0 oy
1,571 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gerek sosyal medya da gerekse burda görüyorum virüs yok bu daha önce den olan bi hastalık dı bunun yüzün den bir sürü insan öldü ama simdi adı korona oldu insanları eve kapatmaya çalışıyolar diyolar arkadaşlar korona geçiren biri olarak yazıyorum o grip değil vücudunuza o kadar zarar veriyo ki atmak en az 3 ayı buluyo bağışıklık sisteminiz çöküyor maske takmak zorundayız maskesiz iki dakika gezmenin bedelini 14 gün bi oda da tek başına evladın dan esin den ayrı kalarak ödüyorsunuz yapmayın nasıl bunca zaman aşı şöyle böyle diyen insanlar varsa şuan da virüs karşıtı insanlar var inanmayın

22 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hastalığa inanıyorum ama maskelerin koruyuculuğuna pek inanasım gelmiyor nedense.

Yine de takiyorjm  ne olur ne olmaz diye dikkat etmek lazim.

-Reklam-
0 oy
(4,847 puan) tarafından
Senin virüs geçti mi tam olarak iyilestin mi canm
tarafından
9 gün oldu şükür topladım eski sağlığım yok tabi çok yoruluyosun merdiven filan çıkınca nefes darlığım oluyo oda zamanla düzelir insAllah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 215 göst.
29 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tekcocuk (1,696 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 350 göst.
12 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 848 göst.
2 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Küçük anne❤❤❤ (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 258 göst.
2 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ftmkyra (123 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,520 soru

24,086,892 cevap

331,552 kullanıcı

...