Uyumamış olan anneleri anne adayları olarak bugün de uyuyamadık =))) =))
Gece olunca bu bebisler niye daha cok kiprasiyor :) saat 2 olmadan uyuyamiyorum vallahi
Görelim tabiii başı cekiyoz heralde:))))
Bu konuda bayrak taşiya bilirim :D
Bende uyuyamıyorum uyku diye birşey uok
Loğusalar olarak uykusuzuz.@@
Her gece sabaha kadar uyumuyorum sabah 9 dan sonra yatis ogleye kadar artik sersem gibiyim :)
:) ben anneyim 4.5 aylık oğlum var
Sallayip birakiyorum. Hemencecik açıyor gözlerini. Sonra sarmaş dolaş öpüyorum yorup tekrar uyutuyorum. Rabbim ewlat isteyen herkese versin. Sikayetim yok.
Icerde tepinmesini tercih ederim valla :D cocuk uyumak bilmiyo karnimdayken en azndan 3-4 gibi dalip oglene kdar yaatrdm aaaah ah :D smdi bes dk uyu uyan kafa kazan valla bide migren var ooooh bide grip oldum
Cocuk degil canavar dogurmusum hala uyku yok gozunde saatlerdir bittim tukendim kucaktan inmeyim diyor ac susuz ölcm bi gün bi kösede :):)
Sabaha kdr uyku yok 36haftalgz bacaklarim cok agriyo bide adet agrim oluyo belden aşagim hic yok yani her gece boyle bide icerden çit cit ses gelmeye basladi kizlar yaziyodu okuyodm inammiyodum resmen o ses geliyo suan bende sanki minik baloncuk patliyo veya kemik kiriliyo gbi bi ses :D
Evet uyuyamıyoruz küçük bey ağlamaktan kendini alamıyor
Ben 3 4 kadar uyuyamiyorum gunduzde 12 1 e kadar uyuyorum :D
2.5 senedir uyku bitmis durumda ikinci bebekle robot modunda gezcez artik. Simdi de 36 haftalik olduk bel bacak ve kas agrilari yatirmaz oldu da yinede şükürler olsun :)
Allaha şükrediyorum ağrım sızım yyok ama uykuya dalamıyorum bi türlü nolcak halimiz
Uyuyamiyoruz isyandayiz
Bn aciktim kalktim biseyler yiyom :))
1,488,409 soru
24,329,752 cevap
345,640 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın