0 oy
1,252 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,146 puan) tarafından

image

image

bugun 2 yasinda kizimin bezini actigimda boyle seyler gordum sadece bu bolgede var bez bagladigimiz yerin bantlarin oldugu yerde yanda sivilce gibi sinek ısırığı gibi tuhaf ama bezin altinda kaliyor sinek isirmis olamazki bide camlarda sineklik var bizim nedir bu sicaktan olmus olabilir mi diycem ama hem baska yerinde yok hem evde bez atlet geziyor zaten bile yazarsa sevinirim.

12 Cevaplar

0 oy
(816 puan) tarafından
Bnim oglumdada bez bagladigim zamn ayni bu bantlarin oldugu yerde kizariklik oluyor simdi cis egitimine asladik gecti sicaktan bezde orayi terletip kizartiyor ve kasiyordu oglum. Bezi cikarinca gecti gecenlerde ishal oldu geri bez bagladim yine oldu bezden ve sicaklardan oluyor canim 
(3,146 puan) tarafından
Bense ilk kez bugun gordum bayadir sicak burasi aslinda ama yeni oldu daha cis egitimi denedik ama kizim istemiyor hayir diyo wc ye cagirinca falan oturmuyo agliyo biraktim bende. Bez de istemiyo bazdn ama napabilirim ki.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim^ oğlum 8 aylık ondada aynı yerlerde var ki farkettim çok sıcak olunca kollarında da oluyor yani sıcaktan bence canim
(3,146 puan) tarafından
Galiba cozum buldunuz mu siz peki evde zaten atlet bez geziyor hergun banyoda suyla oynuyor daha napabilirim ki. Bide kasiniyodur heralde.
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Canim o sicaktan olmustur bezin oldugu kisimlarda 2yasinda aslinda tuvalet egtimine baslasan sadece tavsiye :) 
(3,146 puan) tarafından
Denedik 2 sefer ama istemiyor kisin kendisi istesi yapinca gelip diyordu bezini sıkıp e e diye bez geyiriyordu istemiyordu ogreteyim dedim lazimlik falan soguk geldi oturmadi simdi gecen gene denedik wc ye gelmiyor hayir ı-ııı diyor zaten tam konusamiyor henuz cis geldimi diyorum yine oyle diyor kiloda yapiyo bende ugrasamadim wc ye gelse basinda saatlerce bile beklerim ama kpidan bile girmiyor zorla oturtunca agliyor nasil aliscak bilmiyom :/
tarafından
Konusan tuvalet alma sansin varsa onu dene istersen bi bebegin daha olcak sanirim beze para vermekten iyidir bence belki ise yarar heves eder
(3,146 puan) tarafından
Evet 1 ay kaldi nasipse o tuvaletide dusundum aslinda hatta basta onu alcaktik dedim istemezse bosuna para vermiyim lazimlik aldik kapakli falan sandalye tipi hani ben gidince ona da diyorum gel sende yap diye kiyafetle filan oturuyor kapagini acip kalkinca kapatiyor ama ciplak oturmuyor klozet adaptorude var onu koyuyorum klozete hicten istemiyor dusecek saniyor heralde. Konusan wc kesin ise yaricagini bilsem alirim hemen ama yapmamazlik edermi acaba.
tarafından
Denemek lazim ben iki cocukla bez cok masraf olmasin diye senin icin dedim en azindan bi kere masraf olur eger onu kullanirsa. Aslinda iki yasinda israr etmek iyi degil hazir olmasini beklemek daha iyiymis ama ikisinede bez zor olur iste
(3,146 puan) tarafından
Aynen oyle sadece aylik 60 70 tl bunun bezi zaten e bide kardes gelince bi o kadar ona gidecek hatta daha fazla aylik 200 tl beze gider heralde tahminimce.
tarafından
Letgo da felan belki ucuza bulursun konusan tuvalet alip bebegi kullanmamis olan satan vardir belki bi bak
(3,146 puan) tarafından
Mantikli bi arastirayim cok sagol canim ♡
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Sıcaklardan oluyor kuzum havalandir altını bide suyla yıka pişik kremi sur geçiyor 8 aylık oglumdada oldu aynısı yikadikca geçti bakımını ihmal etme
(3,146 puan) tarafından
Hergun suya giriyor aslinda izmirdeyiz yaniyo buralar zaten ciplak geziyo evde de banyodan sonra filan hep pudra dokuyoruz ek yerlerine pismesin diye ama pisik kremi suriyim bide onu surmuyordum.
(1,380 puan) tarafından
Terden oluyor hep düzelir insallah
0 oy
tarafından
Isilik olmuş canım havalar sıcak ya ister istemez pişiyor çocuklar kremle bolca düzelir inşallah 
(3,146 puan) tarafından
Oyle heralde pisik kremi sureyim gece insallah kasiniyodur da simdi yazik cocuga ya :/
0 oy
tarafından
Sıcaktan alerji yapmış olabilir mi 
(3,146 puan) tarafından
Bilmiyorumki ama sadece burda var oyle olsa boynunda filan da olurdu dedim evde de ciplak geziyor zaten ama bezin tahrisi de sicakla birlesince yapmis olabilir belki de.
tarafından
Aynen ondan olabilir. Benim de kızın boynunda bi kactane çıkmış sıcaktan olmuş heralde
(3,146 puan) tarafından
Cogu anne yasamis demekki havalardan icim rahatladi biraz daha dikkatli olmak gerek demekki.
0 oy
tarafından
Bez tahriş etmis canım. Bnm oğlum da oluyor ben badem yağı sürüyorum hemen geçiyor 
(3,146 puan) tarafından
Papatya yagim var evde o da olurmu acaba rahatlatma ozelligi de var diyolar hem :)
tarafından
Aynen o da olur canım. Bn genelde böyle badem yağı vs suruyorm pisige de iyi gekiot
(3,146 puan) tarafından
Deniyim o zaman tesekkur ederim ben psik olunca zeytinyagi suruyodum ama pisik olmadiginda da dus sonrasi falan pudra dokuyirum ek yerlerine yine nasil olmus anlamadim.
tarafından
Geçer annesi inşallah
(3,146 puan) tarafından
Insallah cok sagol ♡
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Benim kiziminda kolunda bacaginda var aynisi mi acaba boyle minik kirmizi ucu beyaz.  Sicaktan sanirim. Sadece zibinla duruyor benim kizimda.
(3,146 puan) tarafından
O zaman buyuk ihtimal sicak ve tahristen kaynakli hergunde suya giriyor ama izmirde hava malum faydasi yok hic demek :/
(1,555 puan) tarafından
Bu ara cok nem vardi canim. Istanbuldayim bende. Biz de yikiyoruz ama cok sicak hele izmir daha da sicaktir.
(1,555 puan) tarafından
Buyuk ihtimalle sicaktan. Icin rahat etmezse bi dr saglik ocağına sorarsin
(3,146 puan) tarafından
Aynen bakiyim yarinda gecmezse yada baska yerlerde de olursa saglik ocagina gideriz artik.
(1,555 puan) tarafından
Yani canim biraz takip et bakalim.
0 oy
tarafından
Bezden olur canm havada sicak ya ondan. Krem sur 
(3,146 puan) tarafından
Oyleymi galiba sanki biraz soldu gibi renkleri bakalim gececek mi.
0 oy
(795 puan) tarafından
Bezden dolayi olmus olabilir  canim.
(3,146 puan) tarafından
Galiba tahris etti ama cis de ogrenmiyor hanimefendi napayim :/
(795 puan) tarafından
Pisik kremi sur fayda eder belki canim. Sonuçta  bezden olmus havalar sicak bi de terletmistir bez
(3,146 puan) tarafından
Evet aslinda acayim diyorum halilsri kaldirdik zaten yikamaya gidecek yerler ciplak kiloda cis yapsada sorun olmaz siler gecerim degisirim ama kakasini yaparsa temizleyemem zaten karnim kocaman. Krem surdum rengi biraz soldu gibi zaten hergun suya sokuyorum yine olmus ama.
(795 puan) tarafından
Geçer  insallah canim. Ama dr gotursen de onun da verecegi krem. Alerjik  durum  olsa sirtinda falan da cikar kirmizi kirmizi noktalat
(3,146 puan) tarafından
Evet buyuk ihtimal sicaktan tahris oldu bez sürtdükçe. Yarinda bakicam gecmediyse yada baska yerlerde ciksrsa belki götürürüm ama geciyor gibi zaten.
0 oy
(725 puan) tarafından
Terlemekten dir o
(3,146 puan) tarafından
Olabilir valla hergun dusa sokuyorum ama ciktiktan sonra 30 dk sonra yine ter icinde kaliyoz basa dönüyo.
0 oy
tarafından
tahris alerji gibi duruyor
(3,146 puan) tarafından
Evet bezden galiba cok sicak burasi hergun dus aldiriyorum ciplak geziyor evde ama bez sürtmüş heralde.
tarafından
ya o kisma bez mendil.koy yada bir sure bezini cikar hava alsin canim
(3,146 puan) tarafından
Aslinda aksamlari uyutmadan bi 5 dk havalandiriyorum ama yetmiyor demek gun icinde de sık sık yapiyim bari mendili de deniycem cok sagol.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 108 göst.
17 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (588 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 83 göst.
6 Mart 2025 Diğer kategorisinde Eso9090 (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde ElaLii (557 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 126 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,242 soru

24,180,718 cevap