
tarafından
Eşim asla götürmez ,virüs oldum sandım da götür test yaptıralım dedim tescilli virüs mu Olcan bı yere çıkma atlatırsın dedi milletin laf etmesin diye ,inan benimde çok ihtiyacım var pskologa ama gidemme
tarafından
Şimdi degilsede firsatini bulunca gidersin
tarafından
İnşallah ihtiyacım vaf çünkü
(658 puan) tarafından
Tek ben değilmişim ya bulaşık yıkarken içimi de yıkıyorum resmen :D terapi gibi geliyor bana aklimdakini dökmek
tarafından
Hiç terapi gibi gelmiyo kafayı yicem:/
(658 puan) tarafından
Her insan farklıdır canım bana iyi gelen sana iyi gelmeyebilir tamamen psikolojiyle ilgili umarım kafandan atarsin rahatlarsın
tarafından
Yok bana da terapi gibi gelmiyordu bir de bişey kirsam kötü düşündüm herhalde hakkında diye de kendimi sorguluyordum üstelik
(658 puan) tarafından
Acaba bende mi bi sorun var :s ben düşünüp söyleyip kafamdan atıyorum çünkü
tarafından
En mutlu sana o zaman :)) kendi işini kendin halledebiliyorsun demektir :D
(658 puan) tarafından
Ölümlü dünya takmamak lazım diye düşünüyorum canım :)
-Reklam-
0 oy
(3,740 puan) tarafından
Peki ben sana bir soru sorayim ? Tum hayatini yasantini gününü saatini dakkani neden kaynananin söyledikleri ile harcıyorsun ? Senin icin çok mu değerli ?
tarafından
Hayır değerli değil ama her dediğini uaotiriyo hayatımda yer kaplar iyi ben istemesemde hayatımın tam içinde bitiyo kararlarımin esiminle tartışmamız in ozle hayatımızın eve bir çöp almamızın çocuğa bişey almamın saçımın pantolonunun giyiminin her şeyin içinde oluyo mutlaka güya evlerimiz ayrı ama herşeye mudahrle bu nefes bile alırken karşıma cikiyo yani bu kadar yer kaplarken ,benim için oneli olsa ne olmasa ne
(3,740 puan) tarafından
Evin ayrı imiş .. hayatında söz sahibi olmasına izin verme sakin .. eşim koltuk ortusu almış eve bende istediğim gibi serdim sonra geldi eve bu böyle olmaz şöyle ser dedi ben de ben öyle istiyorum dedim bitti gitti sende senin fikrin de iyimis ama ben böyle yapılmasını yada böyle olmasını istiyorum diyebilirsin
tarafından
Ben izin vermesemde ,o yapiyo ,eiyorum usteliyo
0 oy
tarafından
Isin çok zor Allah yardımcın olsun eşinde yanında olmaması çok üzücü canım.. demekki kaynanan baskın karakter sözünü geçirmeyi hükmetmesi seviyor. 
tarafından
Aynen öyle canım çok sever
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Mesafe  koy  gitmek  zorunda değilsin  her aradığında da bakmak  zorunda değilsin 
tarafından
Gitmek zorunda birakiyo
0 oy
(66 puan) tarafından
Bian kendim yazmış gibi hissettim sürekli kafamda kurarım en iyisi önemseme kendine oyalanacak bişey bul kitap oku örgü ör
tarafından
Kız zaten oylanirkwn daha çok dusunuyrum elimdeki işi sinirle biguyorum
(66 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım
0 oy
tarafından
Hiç takmayacaksin yok sayacaksin 
tarafından
Saydirmaz yaptirmaz

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 477 göst.