0 oy
966 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sürekli ağlıyor mızmız huysuz aksi inat herşey var yemek yemiyor bende ağladım az önce sinirden bu kadar olmaz ya sizinkiler ne durumda 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evladına gıcık kapma lütfen

Evet zor evet stresli ama büyüyorlar büyüdükçe azalır merak etme 
tarafından
Gicik kapmak değil ama davranislari çok gicik ya bu kadar olamaz ne zaman duzelicek bilmiyorum
tarafından
Malesef bnmki 4 yaşındayken öyleydi ne yemek ne birşey hep huzursuz mız miz şükür zaman geçtikçe duzeliyorlar senin yaptığın yemeği değilde onun sevdiği yemeği yapmayı dene öyle insan daha yıpranıyor emin ol cnm çokta takma çocuk Allah yardımcın olsun ❤️
tarafından
Zaten çok yaramaz bi çocuktu ama bu kadar da değildi oyaliyirduk duruyordu şimdi hiç oyalayamaiyiruz canım sadece abur cubur yiyor ostediklerini de yemiyor kuzum zaten bittim yaşlandım resmen nefes alamıyorum bazen
tarafından
Amin Allah razı olsun❤️
tarafından
Anlıyorum cnm Rabb'im yardımcin olsun evet bazen çok zorlar Allah sabır versin
tarafından
Çok sağol kuzum ❤️
-Reklam-
0 oy
(598 puan) tarafından
:))) 2 yaş sendromu
tarafından
Böyle bişey görmedim ben ya çok fena
0 oy
tarafından
Sendrom yaşıyor canım malesef geçecek üzülme strese sokma kendini 
tarafından
Valla benim kafamı duvara vurasım geliyordu 24 saat ağlıyordu istediği şeyi yapsam ağlıyordu yapmasam yine ağlıyordu hep ağlıyordu ağlıyordum hiç yorulmuyordu ama geçti Allaha şükür geçecek yani canım ya sabır
tarafından
Aynı tarif ettiğin gibi yemin ederim bende bir yerimi kesecem kendime zarar vermek istiyorum sinirden bazen ay inşallah geçer ya
tarafından
Sabredeceksin canım valla yapacak bişi yok evi işi gücü biraz boşvercen sadece ona bakacan benim bide 2 tane var:)
tarafından
Aynen canım sabretmekten başka çarem yok maşallah kaç yasindalar
tarafından
Büyüğü 29 aylık küçüğü 17 aylık
0 oy
tarafından
Ay yok gıcık deme anneis bı gün gelir o günlerini ararsın evet aksi huysuzluk her bebekde çünkü o yaşta anlamiyolar bazıları hakaten çok fazla ama sabır ve şükür isyan değil
tarafından
Valal Allah affetsin kuzu bazen isyan ediyorum yalan yok amaelimden bişey gelmiyor kendime zarar vermeyi bile düşündüm
tarafından
Kız kendini geç bebeğine çocuğuna birsey olur sende ona göre davran ona simarmasin benimki inatlasiyor ilbazen ben ondan daha inat oluyorum.hallediyoruz bı sekilde
tarafından
Kız denedim bak ağlıyor inadına yaptıracak birşeyi agalsin diyorum susar bekliyorum sabrediyorum yok 1 saat olacak susmuyor çok agalrsa hasta olur diye de ben stres oluyor um
tarafından
Of cidden bazıları çok zor cekilmiyo bi
tarafından
Aynen öyle kuzum ya
0 oy
tarafından
Gıcık demeyeydin bari.yaramaz olabilir geçer insallah
tarafından
Kizkötü niyetle demedim ama davranislari çok giciklasti napim ne yapacağımı şaşırdım
tarafından
:) Allah sabır versin
tarafından
Amin kuzum sagol
0 oy
tarafından
Olabiliyor. 2 yas sendromu olabilir. Ben artik en sonunda patlamis iki pat kut poposuna yapistirmistim. Cok zor bir durum ya. Cidden bol sabir gerekli. Allah sabir versin sana ama kizma dezemde bilihorum artik hat safhasina geliyor. Cok sinirlenince tek basina odada birak bi 3 4 dk yalniz kal sakinles bence cok ise yariyor 
tarafından
Canım anlatamam hat safhada cidden 7 24aglak olur mu insan ne yapacağımı şaşırdım artık sinir krizi geciriyirum
tarafından
Cok iyi anliyorum seni. Cocuklarin uzerine dustukce daha fazla agliyorlar ben bunu anladim. Birak aglasin. Cigerleri gelisir hem :) . Ayrica agladikca sende susana kadar istedigini yapmayacagini ilet ona. Zaten anlayacaktir
tarafından
Kız 1 saat falan ağlıyor hasta falan olmaz dimi aynen benim hatam bu çok üzerine düştüm sanirim
tarafından
Aynenn rahat birak bence ya :) sakinlesir
0 oy
tarafından

Bende kızıma bazen gıcık oluyorum :)

tarafından
Sen zaten gıcık olmasan şaşarım
tarafından
Ama o kadar gicik ki böyle bişey görmedim 7 24 aglak ya
tarafından
Ya sende beni mı takip ediyon sanane allah allah ya
tarafından
Benim kızım da öyle bazen cinleniyorm wc girerim ağlar. Odadan çıkarım ağlar yemek veririm ağlar kendimi tutamıyorum bazen diyorim *** mu var ağlıyorsun
tarafından
He kız bizde insanız yani insan diyor bazen napalim
0 oy
tarafından
Sabah 5 dk hastaneye gittim   yarım saat sürdü babanneai geldi eve ağla ağla içi dışina çıkmış arıyorlar durmuyor diye Allah'tan isim erken bitti de geldim normalde de beni istemez babanneai dedesi varken değişikler ya çok çabuk huy değiştiriyorlar ama ben şanslıyım benim oğlum mızmız huysuz bı çocuk değil öyle sürekli ağlamaz  yemek yediremezdim onuda bu ara çözdük ilaçlarla balık yağıyla falan  tek sıkıntım çok fazla dağıtıyor dağıtmayı seviyor sürekli ev toplamaktan oyun oynayacak halim kalmıyor işleri zor yetistiriyorum bide şimdi evde babannem var ay baş edemiyorum hiç 
(6,396 puan) tarafından
Ohh en sevdigim tonton yasli ☺☺anlastik kuzumm ☺aa gecmis olsun kuzumm gormedim
tarafından
Senede birkere geliyor yanından ayrılamıyor un hiç babannem ama annem yani bı dogurmadim der hep o baktı şimdi sıra bende ;)
(6,396 puan) tarafından
Ayy Allah razi olsun yasli iyidir keske benimkide olsada kalmalara gelse :)
tarafından
Canım ilaçları balık yağını doktor mi verdi adlarını yazar mısın
tarafından
Aşkım bana doktor tavsiye etti bende 3 4 aydır kullanıyorum Birici ocean biride argivit
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Kurban ol tamam hepimiz insaniz illaki cok sinirlendimiz zamanlar bagirdimiz zamanlar oluyor ama Allah rizasi icin su yavrulari soyle itham etmeyin mesela bizim buralarda yaramaz cocuklara arsiz derler mesela ogluma arsiz diorjm bazen sonra kendime o kadar kiziyorum ki mizmiz dir o o yastaki cocuk gicikligi ne bilsin
tarafından
Kız bir görsen bitirdi beni ya sinir krizi gecircem nefes alamıyorum bazen zaten yaramazdi da şimdi 7 24 ağlıyor ama insan gicik oluyor bazen kuzum elimde degilki
(6,396 puan) tarafından
Oyy kuzumm gececek Allah in izniyle bu yaslari bi daha asla gelmeyecek bende bazen o kadar daraliyom diger odaya gidip 5 dk sakinlesip geliyom☺
tarafından
Kız sakinlesiyom sonra gene aynı ;// bak sinirden güldüm hhaa napacagini şaşırıyor insan Rabbim yardımcımız olsun ya
(6,396 puan) tarafından
Aminnnnn canimm
0 oy
tarafından

Benim kızda 2buçuk olmak üzere ve bu 2 yaş cidden ergenlik gibi bişey canım inşallah geçici bi süreç olur. Çünkü hiçbir şeyden memnun değiller genel olarak bide evin içindeyiz hep e onlarda napsın sıkılıyorlar huyları değişiyor ister istemez ben geçen gün artık gün boyu ağladım bi lokma ağzına verene kadar canım çıkıyo oturdum çaresizce ağladım napayım :D

tarafından
Bende sürekli ağlıyorum canım ya
0 oy
tarafından
Bi bebek icin kullandigin gicik kelimesi varya bir cok annenin evladim diye sarilmayi hayal ettigi ile ayni kefeye konmaz o melek daha kendinde ara kusuru bence elbetteki o davranislarinin altinda yatan bir suru kusurun vardir
tarafından
Bilmiyorum belki de vardır zaten kendimi sorguluyorum ben naptimda bu çocuk böyle diye sürekli sorguluyorum evde bir sürü oyuncak istediği herşey elinin altında bazı çocukların olmayan oyuncak abur cubur ne istersen ama yinede memnun olmuyor işte ben naptim böyle oldu bilmiyorum keşke bilsem
tarafından
Ilgi eksikligi gibi geldi bagirma kizma sakin ol dene bakalim
tarafından
Asla ilgileniyoruz da oynuyorum yanındayım ne isterse yapıyorum ama 7 24 değil tabiki iş güç temizlik yemek dışında hep onunlayim sakin kalmaya çalışıyorum ama bazen dayanamıyorum valla ne yapacağımı şaşırdım Rabbim yardım etsin keşke bir görseniz anlatamam normalde de klherles bana Allah sana sabır versin diyip duruyordu çok hiperaktif atak bir çocuk çünkü herkes idare edemez ama bir iki gündür iyice abarttı hiç böyle değildi idare ediyordum artık elimden bişey gelmiyor kendime zarar vermeyi bile düşündüm sinirden yetemiyoruz cocuga
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Bebeğin 2 yaş sendromunda yani geçecek sabır anlayışlı olman şart ona karşı. 
tarafından
Nasıl davranacaimmi şaşırdım kuzum ya
(3,725 puan) tarafından
Konuyla alakalı internetten makalaler oku belki yardımcı olur sana nasıl davranmak gerektiği ile ilgili ben oğlumda öyle yapmıştım
tarafından
Aynen doğru tama kuzum öyle yapıyım çok sgol
(3,725 puan) tarafından
Rica ederim canım bol sabırlar dilerim
tarafından
Alalh razı olsun canım ❤️
0 oy
tarafından
15 aylık benimkisi dünyaya geldime pişman etti o kadar mız mız ki ne yemek yapabilirim rahat ne ev supurebiliorum ne çocukların ödev kendimi bile goremiorum artık o kadar üstümde şuan hamileyim yine hamile oldumu bırak insan olduğumdan haberim yok
tarafından
Şu sendrommu ne illetse 1.5 yaşından sonra başlıyormuş seninki erken başladı anlaşılan kız ki erkek mi dün gece 1 e kadar yaptım temizlik fala artık geceleri yapabiliyomum büyüdükçe düzeleceğine daha inat beter oldu bende kendime zarar verecek artik kriz gecircem Rabbim seninde yardımcın olsun başka çocuklarında var anlaşılan ben bir ttmeyle baş edemiyroum çok zor Rabbim sabır versin sana da banada
tarafından
4 tane hepimizi illallah ettirdi yerde kıl varmı bı tane col varmı diye arardım şuan artık ev hiç toplanmiyor hep aynı benimki devamlı ağlıyor o kadar doktor götürdüm sağlığı yerinde
0 oy
tarafından

Ayy deme öyle :(

tarafından
Kız herşeyin tam tersine gicikligina yapiyor napim
tarafından
Bnmkıde öyle:(
Ama çocuk yapar eder dıe geçiştirıom
tarafından
Kız bende gecistiyordum birkaç gündür iyice beter oldu ki böyle görmedim hiç 7 24 ağlar mı bı bebek ya bir de 2yasina gelmiş çok zor ya
tarafından
2 yal5 sendromu yaşıo şuan senınkı
tarafından
Öyle sanırım netten araştırdım şimdi aynı belirtiler çok sinirli çok öfkeli bizi hiç dinlemiyor ne dersek tam tersini yapıyor inşallah uzun sürmez 4 yaşına kadar süren de varmış Allah korusun ayvayı yerik
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Valla 2 gundur hasta grip 10 aylik daha oglum perisan oldu uyku yok.yemek emme hic bisey yok ama gicikilik degilde ona uzuluyorum bisey yiyemiyo burun tikali boyleyken ona nasil gicik olabilirm evet zor oluyo ama evlat icte insan katlaniyosun icim aciyo o bu durumdayken keske onun yerine ben olaydim;(
tarafından
Çok aksi kuzum hersyin tam tersine gicikligina yapıyor
(45,024 puan) tarafından
Kizz birak yapsin her hallerine bayiliyorum yaa :)gelip gecici  bugunleri zamani gelince ozlersin :D

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 2,066 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 123 göst.
11 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Aycaninannesi (4,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 512 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,225 soru

24,166,209 cevap

335,606 kullanıcı

...