0 oy
815 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (898 puan) tarafından
Bugün iliski yaşadık prezervatif kullanmadık ilk defa doğumdan sonra eşim kendine güvendiğinj söyledi ama içeri kaçmış o an çok az tutamamış kendini affınıza sığınarak anlatıyorum kusura bakmayın eşim bı şey olmaz çok az gitti çektim dedi korkuyorum azı çoğu olmaz bu işin üç aylık bebeğim var kırkım çıkar çıkmaz adet oldum ve 15 günde bir kanamam oluyor hamile kalır mıyım bı akıl verin ablalar

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Korkutmak gibi olmasin da bacım bi damlası bile yetiyor yani keske korunsaydiniz 
(898 puan) tarafından
Eşime güvendim:((
tarafından
Erkek milletine güvenme canim Valla hic belli olmuyor bu işler
-Reklam-
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Kalırsın niye kalmayasin
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Benimde 50 günlükken oyle bir iliskim olmustu hemen ertesi gun ilaci kullandim yine de emin degilim suan 73 gunlukler hafta ici tahlil vercem bence riske atma
(898 puan) tarafından
Hap yarın alsam olur ayy bı de eşim günah olmaz mı diyor cildiricam
(1,112 puan) tarafından
Ne gunah olcakki olsa da aldirsan daha mi iyi yada istemeden dogursan ben 12 saat sonra aldim bu hafta test yapcam insaalah olmamistir
(13,307 puan) tarafından
Valla canım birşey dicem sen tedbir almışsın ama aklında bulunsun. Akrabamız tüple ikiz bebek sahibi oldu. Nasılsa olmuyor diye korunmamışlar Allah üçüncüyü de nasip etti. Aklında bulunsun diye söyledim.
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Benimde 99 günüm bugün cnmm ins kalmazsın hemen wc gitseydin keske.. normalmdogummu oldu bnm sezaryen halen regl olmadim
(898 puan) tarafından
Sezeryan oldum bı de:((
(6,849 puan) tarafından
Ay ins kalmazsn kuzum o kötü
0 oy
(14,206 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin canım korkma ama boşuna çünkü olduysa zaten yapacak bir şey yok ama olmadıysa bir daha güvenme eşine şakaya gelmez 
0 oy
(16,793 puan) tarafından
Çok yada az her damlada bile.milyonlarca canlı. Sperm var tuttu mu tutar işi şansa bırakmak hata 
0 oy
(564 puan) tarafından
Ben de güvenmiştim bebeğim 3 aylıkken hamile kalmıştım ama düştü sonra erkeğe güvenilmez Bi daha güvenme bence Allah hakkında  hayırlısını nasip etsin 
(898 puan) tarafından
Sezeryan doğum muydu
(564 puan) tarafından
Evet sezeryan ve bende regl olmaya başlamıştım hemen
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Olur mu olur bi arkadaşım kızı 4 aylıkken prezervatifle hamile kalmıştı sen önlemini al bebeğinde küçükmüş
0 oy
(7,118 puan) tarafından
 Önlem alınmazsa hamile kalınabileceğini bilmen lazım..  ya ayrıca niye detaya giriyorsunuz ki. Şüpheli oldu de geç. 
(898 puan) tarafından
Ayyy size neee cevap vermeyin o zaman keyfimden yazıyorum sanki....
(7,118 puan) tarafından
Büyü de gel. Yaşının küçük olduğu belli.
(898 puan) tarafından
Sen kendini ne sanıyorsun ? Yaptığım seks seni mi dert aldı ? Sana ne ? yaşını başını bilmem ama ergenlik dönemine takılıp kaldığın belli. Şurada bu derdimi yazıyorum senin gibiler çıkıp ahlâk beklicigi yapıyor. Hamilelik üzerine bı platformdasin hayır yani neyin yargısını dağıtıyorsun. Açık açık da sorarım kapalı da sorarım bu beni ilgilendirir. İnsanların sinirini bozmayın yeterince gergin zaten ortam bı de sizin gibilerle ugrasmayalim.
(7,118 puan) tarafından
Sen burada istediğin postu açabiliyorsan ben de hakaret ve küfür içermeyecek şekilde istediğim yorumu yaparım. Ahlâk bekçiliği falan yapmıyorum. Derdini üstü kapalı da çok güzel anlatabilirsin ona değinmeye çalıştım.  Ha sen reklam yapmayı seviyorsan onu bilemem.  Evlenmeyi biliyorsan tedbir alınmadığı sürece hamile kalma olasiliginin yüksek olduğunu da bilmen gerekir. Gerginliğin bu sebeptense umrumda değil. Isine bak şimdi.Sana son kez yorum yaptım. Tarafindan gelebilecek yeni bir yorum dikkate alinmayacak, o yüzden kendini yorup da laf sokacagim diye uğraşma. Vaktim kıymetli benim boş şeylerle dolduramam by cinim.
0 oy
tarafından
Ertesi gün hapı al çabuk 
0 oy
(402 puan) tarafından
ertesi gün hapı kullanin
0 oy
tarafından
Tutmuşsa tutmuştur valla. Ufak bi damla bile yeter 
0 oy
tarafından
Ertesi gün hapı al bende öyle gebe kaldım 
(898 puan) tarafından
Emzirirken kullanmakta sakınca var mı peki
tarafından
Eczacıya bi sor cnaom 2 saat emzirme der belki yada ilk sütü sağ dök sonra emzir diyebilir
0 oy
tarafından
Hemen ertesi gun hapi al yarin eczane bul 
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Kesin düşünmüyorsan cnm etkili bir ertesi gün hapı iç eczane derseniz söyler size ama emzirirken hepsini içermiyorsunuz emzirdiginizi belirtin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 550 göst.
0 oy
6 cevap 232 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Elifbn12 (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 400 göst.
0 oy
8 cevap 438 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde 2minnakannesi (5 puan) tarafından soruldu

Kategoriler