0 oy
1,456 göst.
Diğer kategorisinde (290 puan) tarafından
Bidahaki hamileigimde  ileride bir oğlum daha olsun istiyorum ALLAH evladın hayırlısını versin kız erkek fark etmez ama insanın içinden geçer ya işte öyle kızım olsa havalara uçarım ama sanırım ilk bebeğim kız olsaydı birdaha kız olsun isterdim varmı benim gibi olan 

40 Cevaplar

0 oy
(4,173 puan) tarafından
Bennnn hayirlisi evlat olsun cinsiyetin önemi yok canim♡♡♡
-Reklam-
0 oy
(2,586 puan) tarafından

Kizim var bi tane daha kiz isterim :)ama hayirlisi tabi 

0 oy
(4,959 puan) tarafından
Annem de öyle iki kızı olsun istemiş bekarken öyle de olmuş çok sukur Rabbime.. 

Oğlum olcak bı tane daha kız mı erkek mi isterim blmiorm ya anneye fark etmez bence 
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Bi kız var ikinciye hamileyim oğlum olsun isterdim ama ikinci kızım olacak. Birbirlerine arkadaş dost olurlar bari diyorum :)
0 oy
tarafından
2 kiz bi oglan isterdim.1 kiz bi oglum var suan 
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Kızım var 3 aylık ona kız kardeş çok isterdim çünkü arkadaş yoldaş olur ona benim kız kardeşim her şeyden değerli iyi ki var kızım da yalnız kalmasın isterdim ama hayırlısı olsun 2 den fazla çocuk düşünmediğim için gönlüm erkek den de yana :)
0 oy
(11,241 puan) tarafından
Kızım vardı eşin ikincide kız olsun çok istedi ama erkek oldu çok. Şükür 
0 oy
(291 puan) tarafından
Ben kızım olsun çok istiyorum ama oğluma baktıkça bir de oğlan kardeşi olsun istiyorum çünkü iki erkek daha iyi birbirine arkadaş olur. Özellikle büyüdüklerinde. Kızım olsaydı da kızım için bir kız daha isterdim. Çünkü benim kız kardeşim yok çok kötü bir durum. Eşimin de erkek kardeşi yok. O da çok üzülüyor.
0 oy
(594 puan) tarafından
Yani dediğin gibi hayırlısını versin allah ama tabiki suan bir oğlum var. Allah onu bagıslasın. Birde kızım olsun istiyorum.
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Bende hamileyim şuan koz geçiyor içimden ama erkek olsa da çok heyecanlanır mutlu olurum koz olsa da evladın tadı bir başka sağlıklı olsun yeter ki 
0 oy
(405 puan) tarafından

Bir kızım oldu olursa yine kız olsun ama yapar mıyım orasını düşünmem lazım :D

0 oy
tarafından
Bende öyle bı kızım var ikinci de kız olsun isterim ama oğlanın da tadına bakmak istiyorum ikisinin yeri ayrı sonuçta :)
0 oy
(3,757 puan) tarafından
Ben 100tane de ccgm olsa hepsini kız isterdim erkek istemiorum
0 oy
(418 puan) tarafından

Benim bir oğlum var birde kızım olsun istiyordum ama rabbim tekrar erkek nasip etti allahın izniyle 2. Oğlum yolda sağlıklı olsun yeterli kısmetimde bu varmış :)

0 oy
(1,908 puan) tarafından
3. Hamileyim Kiz olsun cok istemiştim ama 3de erkek rabbim saglik versin hayırlısı boyleymis
0 oy
(1,330 puan) tarafından
İki kızım var biri iki biri bir aylık bir oğlum olsun çok isterdim ismide hazır hayrunisa ,Zeynep Rümeysa , Ömer Halis ,
0 oy
tarafından
Çok şükür iki kızım var üçüncüye erkek olsun. İsterim tabi rabbim de isterse 
0 oy
(181 puan) tarafından
Sanırım alışkanlık haline geliyor :) benim 3 oğlum var 16 haftalık hamileyim bunuda erkek hissediyorum yarın cinsiyetini öğrenmeye gitcez hayırlısı kız ulaşılmaz bir hayal gibi geliyor kendimi kız olsun diye alıştırmadım kız hayali kurarken doktor erkek derse üzülmeyim diye kendimi yine erkeğe hazırladım:) 
0 oy
tarafından
Çok şükür iki meyvem de var bidaha istemem hethal

İlgili sorular

0 oy
58 cevap 1,830 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 871 göst.
0 oy
15 cevap 431 göst.
18 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 762 göst.

Kategoriler

1,463,103 soru

23,981,422 cevap

326,521 kullanıcı

...