0 oy
1,085 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,187 puan) tarafından

Kızım ilk doğduğunda sadece kucakta aşağı yukarı sallayarak uyurdu o zamanlar yardım ederdi. Sonra bıraktı o huyu beşiğinde mama içerek uyuyor ama sürekli kalkıyor konuşuyor oynuyor uyuması 1 saati buluyor. Eşimden yardım istiyorum biraz sen dur diyorum yarım saate uyumadı diye çıkıp geliyor çok yoruluyorum artık.

Sizinkiler nasıl eşleriniz uyutur mu bebişi? 

Bu arada kızım şuan 14 aylık :angel:

39 Cevaplar

0 oy
(16,286 puan) tarafından
Gece bile uyanıp salladigni bilirim aşkım benim bana hiç kıyamaz ❤
(2,187 puan) tarafından
Maşallah Allaha bozmasın canım
-Reklam-
0 oy
(392 puan) tarafından
Eşim benden iyi uyutur ::)
(2,187 puan) tarafından
Yaa ne güzel :)
0 oy
(2,541 puan) tarafından
Bazen oğlum babam uyutsun derdi ayağına yatardı oda sallar uyuturdu 
(2,187 puan) tarafından
Benim kız konuşsa da babam uyutsun dese keşke :D
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Evet uyutur diş döneminde çok yardımcı oldu
(2,187 puan) tarafından
Benimki olmuyor uyku konusunda ya
(13,672 puan) tarafından
Ver eline bı de sen dene de çok yoruldum de canım
0 oy
(15,132 puan) tarafından
Akşamları ve pazarları komple o bakar valla Allah razı olsun. 
(2,187 puan) tarafından
Maşallah canım
(15,132 puan) tarafından
Amin inşallah canım.
0 oy
(4,781 puan) tarafından
Bazen hircinlasiyo oglum tekmeliyo falan hamileyim ozaman esim uyutur ama cokkez uyuttu yardim eder bu konuda sagolsun
(2,187 puan) tarafından
Anladım canım, benm eşim malaseff etmiyo
(4,781 puan) tarafından
Evet bazi erkekler oyle ben abilerimden biliyorum malesef yapi meselesi sanirim bazilarinda
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Tabiki hayııııırr 

Ama keşke bir kere uyutsaydı bir daha ses degil kılını kıpırtmazdı
(2,187 puan) tarafından
:D bir de o var değil mi. O konuda eşim dikkatkidr ya hakkını yiyemem. Uyutmaz ama nasıl zor uyuttuğumı bildiğinden çıt çıkarmaz
0 oy
(1,795 puan) tarafından
16 aylık olacak sadece ayakta uyuyor mecburen bereber salliyoruz uykuyu hiç sevmiyor. Hatta şimdi o salliyo
(2,187 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım
0 oy
tarafından
Uyuttuğunu görmedim virüs oldum oglum dan ayrı kaldım sadece o dönem uyuttu oda mecburi yani gece ağlasın beşiğini dahi sallamaz beni kaldırır hemen
(2,187 puan) tarafından
Sen varsın ya ne gerek var kalkmaya.. Ah bu erkekler
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Saolsun genelde istedgm zamn uyutur
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Kızım 14 aylık canım her akşam babası uyutur 
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Uyutmaz kuzum, bebeğim kolikti 7 aya kadar gece uykusu uyumadım, o 7 ayda bir defa ya uyutmuştur.. Benim uyumadığım çocugu nasıl uyutsun, 1 yaşında düzeldi ama gece 2 3 e kadar uykuya dalmaya çalışıyor, uykum var ama gündüz yine bebeğim uyuyunca uyuyabiliyorum, eşim 7 de işe gidiyor akşama kadar ayakta yoruluyor, uykusuz kalmasına gönlüm razı olmuyor 
0 oy
(33,511 puan) tarafından
Evet uyutuyor uyutamazsa oynar ilgilenir ben dinlendirin uyurum yada işimi yaparım 
0 oy
(739 puan) tarafından
Benimki uygur hata bazen bende uyumaz babasıyla uyur 
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Bebek eşimi uyutur :) 
0 oy
(5,434 puan) tarafından
2. Çocuğumuzu büyütüyoruz.  1. Den tecrübelerime  güvenerek  2. Yi de yapma  karari almistim.  Cok şükür  uyutur ilgilenir bazen be  yatarim o bekler uyutunca yatar. Ozellikle ilk 3   5  ayina gelene kadar daha güzel  uyutur koridorda geze geze dua okuya okuya.  Ama bebisler büyüdükçe  ve aliskanliklari sabit hale gelince yani anneyi emrek ya da annesiz uyumama şeklinde  huy edinince babalarin uyutmasi zor oluyor artık.  Bazen ben bas edemeyince gelir sen git ben hallederim der uyutana kadar da uğraşır ama bebekliklerindeki kadar sık olmaz tabi bu.
0 oy
(874 puan) tarafından
Uyku saati geldiginde bésigine koyarim oyun oynar döner fln soraa kndi uyur
0 oy
(10,761 puan) tarafından
Babalar da bizim gibi olsalar bence 1 2 değil  5 6 tane doğururuz heralde ☺☺☺ ben çok uykusuz kaldığım zaman beni uyutur oğlumuda doyurup uyutur unutmazsa oynar tabi bi yerden  sonra oda sıkılır bi an önce uyanmami bekler ☺ sıkılma derken oglumdan değilde yapicak bise bulamadığından sıkılır,ona oturup oyun oyniyicagi çocuk lazım ama bizimki de henüz 7 aylık yani daha olmadı ama az kaldı ☺ ama genelde yardım eder isim olduğunda da bakar gece ağladığında da kalkıp bakarbiseler yedirir oynatır ilgili yani çok şükür ama buna rağmen ikinci nedense aklımın ucundan gecmiyo eşimden yana sıkıntım yok Allah razı olsun ondan ama ben yetemem diye korkuyorum 
0 oy
tarafından
Uyutiur cnm ben mutfakta sigara ixiyordum aldi kucagina yatirdi simdi tv izliyo bende mutfakta burda takiliuom

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 182 göst.
12 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 248 göst.
13 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 343 göst.
23 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,204 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,212 göst.
13 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Asel_asena (536 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,510 soru

24,619,549 cevap

364,537 kullanıcı

...