0 oy
450 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar trilce tarifi aldım yaptım kekin üstü pişti içi pişmemiş napayimm

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Altı da pişmiş mi
tarafından
Yok pisemesis
tarafından
Alt tarafı tek aç alt pişsin
-Reklam-
0 oy
(834 puan) tarafından
Tarifi atabilirmisin bi
tarafından
Nefis yemek tariflerinden
0 oy
tarafından
Ay kuzum geçen ben de yaptım herkes çok övdü bı deniy dedim çok uğraştım ama okadar ugrastigina değmiyor yaaa nebilim ben beğenmedim 
tarafından
Kaderdaşıııımmmm gel ben sana yaparım bebeğim benim trilecem meşhurdur "))
tarafından
:))) bacciiiimmmm benim yaaa sen de olmadan Trileçe yaoanim olmicak. Kuzum en son üstündeki karameli beğenmedim yoksa diğer tarafları yumuşacık güzeldi kremsanti de koydum  çocuklar sildi süpürdü ama nebilim ben beğenmedim://

Naptın kız gebelik nasıl üç çocuklu Hürmüz olcaz yakında:))))))
tarafından
Böğürtlen sosla dene bide oda çok yakışıyor ben pek severim belli oldu akşama trilece var bizde hajajja ")))
Nasıl gitsin valla kendimden haberim yok ") evdeki iki kızla uğraşacam derken hamileminim değil miyim farkında değilim ")) seninle tam kaderdas olduk benim bebem de oğlanımış ")
tarafından
Amaniiiinnn tam baciyik o zaman:) Allah hayırlısını versin canım  inşallah sağ salim kurtulalım.
 Dimi ben de öyle düşündüm karamel yerine dedim böyle kiraz sosu falan olsa daha güzel olur bence demiştim başka soslar . Demekki yanılmamisim.
tarafından
Aynen ölümüne baciyiz "D ❤
Damak tadı yanilmaz nasıl hoşuna gidiyorsa öyle ye valla ") homidi gırtlak allah ne verdiyse "D
tarafından
:)))) he kız valla su pandemi de kilo alcaz artık ama hiç de sevmem öyle diyet miyet:)))
tarafından
Bende sevmiyorum diyet yemek yemek dünyanın en güzel şeyi ")) ama kiloda aldı başını gitti ne yapicam bilmiyorum ") doğuma artık yuvarlanarak gideceğim bayır aşağı yuvarlayacaklar beni hastaneden yakalayacaklar "D
tarafından
:)))) amaaannn kuzum doğumdan sonra verirsin merak etme. :) Can boğazdan gelir yi gitsin :))
tarafından
Inşallah canım bu gidişle çok ac kalırım gibi bu canavarlarla  ")))
tarafından
Hiç sorma kuzum bende aynıyım inanki bazen acikiyirum ama kalkıp yemeye üşeniyorum aman diyom bunlar durmusken oturum biraz:))))

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 723 göst.
9 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 529 göst.
18 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yagmurarli (852 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 374 göst.
20 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 573 göst.